Hallåj!!

Allt bara bra med oss!! Älsklings föräldrar har vart här idag, sååå kul och massa kläder fick han oxå:) så Goa! Ja uppdaterar imorn med bilder å så:) kramar!!!!

Äntligen torsdag!

Nu är morronmatningen färdig och brasan är tänd.. Sov inge gött inatt, låg bara och vred och vände mej hela tiden, så ja får väl kanske sova lite middag sen:)


Den här lille sov gött i alla fall...

Och dessa två:)


Bildkvaliten är ju inte av den bästa....

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på... ut och gå i alla fall och hoppas på att det inte blir för kallt. Andreas ska jobba i Hellefors idag så han har lite sovmorron, får gå upp vid 06.30 i stället, skönt för han...

Igår fick jag ett trevligt sms från Ingrid, min första svärmor... jag var tillsammans med hennes son när jag var yngre i ca 4 år och vi har hållt kontakten jag och hon... en underbar människa:)... så hon och några till kommer och hälsar på till veckan ska bli mycket trevligt ser fram emot det har inte sett henne på länge!

Nej, nu ska ja titta lite på televisionen...

Ett par bilder på Alexander i sin vagn igår på Waynes...





Puss!

Stan med Pappa!

Japp idag har ja haft en heldag med min pappa:) Gick dit som vanligt imorse med vovvar och bebis för Lovelia var där, och hon blev lika glad som vanligt när hon såg Alexander och speciellt Toya som är hennes favorit:)

Sen vid lunchtid åkte vi in till stan och waynes såklart och åt lunch med min farbror och 2 andra kompisar till pappa, kycklinsallad med fetaost på waynes är inga fel!! Måste bara säga att jag vet inte riktigt hur ja ska vänja mej vid alla saker som ska med... jag har aldrig vart en person som har väska med mej överallt så det är nått nytt, men man vänjer sig väl... ja har ju åkt med pappa till stan och bytt bilbarnstolen mellan bilarna varje gång, så det är väl säkert därför ja tycker det är bökigt!

Jag har beställt världens sötaste overall till min lilla älskling, jag bara älskar dessa färger på barnkläder...
  
mT_babyB_4
Han kommer nog bli söt i denna  Me Too overallen tussen....

Alexander har sovit ett bra tag nu... redan vid 18 tiden börjar han bli otålig och gnällig, men vi har badat och lekt ett tag så han somnade vid 19 tiden... Jag och Andreas har sett på en norsk film Trollhaunter, sevärd!

Imorn är det torsdag, jihoooooo:)

See ya!

Puss!

Babyrytmik 2:a gången..

Idag har vi varit och sjungit och dansat, sååååå mysigt måste jag säga... Alexander var så trött när vi kom dit för han hade inte hunnit somna nåt innan. men han härda ut tussen!




Liggandes i en stor mjuk lekgrej efteråt:)

När vi kom hem blev Toya sååå gla, älskar den där lille tussen hon:)


Usch tänker han, men efteråt gapskratta han:)

Nu ligger älsklingen i babygymmet och sparkar och slår, men hör att det börjar bli töligt så det är bäst jag tar upp han...

Såhär sitter han med handen största delen av dagen...



puss

Himla trevlig dag....

har vi haft hos Gisela där det bjöds på daimtårta, cremebullar som Karin hade med sig och dammsugare och chokladbollar, mycket bra för figuren;) Jätte roligt att träffa dem och Gisela hade en jätte fin lägenhet med otrolig utsikt! Tack för en trevlig dag!

Imorn ska Alexander och jag på babyrytmiken igen, blir trevligt det...! Förkylningen är borta på han så vi får se hur han klarar sig denna gången... men baciller måste han ju utsättas för annars kommer han alltid bli förkyld sen... går ju inte att undvika!

Hoppas alla haft en bra dag!

Kramar!

Sprattlar för fullt!

Jag har en sparkande och sprattlande bebis i soffan, jätte pigg och go:)
Inatt som han 19.00-05.10, godingen!







Som ni ser flyger händerna runt oxå får han en sån här go min när han kämpar på!

Vid 12 tiden idag beger vi oss till Gisela och myser med bebisarna... mycke trevligt! Jag får möta upp min goa Karin utanför för jag åker inte hiss helst och ABSOLUT inte själv... mycket jobbigt, speciellt nu när man fått en liten tuss, för på en del ställen har man inte mycke val har jag sett.. Men som Gisela skrev 18 halvtrappor vet ja inte om ja överlever upp till henne... bra kondis och fit kropp har man ju;) eller inte!!!

Ha en skön dag nu är det stallet som gäller!!!

Pussar!

Hemgjord pizza...

kör vi på ikväll!!! Imorn ska ja träffa en del av Willy`s skalan som fått barn, ska bli sååå trevligt! Den ena tjejen har ja träffat 2 ggr redan och den andra har ja inte sett än..... så det ska bli mycke trevligt:)

Nu ser vi på solsidan såååå jädrans bra:)

Hoppas alla haft en bra helg... eller vad säger ni???

Puss!!

Kaaalllt...

Idag stod termometern på -28 grader när ja gick ut till hästarna så de fick äta sin morronmat inne:)

Mamma och pappa hade köpt med en kräm för Alexanders skorv på huvudet från apoteket igår, så nu ska det smörjas 3 ggr om dagen i 8 dar sen 2-3 ggr i veckan, så hoppas vi att han slipper det sen.. Har ju alltid olja i vattnet när han badar och hudlotion på huvudet efter men det hjälper inte...

Hoppas alla får en fin söndag, kramar från oss..

.






HöKörning...

Idag har min älskade häst fått hem 80 balar med hö... Andreas och jag drog iväg vid 13 tiden till högboda för att lasta in... Kristian var snäll och kom och hjälpte oss att lasta ur när vi kom hem:)




Min älskade tuss har vart med mormor och morfar idag på stan.. Gissa om jag saknade han.. de hämta han vid 11 tiden oxå kom han inte hem förrens 16.00. Jag passade på att dammsuga, torka golvet och köra en tvätt även mockningen hann jag med innan vi åkte iväg:) Perfekt!


vi körde på stickat idag som Alexander fick från gammelfarmor i Torsby:)


Vi kör med kylskåpet öppet här hemma som ni ser;)



Mammas älskade bibis:)



Den lille plutten har precis lagt sig men ja hör att han inte riktigt vill somna, var inge roligt idag!

Hoppas alla haft en bra lördag!

Pussar och Kramar från oss!



Trött...

Ikväll var vi trötta hela bunten... mamma och pappa åkte hem nu i pausen till Let`s Dance och vi har lagt oss i soffan för att se på nåt bra, om vi finner nåt:)

Alexander somna vid 21.00, roligt när mormor och morfar kom då vill man ju inte somna tidigt... men gör inget, bättre han får somna när han vill själv:)

Hoppas alla får en bra lördag imorn, själv ska vi köra hö!

Puss!

Soligt men kyligt....

Bistert känns det ute, men väldigt vackert att titta på när solen lyser:). Vi kommer precis hem från besöket på jobbet, jätte trevligt var det och Alexander blev buren av massa folk idag, Cissi fick dela med sig;). Lite kinkig var han, ville egentligen bara sova för han brukar göra det vid den tiden... Men gick bra ändå, lite mat så somna han! Nu ska vi ut i stallet och fixa, imorn är det hökörning så behöver sopa upp allt som ligger löst! Ha en fortsatt bra dag! Kramar!

gomöra från oss...




morronmys med pappa♥



I
kväll blir det tacos och Let´s Dance hos oss och snart åker vi till jobbet och hälsar på!

Ha en fin dag!

Förra veckans vikt: 85,2
Denna vecka: 84,1

puss....

Hockey!

Ikväll har vi sett på hockeyn hos mamma och pappa vilket resulterade i förlust mot Timrå (2-1) det var ju bra gjort!

Älskling kom hem vid 17.00 tiden, alltid lika mysigt med torsdagar.... det har blivit veckans bästa dag sen långt tillbaka, eftersom han för det mesta tar helgen då! Ja hade gjort pasta med bacon, champinjoner, lök med "grädde".. mycket mumsigt!

Alexander började bli kvällsgnällig redan vid 18 tiden idag och somnade i vagnen när vi gick till mamma och pappa... vaknade till när vi kom dit och fick sin välling för natten och somnade om.. Vaknade och grät lite vid 20.30 men gav han nappen så somnade han om.

Imorn ska vi till jobbet... sist lyckades det ju vara snöstorm så då ville vi inte ge oss iväg, så nu ska det bli riktigt trevligt att träffa alla:)

Här ute i mörkret lyser månen upp allt så det blir nog en kall natt anar jag... en mycket fin lampa det när man är ute och traskar...

Sov gött!

Pussar från oss!

ToyaMys.....

Såhär mysiga är vi med varanndra...




Kan det bli bättre...




Toyas svans är go den:)

Matilda håller sig helst för sig själv, här hos mormor och morfar på sin favoritplats...



Hundarna har blivit ombytta... Toya är jätte lugn och Matilda är som ett yrväder... Louise och Marcus ni kommer inte känna igen Matilda... det är som nån bytt ut henne.. eller satt i en motor med massa hästkrafter i... Märks att hon verkligen Älskar livet, jätte gla och busig hela tiden... Annars brukade hon bara lunka omkring och helst ligga inne vid soffan.. Nu är det hon som står och trampar vid dörren och vill ut:)

Nu är det sista veckorna hundarna får vara i sofforna... eller det är endast Poppan som passar på att njuta.....



Trött blir man oxå efter långpromenaderna varje dag, det är annat än när mamma var som tjockast de sista veckorna innan Alexander kom, för då fick vi endast springa runt på gården och det går ju inte när man är en liten schäferhund, jag kräver lite mer ja;)



Ha en fortsatt fin dag... Inatt sov tussen 19.15-07.00.... trodde jag aldrig när han var så gnällig innan han somna in ordentligt!

Pöss!

Kusinträff hos morfar!

Idag har vi vart ute och gått med Lovelia och pappa, usch va kyligt det var... Men va gör man inte för att minska i vikt... Förra veckan hade ja endast tappat 8 hg fast ja gick varje dag och åt "RÄTT". sÅ Imorn är det dags igen... Hoppas det gått bra, fast ja inte rört på mej lika mycke!

Pussar min bebis jag...




Lovelia nådde han inte så hon drog i honom tills hon kunde ta sig en puss♥



I förrgår var han en regnbågspojke, fick den här bodien av Elisabeth och Olle, Hilla och Vile!


Måste du ta kort hela tiden mamma...

Och detta fina hjärta fick han av Madde och Thomas i Alla Hjärtansdags Present!




Just nu var det sååå tråkigt så jag får hjälpa mamma vid datorn!



otroligt intressant när mamma plickar på tangenterna!


Mammas Botti!


Ha en fin dag!

Puss!


Tillbaka från stan!

Nu har pappi å jag vart på stan å tagit en kaffe, mycke trevligt! Alexander sov en stund sen var han oxå med och fika:) jätte roligt att titta på allt som rörde sig. Jag hade tagit med trollsländan till han, så den satt han och pussa hela tiden! Han har även börjat dregla grymt mycke, får vara med och torka hela tiden, Gosungen! Nu äter han lite välling, sen är det dags för utgång med vovvarna! Puss!

Mår sisådär!

Känner att jag inte riktigt är på topp.. Svider i halsen å är lite tät, dret det! Tussen har somnat i täcket här hos mamma och pappa, sover jätte skönt! Inatt sov han oroligt igen, anar att det beror på att han är tät i näsan... Vaknade innan 01.00 och ville inte sova, jag var upp och prova ge han nappen flera gånger men icke! Det var vara att ta täcke och sitt pick å pack å placera sig ute i soffan... Fick en flaska välling och sen somna han skönt! La mej där för ja vill inte väcka Andreas + att han går ju upp till jobbet vid ca 05.00 och då väcker han oss.. Normalt sett äter ju Alexander vid 5-tiden så då gör det inget om vi väsnas lite när Andreas går upp! Imorse vakna han vid 06.30 och åt lite, la honom sen tillbaka och fick ta upp han vid 08.00 igen! Idag ska vi med pappa till stan, är ett måste för mej att handla lite, oxå är det ju alltid trevligt med en kopp kaffe och titta på folk:)... Hoppas alla får en fin dag! Pussar och kramar från oss!!

trött...

Nu är ja jätte trött... känner mej lite små förkyld, eller precis som att det ska bryta ut närsomhelst... Madde och Thomas var här på eftermiddagen, mycke trevligt... Alexander fick en kudde som var format som ett hjärta oxå stod det Love på den, jätte fin:) Så kul att träffa dem, var alldeles för längesen...

Dick och Ted har vart här nu i kväll och fikat, även mamma och pappa kom in efter deras promenad! Alltid trevligt med besök!

Nu sover min älskade, somnade till alla skratt och ståj i min famn och sov lika skönt fast vi satt och prata och skratta...

Sov gött mina vänner...

Puss!

Promenad avklarad!

Nu är promenaden avklarad och jag väntar in Madde å hennes kille, trevligt värre, var längesen vi sågs, blir mest sms för oss nuförtiden! Alexander har vart jätte ledsen sen vi kom in, skrikit utav bara den... Men nu äts det mat å då blir man såå gla igen! Ha en fortsatt bra dag! Pussar å kramar!

Morronmys med snutten..

Alexander bara ÄLSKAR sin snutte.. det bästa som finns det...


Godingen..

Vi myser alltid i soffan på morronen så gött... Vi är förkylda idag, så typiskt när vi skulle på babyrytmiken, men vill inte gå dit och smitta de andra små, så vi blir hemmavid....



Jag har hört han hela natten att han har hostat och grejat, så jag har legat halvvaken nästan hela tiden, för jag tror att han ska vakna till.. men han sov till 05.10 från strax efter 19.15 igår kväll inte så dumt;)

Mammas älskling Toya bara ÄLSKAR snön i stället hon... igår när vi var ute och gick sprang hon hela vägen ute i djupsnön på gärdet, och det var en bra bit vi gick... Älskade min♥



Men jag måste säga att jag tyckte det var bättre när vi var vid fryken och bada i somras;)
Hoppas alla får en fin dag, här eldas det för fullt för att få upp värmen bra!

Puss!

Utekväll!

I lördags blev vi medbjudna att gå på rallyt och äta mat på travbanan... mycket trevligt!
Första kvällen utan tussen, som fick vara hos mormor och morfar på kvällen! Var till en tjej i stan efter rallyt, men när vi skulle ut var kön så lång så vi hoppade över det!

Andreas la sig hemma för det behövde eldas och jag gick bort till mamma och pappa och la mej hos Alexander, då var klockan ca 01.00 och han hade såklart vaknat å velat haft mat runt halv ett så han hade precis somnat om... Vad skönt tänkte jag då sover han nog länge till morronen... mmm klockan 04.30 ville han ha mat och sen var han inte så sugen på att sova mer... Det fick jag för vi var ut, han ville väl hämnas;).... Så aldrig mer utgång om inte han sover över och jag kan hämta han senare dagen efter.... ville inte det nu, tyckte det var lite för tidigt, eller ja vet inte!?

Idag är det svinkallt, bitande kyla trots endast -8 grader, men det blåser så... Min lille tuss har fått provsuttit sin matstol för första gången, med massa stöd runt om såklart!




Han älskar sina gosedjur...


Mammas Prins....

Idag är det som alla vet Alla HjärtansDag♥ och våran 2 års förlovningsdag:) har köpt en premunation på en tönttidning som jag vet mina bröder också skulle bli jätte glada över att få.. men nämner inget namn på den! Fårse om det är uppskattat;)

Nu har Alexander slocknat, vi har tittat i böckerna från Goboken som han fick i brevlådan idag, jätte mysiga... dags att laga mat tills min man kommer hem...

Ha en fin dag!

Puss!!

Helguppdatering....

Kommer lite senare idag, har precis gett tussen välling och tänt en brasa... Alltid lika trevligt att knalla ut vid 04.30 å hämta ved bara för man inte orka det på kvällen! -20 grader står termometern på, Gud så gött! Hörs sen! Puss!

Iphone 4...

Finns det någon här ute som kan förklara för mej hur ja lägger upp en bild till bloggen från Iphonen? Som igår när jag skrev från den hade det ju vart roligt med en bild till inlägget, men ja får inte till det:(

Igår var det fredagsmys som vanligt med mamma och pappa... Vi köpte massa tapasplock igen och satt å mumsa på hela kvällen... Men hjälp vad dyrt det blir... var på Bergvik och beställde massa olika saker över disken, totalt ca 650:- men vi delar ju på det så det blir inte så blodigt ändå! Det är det värt inte ofta man går ut och äter heller.

Nu är rallyt igång, vi som alltid brukar vara i Hagfors och vara ute i skogarna nu, men känner att det känns inte så skönt att pulsa i snön med en liten bebis, får bli nästa år:)




pussmunnen...

Godingen när han ligger på bordet när mamma grejar!

Min underbara och fina barndomsvän Karin ska få en liten bebis nu i Mars och jag är sååå gla för deras skull. Ska bli så spännande att se de små växa upp ihop precis som vi gjorde.. För snart är vi "Grannar" och då har vi all tid i världen att promenera till varanndra:)

Grattis och sköt om dej de sista veckorna, vila! Besök Karins jätte fina hemsida www.shoegalnogg.blogspot.com

Nej, nu ska jag ut och skotta snö!

Ha en underbar dag i solen...

Puss!



1års Dagen!

Ja, idag är det dagen med stort D! För ett år sedan åkte vi åter igen upp till Falun för att föra in ägget som skulle bli vår underbare son.. Ont i magen hade ja hela vägen, tänk om vi kommer dit och det inte finns nåt att återföra... Tänk om vi är tvungna gå igenom denna pärs en gång till.. Vi satt där i väntrummet och det var några par som fick gå in innan oss, å ja var sååå nervös minns jag. När det väl var vår tur berättade doktorn att endast ett ägg av fem hade överlevt till dag 5... Inge press ja fick över mej nu och ja var besviken och ledsen hela ingreppet för nu trodde ja verkligen att det var kört! Efteråt grät ja en skvätt men älskling peppa mej och sa att det klart det kommer gå bra, mycke man trodde på det... Smsa med min underbara Cissi på jobbet som sa att hon ordnat så ja kunde vara hemma några dar för ja hade så ont och mådde Inge vidare... Hon är en så go och underbar människa att prata med, man får alltid kloka svar tillbaka från henne, och det hjälpte mej så att ja inte behövde känna mej jobbig när ja mådde piss och ringde och krångla med dem på jobbet! Så dagen den 11 februari-2010 förändrade hela vårt liv, det lilla fröet började gro i min mage som sedan kom att bli den underbaraste gåva i livet, något vi aldrig kunnat föreställa oss.... Vår Alexander! Detta är ett datum ja alltid kommer minnas och kommer bli väldigt speciellt för mej! ÄLSKAR DEJ ALEXANDER MIN UNDERBARA PRINS! Puss din mamma som älskar dej mest i hela världen!

Snöskottning!!

Ja, idag har vi skottat 2 ggr å jag ser att det nästan är lika mycke igen:( har kommit ner nåt otroligt mycke idag! Det är 2 stycken som uppskattar det i massor, mina vovvisar:) De hoppar å leker å biter i snön, blir helt ombytta! Nu sitter jag p väntar på att älsklingen ska komma hem, Alexander har sovit en stund, är gnällig idag, tror han är lite hängig, känns lite varm.. Men kunde ju bli så efter sprutan igår! Maten står å väntar så ja hoppas han anländer snart! Puss å kram!

Lite mera...




skönt i solen...


sååå söt fasters älskling!

Igår invigde Alexander sin hoppgunga oxå...


ska detta vara kul?


jadå, jätte kul...

Nu har rallyt börjat i Värmland å då måste ju tussen ha sin rallydress från farmor och farfar...




puss

Snöoväder!

Ja, ni här snöar det för fullt... Har redan skottat en gång och nu är det lika mycke igen! Blir en inne dag idag, fast det var tänkt en tur till jobbet, men ger mej inte ut i detta skitväder!

Igår var en underbar dag i alla fall, den startade med att vi träffa Lovelia som var hos pappa, och om hon tycker om Alexander!





Alltid ska det krångla när ja ska lägga upp bilder. jätte kul! Hade jätte många ja skulle lägga upp... får prova snart igen!

Puss!

3 Månaders kontroll!

Idag har vi vart på BVC och Alexander fick sin vaccination, en spruta i vardera benet, inte så jätte kul, men skötte sig bra, gråt en liten skvätt... Gjorde nog mest ont i mej att se han få ont:(. Alexander vägde nu 6850,alltså exakt dubbelt så mycke mot när han föddes! Längden låg på 61,5 cm, men hon trodde inte det stämde så bra för han drog ihop sig, vet inte varför hon inte mätte en gång till då!? Jaja, spelar ingen större roll, huvudsaken att han mår fin tycker jag! Imöra ska ja hälsa på mitt kära jobb, tänkte runt 12-tiden blir nog bra! Uppdaterar mer imorn, har massa fina bilder:) Pussar å kramar till er!!

Babyrytmik 1....

Idag har tussen och jag vart på babyrytmik, och gissa om det var en som tyckte det var sååå kul...
Vi var ca 14 stycken med bebisar som var födda olika... de yngsta var 6 veckor och den äldsta 5 1/2 månad...

När vi kom dit fick vi sätta oss i en ring och Catrin började spela gitarr och hälsade oss välkommna:) Hon sjöng till och med reklam sången, ni vet med alla små barn... och pappan som är med i ringen!? blev lite full i skratt.... Vi fick hissa upp bebisarna i luften och så skulle vi bli förvånade när de kom högst upp, gissa om ja kommer ha träningsvärk imorn.. Vi dansade och jag och Alexander körde kind mot kind, det tycker han är skönt... i alla fall med mormor:) Vi gjorde massa rörelser med deras ben och armar... jag kände inte igen så många sånger men de är väldigt lätta och fåordiga så man lär sig nog...

Alexander log och pratade jätte högt när vi sjöng.. såg att han tyckte det var sååå kul lilltussen, jag kunde ha pussat ihjäl han:) Efteråt blev det fika och lite information om kommande gånger... bland annat fotografering nästa tisdag... gruppfoto... tänkte posera i jeanskjolen Cissi;)


Såhär trött var han efteråt....

Alexander var helt slut efteråt... och bara för att tog ja premiär turen till Waynes med pappa där han sov hela tiden, så idag har vi gjort mycke, inte konstigt att han slockna nu vid 19.30....

Har haft besök av Elisabeth och hennes 2 barn så goa:) drack kaffe och töla ett tag... imorn blir det 3 månaders kontroll med vaccination och samtal med mor står det....

Nope, nu blir det tv:n som alltid på kvällen....
Jag rekommenderar varmt denna...


mums.....

Sov sött mina vänner...

Puss!

älsklingen...

då har han precis ätit välling och gått och lagt sig en stund igen:) Väldigt trött har han vart de senaste nätterna då han vill sova till efter 06.00 tiden, vilket jag såklart inte klagar över!

Så inatt sov han från 20.15-06.30 mycket skönt!

Klockan 10-11.30 idag är det spädbarnsrytmik, sen vet jag inte vad jag ska hitta på riktigt.. ut och gå ska jag såklart, var lite sugen på att följa med pappa till stan om han ska dit, men ja fårse!

Brasan brinner för fullt, fanns såklart ingen ved inne så ja fick pulsa ut i snön, hästarna blev lagomt skrämda inne i stallet när ja traska förbi.. stackare,,, plogbilen har vart här redan:) inte av vanligheten att de kommer så fort, tackar!

Åh, vad ja längtar till våren, när man kan sätta sig i solväggen och bara ha en tröja på sig, finns det nåt skönare... när gräset börjar komma fram och fåglarna:) I år ska vi elda upp poolen med pellets så vi får det skönt tidigare utan att solen ska behäva värma upp den... vi kan ju såklart sätta på elen och elda upp den så, men gissa om det skulle bli dyrt.... Ska bli så roligt att se Alexander ta sitt första dopp med mamma eller pappa:)

Nu blir det lite tv innan det är dags att gå upp för dagen!

Puss!

Gomorron!

Från oss... älsklingen sover än och jag eldar i brasan...



Ha en bra dag!

Puss!♥

Mammas Prinskorv:)

Ja idag "fyller" världens goaste prins 3 månader och det har firats med fin besök av Karin, Gisela och lilla Emilia:) Jätte mysigt hade vi, å ja synda med lite kladdkaka, gott dä!!

Som vanligt när Karin kommer så har hon med sig nåt till lillen och vovvisarna, vilket du inte behöver känna att du behöver göra, men tack sååå hemskt mycke... vovvarna åt upp pinnarna direkt och tyckte de var såå goa:) Alexander satt senare och lekte med den roliga leksaken han fick..


Det har vart en skön dag, imorse var pappa och jag ute och gick i över 1 timme, lite halt men gick bättre idag när det var lite kallare, får bättre fäste...
Dagens steg...


Inte vad ja tänkt åstadkomma, för lite...

Älsklings tussen har haft en rolig dag, med besök och massa gos, det njuter han av...








Toya och tussen myste igår...

Alexander fick avsluta sin 3 månaders dag med ett skönt bubbelbad och mormor och morfar kom och hälsade på innan han somna, det gillar han...




Jätte skönt!

Idag var första gången jag märkte att han tyckte det var kul att bada, förut har han bara legat och tittat förvånat men idag sparka och sprattla han för fulla muggar, så det var dyblött på golvet:) men va gör det! Han sov bra även inatt 19.50-05.45 och ja tror han hade sovit ett tag till om inte Andreas och ja väsnats när han skulle till jobbet... men vi gjorde iordning välling och myste ner oss i soffan, sen sov tussen till 07.50 och jag med:)

Ja har uppgraderat mej på stegräknare, beställde den nyaste versionen av den ja har nu:)
Omron Walking Style III Svart
Omron Walking Style III Svart
Blir bra det... min har nämligen krånglat, därför ja inte lagt upp hur många steg ja gått!

Jessica: svar angående brio bedrocker, köpte de på lännamöbler.se!

Nej nu blir det tv... imorn är det dags för babyrytmiken... vet inte om ja är så upplagd för det... men hoppas det blir bra!

Pussar från oss!

3 månaders bebis..

Ja, ni imorn är tussen 3 månader och hjälp vad tiden gått fort måste ja säga...
I fredags greppade Alexander för första gången tag i en penna och sedan dess greppar han allt han kommer åt, jätte kulit förstår ni! Han har även blivit mer intresserad av saker och man kan gå runt med han och peka på olika saker och han är intresserad...

Igår lördag var en mysdag med mamma... ja var sååååå trött för ja kunde inte sova nästan någonting när det var folk här i fredags.. jätte kul, men Alexander sov bra i alla fall, vaknade inte förrens halv 6 på lördag morron... men hjälper inte så mycke när man inte fått sova nåt själv... kändes som ja var bakfull fast ja inte drack en droppe... men de hade trevligt i alla fall folket:)

Mamma och ja var till IKEA, där det inhandlades massa nödvändigt i lördags, bland annat krokar så folk kan hänga upp sina jackor när de kommer hit, de vi hade var värdelösa och gått sönder, så Äntligen köpte ja nya... Köpte tvättkorg, myslampa, dekoration till väggen i Alexanders rum som man bara klistrar upp, tänkte ha det vid skötbordet, värmeljus såklart:) går åt nåt fruktansvärt mycke här hemma.... och massa annat krims krams...

När ja kom hem var ja helt slut och tussen somna vid 19.50 och håll i er, han sov ända till 06.50 imorse... han visste nog att mamma var helt färdig! Tack min sötnos... Ja var så rolig att ja somna efter 22.00, men det var det värt!

Imorn kommer Karin och Gisela med sin lilla bebis Emilia... blir trevligt det! Massa kort ska tas på de små rumpnissarna;).... Ja lägger ut massa imöra, för ja har ingen möjlighet att ladda upp bilder nu.. Ska även åka till jobbet i veckan så ja får krama Cissi, antagligen torsdag! Om det går för sig?

Ha en fortsatt bra söndag kväll!

Sweet Dreams!

Pöss!!!

Grillat!

Idag har vi grillat... Mamma å ja myser framför tv:n i sovrummet nu, kom lite mer folk än vad det var tänkt! Puss på er!

Mysunge;)

Mammas gosunge...




Tossen...

Självklart har min stegräknare lagt av, blinkar i batteriet så den hade slutat räknat steg medans ja var ute och gick... slutade räkna på 6256:( dret oxå... jaja får sätta i ett nytt, men har för mej att Andreas gjorde det när han starta upp den åt mej igen... kanske är turen i tvättmaskinen som tar ut sin rätt.....

Idag var det sååå halt, höll på att bli fast på raksträckan bakom kyrkan... så nu gick ja och svor igen, såg ut som bambi på hal is antar jag...


Här var det en som inte brydde sig:)

Men dessa 2 trodde inte jag var klok, inte ens de kunde röra på sig bra...





Nu väntar vi på att Andreas/pappa ska komma hem... får nog gå ut en stund till, blir stollig av att sitta inne, såååååååå töligt!

På Måndag är det nu bestämt att Karin och Gisela med sin bebis ska komma hit, ska bli så roligt att se det lilla knytet... se vad det är för liten krabat;)

Ha en fortsatt bra dag!

Puss!

Regn ocg rusk...

Ja idag var det mörkt och rusk väder, töligt...

Gårdagens steg...



Förhoppningsvis är det älsklings sista dag för veckan... så mysigt när han kommer hem för helgen..
Idag ska vi väl inte göra så mycke, måste handla lite i alla fall, mindre kul... men lika bra att ta det innan Andreas slutar jobbet så är det gjort... Ikväll ska antagligen jag och mamma och kolla på lite kläder, ja har absolut inget att sätta på mej... jo, massor av kläder som är för små konstigt nog.. Så det ska bli sååå kul att gå in i provhyttten och prova kläder;)

Min lilla bebis håller på att vakna till nu, då är det dags för välling sen tar vi ut hästarna...
Inatt sov han från 20.00-05.05..


Inge go i munnen... koncentrerad är han på sin fot:)



Ha en skön dag...

PUSS!!

Långpromenaden....

Är avklarad, jätte varmt i solen idag! Härligt som bara den:) kram!

Morronmys..

Då har jag och tussen precis myst i soffan med en välling flaska.. Inatt sov han ända till 05.40, ja va tvungen gå och lyssna på han lite tidigare för ja hade inte hört ett knyst från han på hela natten trots att Tilda var uppe och gick runt en del inatt, vet inte vad det var med henne... Hörde hon var ut och nalla lite av kattmaten matvraket! Hoppas alla får en skön dag! Pussar!

Dagens steg...

Idag slog ja på stort...



Och kvällens mys med mormor framför hockeyn på golvet...


Så mysigt med mormor..


Puss, puss.... Alexander vill gärna pussas med munnen öppen:)

Sköt om er, nu är det "Mannen som talar med hundar" mycket bra!

Puss!!

Härlig dag!

Idag har det vart en skön dag...
Tog ut hästarna vid 09.00 och knallade sedan bort till pappa:).. Ja hade med mej 2 ägg dit som ja åt..

Gårdagens steg...



Och gårdagens bebis...


Inge förvånad...

Har vart ute på långpromenix med pappa idag, oj va jobbigt det var och OM ja blev svett... puh! Sen var ja till ica och handla lite som behövs till maten idag, men får ta mitt pick å pack och åka till jobbet och handla nån dag nu i veckan... Tänkte göra chili con carne idag, gott det!

Hästarna är fixade och Alexander har myst ute i vagnen hela dagen nästan.... Inatt sov han från 20.00 då vi gick från mamma och pappa, fick lyfta över han till sin vanliga sovplats när vi kom hem och sen sov han till 05.30..

Får skriva mer sen...

puss

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0