Nu ni!

Efter ett telefonsamtal från Zandra kommer de äntligen!

Kan man bli goare...





Gammelmormor var här från Lidköping under jul, första gången hon träffa tussen..





Och här kommer ett kort på en stolt kusin... kortet är taget för några veckor sedan, och igår när hon träffa honom så satte hon sig på golvet och sträckte upp armarna och ville hålla honom, sååå go!
Faster och Andreas har köpt en present till henne som hon får när hon kommer hit... tror hon kommer bli gla;)



Detta året har varit det bästa genom tiderna... snart är det precis ett år sen vi började med sprayen, den 7 januari, så det hände en hel del under detta år!

♥Gott Nytt År På Er önskar// Louise, Andreas, Alexander, Toya, Tilda, Rocky, Rambo och Hobbe♥

Bilder kommer i möra!

Har vart dålig på att lägga upp bilder på älsklingen men kommer en drös imorn! Här är allt bara bra, Andreas mamma å pappa å farmor från Torsby har vart här idag.. Farmorn har med ris à la malta med saftsoppa och en stor tårta, och man äter såklart så man håller på å spricker! Alexander mår fint lite tät i näsan bara.. Han ler å jollrar jätte mycke tussen, såååå go! Sköt om er så hörs vi imorn, Puss!

Merry Christmas!

God jul till alla! Hoppas ni haft en mysig jul!! Puss

Full bil!

Påväg mot Hagfors för att fira jul! Första gången för tussen att åka hem till farmor å farfar! Hoppas allt e bra med alla, vi mår prima i alla fall! Puss!

Fryser till döds!

Guuuud va kallt dä är ute, termometern visar -27grader här och det var en pina att bara gå bort till pappa... Alexander mådde gött i son termoåkpåse och overall, somna med en gång... Blir jätte varmt å skönt där nere, fäller även över skyddet till barnvagnen så det inte blåser in. Vi gick till mamma å pappa innan de kom hem igår å började elda för det var svinkallt hos dem, en liten överaskning så slapp de komma hem till kylan.. De har ju ändå vart borta sen i fredags så då hinner det bli kallt när det inte har eldats nåt! Var även till mina underbara arbetskompisar igår! Åh va gla ja blev att träffa speciellt Cissi å Linda som ja pratat så mycke med det här om hur Alexander kom till världen och när allt vart jobbigt.. Cissi gick å bar Alexander hela tiden å myste, han trivdes såå bra på hennes arm, men det är väl inte så konstigt när hon är så go som hon är:) jätte roligt att ja ÄNTLIGEN tog mej dit så ja fick visa det lilla tillskottet! Hoppas vi ses snart igen! Var även till BVC igår å vägde å mätte han... Han var 57,5cm lång å vägde 5350gram, han går upp som bara den lilltussen å det märks att han mår gött sen ja börja med endast ersättning, och även mitt bröst börjar läka bra, inte den brännande å värkande känslan kvar i alla fall! Ha en skön dag! Puss

Snosa bebis!

Åh, ja älskar att snosa på Alexander... Hur kan man lukta sååååå gott!?

Det ändrar sig fort....

Mys i soffan.........








Det är inte alls roligt och sitta själv bredvid mamma, jag vill ju vara i knät!

Idag har Martina och Benjamin vart här och myst... blev massa kaffe och töl... blåser som bara den här ute, såg på termometern att det endast var -10grader så ja tyckte det kändes skönt å gå ut, men hjälp vad det drog kallt... Inte så konstigt med öppna gärden runt om, då drar det på!

Imorn ska tussen vägas och mätas runt 11-tiden, fundera på om ja ska svänga förbi jobbet efter det, i julruschen å allt för då har de ju inget å göra;) Får väl slå en pling först å höra efter..

Nu är maten färdiglagad, blir pasta å fläskfilè med kantarellsås... mycket gott! Alexander ligger å sover i sin vagn efter vår promenad... Vi köpte en babyvakt igår med lcd-skärm så vi kan se honom, perfekt om han sover å ja är i nåt annat rum, vill inte dra in barnvagnen i vardagsrummet förrens däcken torkat från all snö, inte det bästa på parkettgolv! Så nu behöver ja inte sitta å vänta ute i köket för nu hör och ser ja han ändå:)

Hoppas allt e bra med alla!

Puss!

Promenix...

Nu har vi vart på en promenad med Gustav å deras 2 hundar uppe på gården... jätte gött, blåste väl visserligen en del men skönt ändå! Alexander sov trots skällande hundar och fyrhjulingar, mår så skönt i vagnen när man är inbäddad så bra:) Träffade även Malin å Adam som var förbi där och sa hej...

När vi kom hem åt älskling å ja lite lunch och nu sitter vi här och eldar i brasan och ja har väl tänt ett 100-tals ljus härinne känns det som... så mysigt med värmeljus tycker jag.
Ska väl gå ut i stallet snart och fixa ordning åt hästarna, men vädret är ganska skönt så de kan stå ute ett tag till...

Mamma och Pappa är ju som sagt hos Marcus och Louise i Hemsedal, skulle vart mycke trevligt å vart med där. Prata med papa förut och han förberedde maten för kvällen å Marcus greja med annat.. Alla andra var ute och åkte slalom... säkert jätte kul!

Nej, nu ska ja vila mej lite medans ja kan...

Puss♥

Morronmys....

Såhär go är tussen på möran när han ligger bland mammas kuddar i sängen... han får ligga där när han vaknar vi 07.00 tiden för då somnar han så gott å kan sova till 09.00-09.30 å det är ju skönt!


åh, jätte gla såklart...


Även här är ja så go...


Så liten tuss!

Glöggafton!

Igår var jag å fixa min frilla, blev tyvärr en nyans av gul i toningen, så ja ska tillbaka dan innan julafton på möran å dra i slingor oxå! Men sååå gött å slippa utväxten.... Vid 19 tiden igår kom Johan och Kippen, med en varsin kasse med öl och glögg. Kippen hade även köpt med pepparkakor, mögelost och brieost, mums! Även Kippens fru Maria och Gustav kom efter ett tag... Maria hade vart på Harrys å ätit mat och tagit ett par glas vin, lät mycke trevligt! Så kvällen spenderades i soffan med tv:n på och massa töl! Gustav å Johan somna efter ett tag, slitna män! Men det var en trevlig kväll med pepsi för min del! Alexander sov nästan hela kvällen när de var här, vakna till vid 23.30 å fick mat å nyste med mamma å pappa... Helt otroligt att han orkar sova precis bredvid oss, för det var ju inte den lägsta nivån på pratet! Varje gång det vart folk här å det är stojigare än vanligt så har han sovit som bäst... Nu sitter vi här å myser under filten ja å Alexander, Andreas å Kippen är å hämtar hö i Högboda, får hoppas att det är bra kvalité på det så det inte bara är skit för det vet man aldrig... Snart ska ja gå ut å med lilltussen å vovvarna, blåser en del idag men skönt å komma ut en stund! Ha en skön dag! Puss!










Älskade Chris...

Så fint kort på två av mina älsklings pojkar♥


♥Älskar er sååå mycke♥

I maj har min bror en liten till, blir spännande imorn å höra vad det ska bli för kön.... roligt!

När det var idol final hade pappa köpt med massa, å då menar jag MASSA tapasmat.. hur mycke småplock som helt och hur gott är det inte....


Mamma och Andreas...


Fina vi e...

Idag är det snöstorm här, med endast ett litet uppehåll under dagen då ja passa på att fixa stallet.. Alexander fick stå på utsidan av stallet, jätte skönt idag +1 grad faktiskt så då går det bra.. Han gnällde såklart emellanåt så då fick ja ta mej en promenix och fortsätta emellan turerna... men vi löstet ganska fort... Så gött å vara ute!

Imorn åker mamma och pappa till Marcus och Louise i Hemsedal, ska fira lite jul med dem, så julklapparna ska skickas med,, så svårt att köpa nåt nu för ja vill ju inte att de ska behöva dra på massa när de ska hem igen.... Så det får bli massa sprit till dem!! Nejdå Louise ja skoja bara;) Rolig man kan vara...

Imorn ska ja ÄNTLIGEN fixa frillan... ser förjävlig ut rent utsagt... Utväxt är snyggt Cissi och gråa mysbyxor å foppatofflor;) så det ska bli skönt.. måste bara vänta tills Andreas och Kippen hämtat hö åt mej, för det är ju slut oxå såklart... gött med massa utgifter såhär innan jul!

Hoppas alla haft en skön torsdag, nu måste ja pumpa lite för det trycker på...

Puss♥

Kallt som bara den!

Usch, ja gillar inte när det är så bedrövligt kallt! Värdelöst, speciellt när man vill spendera mycke tid ute nu med den lille å hundarna, för ja får panik på att sitta inne! Ja skäms, äksklingstussen hade ju namnsdag i söndags och det fick ja reda på av hans farmor dan efter, skäms på mej, hans 5 veckorsdag å allt;) Igår var underbaraste Karin å Nessie här.. Å bullar hade hon med sig... FÖR goda, farligt för mej å ha hemma sånt! Men tackar uppskattar det sååå mycke! Nu eldar å myser ja, tussen, hundarna å katterna! Hörs sen! Puss!

Kaffe!

Varje morron efter ja tagit ut hästarna går vi till pappa å dricker kaffe, skönt att komma utanför dörren en stund... Idag var det endast -9grader men jädrar va kallt det blåste! Puss

Förvånad!

Precis nu vakna lilltussen å ville ha mat... Inte en gång sen 23.30 har han vaknat, så man har fått sovit en hel natt:) Guud då gött! Idag kommer Karin å Nessie:) jihoo, blir skojigt dä! Ha en skön dag alla!!! Puss

Mammas Guldklimp!

Just nu ligger min skatt♥ såhär...



Och på fötterna har vi dessa som vi fick av pappas kompisar från Hagfors...


Visst har ja strumporna fint?

Vi har även provat ut mössan som hör till min dress på jul...




Sååå go:)

Igår var Ellinor och Siv här och hälsa på, fick ett jätte fint badlakan av dem, tack så mycke!
Även Chris, Zandra och Lovelia var här lite senare, vi fika och åt lussebulle som de hade köpt, Lovelia var så snäll och gav Matilda sin halva... mycket nöjd hund då kan ja lova!

Mitt bröst värker fortfarande, läker lixom inte när ja pumpar också, för då går såret upp och blir blodigt.. inge vidare, men va gör man inte!
Nu har ja precis gjort mat så det är klart tills Andreas kommer hem, får passa på när han sover lillen... Igår kväll var det inge roligt åt han, ledsen och hade ont i magen så mamma trodde aldrig att han skulle somna, ja satt och vagga han i famnen och höll i nappen som är väldigt svår att ha kvar i munnen.. mina ögon åkte ihop hela tiden för ja var helt färdig, så ja somna och det gjorde även lilltussen tydligen... La han i vagnen och drog han lite fram och tillbaka så han fortsatte att sova, så gick vi in å la oss i sovrummet... skönt!
Han vakna första gången vid 00.50 och fick mat, sen vakna han 03.40 igen... och därefter flera gånger... men pigg är ja idag!

Hoppas alla haft en skön dag... nu väger ja 84,2kg så det går neråt, skönt!

Pöss

Lördagsmyyys...

Idag har det varit en skön dag... inte alls lika kallt, men desto mer snö så ja inte kunde gå ut med vagnen ändå, för hjulen fram på den är inte ställbara så de bara far runt å gör det omöjligt att dra när det är lite för mycke snö, får dra på bara bakhjulen emellanåt... ett minus med den vagnen, annars är ja helt nöjd med vår Emmaljunga Nitro City som vi köpte av brorsan å hans tjej!

Igår sov Alexander bort största delen av eftermiddagen å kvällen... helt färdig var han, sov även som vanligt på natten, vaknade vid 02.50 å fick mat... ersättning.. å ja pumpa mitt sprängfyllda bröst eftersom ja >ALDRIG läker i mitt "sår"... har ju liksom försvunnit en bit av bröstvårtan så det lär väl ta sin tid.. Sen somna han vid ca 03.30 å ja somna om efter mycke om å men å vakna vid 06.45 så det var en skön natt:)

Ja kan inte lägga upp några bilder för då har ja nog 2 som klagar för de sitter nämligen å spelar ikväll min bror Chris och Andreas.. å när ja laddar upp bilder så hackar det å blir segt om nån håller på å grejar med nån annan dator, så ja får väl vara snäll... normalt brukar ja inte bry mej om det annars, men de ser ut å ha så roligt....................................................

Köpte Miniform droppar till Alexander igår, han är ju så gasig i magen.. fiser som en riktig karl oxå nyper det väldigt i den på kvällen ser att han får ont lilltussen... Nu ligger han å sussar i vagnen å ja tar mej en alkoholfri öl... Skjutsa in mamma å pappa te stan förut för de skulle träffa 2 vänner¨å handla julklappar å sen gå ut ikväll... var riktigt härligt att åka iväg en stund helt själv å spela musik i bött i bilen... uh va gött det är! Kunde ha glidit runt hela dagen;)

Nej nu är det Så mycke Bättre som ja ska se! Mina arbetskamrater är på julbord, hoppas de får roligt...

Må gott!

Puss♥

Tussongen...


Såhär trött blev ja igår när vi skulle gå hem ifrån morfar... händer ju aldrig annars kan ja påstå, men igår var det en trött dag...


På eftermiddagen låg ja på soffan en stund, HELT själv:)




Mys med mormor igår kväll:) Båda somna...

Nu vakna min tuss så då ska blöjan bytas och lite mat vill han nog ha...

Puss

Vi lever!

Dålig uppdatering från min sida... Ska lägga ut nya bilder m.m imorn så ni får se lilltussen:) Idolfinal imorn, har väl i och försig inte följt det så noga, men vi ska se det med mamma å pappa blir mysigt dä... Andreas har väl planerat att inhandla glögg för tillställningen och ja måste fundera ut va vi ska bjuda på! Alexander mår prima, mammas prins växer å blir sååå stor... Skriver å berättar mer imöra, ska passa på att sova nu, för tussen har precis somnat! Puss å kram från oss!

Godkänd natt!

Inatt gick det skapligt bra... Alexander å ja somna i soffan vid ca 22.00 och Andreas väckte mej vid 23.30 så vi kunde gå in å lägga oss... La då över tussen i vagnen och han gnydde en del men somna faktiskt å sov ett tag för ja kände att ja sovit en stund när han vakna till, gav han mat och la över han i spjälsängen där jan oxå låg och vred på sig å gnydde men somna efter en stund! Nu eldar vi i brasan och lilltussen sover i vagnen så ja ska passa på å vila ett tag, har vart ute med vagnen å rört på oss i ca 40minuter då sov han sååååå skönt! Ha en skön dag här snöar det som bara den... Puss

Äntligen en nöjd bebis och mamma!

Ja, igår inhandlade vi NAN1 mjölkersättning som gjorde det hela sååå mycke lättare för mej och Alexander... Jag har suttit och gråtit och bävat för varje gång han ska äta på kvällen för ja märker att han inte blir mätt... har så fruktansvärt sårig bröstvårta så ja håller även på att dö av smärta varje gång... å ja, jag har provat med massa olika saker för att få det att läka men det är inte lätt när han vill suga konstant hela kvällen å natten...

Så igår gjorde vi 2 flaskor och gav han under kvällen och om han sov skönt sen till ca 02.30 då ja gav han bröstet.. Jag pumpade även ur mitt bröst på kvällen och fick ur en flaska på ca 90ml som ja gav han på möran.... sen har ja pumpat varje gång det känns som bröstet ska sprängas och fått ut så ja har gett han så hela dagen... slipper ja bäva för smärtan... för ja sitter ju endast å spänner mej varje gång... annars har han små ätit konstant hela tiden, men nu märker ja att han får en bra mängd så han står sig i några timmar... Känns gött!! Så Andreas har faktiskt kunnat avlasta mej lite så ja kan fixa lite med djuren... gött å få komma ut å rensa hjärnan å få luft...

Nu ska vi se på Shooter...

Ha en fortsatt skön helg!

Puss å kram

Alexander Tussen!

Mammas lille goding...


Man blir såå trött efter maten.

Alexander har kommit in i en period där han vill äta konstant hela kvällarna, och det blir såå jobbigt... I förrgår satt ja med han från ca 17.00 när Andreas kom hem till 23.30 och då gör han endast pauser på ca 15 min emellanåt.. Jag tycker det känns och ser ut som han får i sig mycke mjölk varje gång,, men vad fasen då skulle han väl spricka efter så många timmar!

Tycker det blir jobbigt för ja kan absolut inte göra något annat än att sitta i soffan med han HELA tiden, igår testa jag bärselen som jag fick av Martina... fungerade perfekt, dammsög och städade överallt här hemma, medans han satt å sov i den... men ja kan ju inte knalla runt med den jämt härinne.. han kan somna på mitt bröst efter han ätit men märker direkt när ja lägger ner han i sin säng, då gallskriker han som bara den... Jag har gjort jätte ombonat till han så han ska känna sig trygg, men 2 dar nu har det inte hjälpt.. I måndags var ja så stolt... han somna vid 21.15 i sin vagn och vakna vi 02.22 för att äta, sen somna han om vid 03.00 och då lyfte ja över han igen och då sov han till 06.30... Tycker det är så synd om han när han gråter och gallskriker, vem orkar ligga och lyssna på det... så inatt låg han bredvid mej med ett x-antal matningar emellanåt.. men då är han jätte lugn... Stackaren! Tror även han har en del magknip oxå, så ja ska köpa droppar åt han idag...

Om ni undrar varför ja inte hälsat på er på jobbet så har jag ingen bil... hoppas kunna ha den till veckan så jag kan komma till er... saknar er sååååå!

Imorn ska vi fira min älskade bror Chris som fyller 25 år... men gud ja har inte tänkt på att han fyller jämt... så idag ska vi handla present till han,,

Saknar Marcus och Louise som är i Norge... känns som år och dar sen jag såg er.... hoppas tiden går fort fram tills ni kommer hem... och kanske vi kan ta en tur framöver till er;)

Nu lite bilder på mammas goding...






Han ska ju bli hockeyspelare säger pappa så här ser vi på NHL hos morfar igår morse.. Han ska väl spela i lite högre division än Ekshärad eller Viking som pappa spelade i;)


Såhär packar vi in mej varje morron när vi ska ta ut hästarna, sen går vi till morfar å dricker kaffe och då får vi knäppa upp lite...


Såhär nöjd blir ja sen...

Nu ska mamma läsa sin nya hundtidning som kom i brevlådan igår... får passa på när lillen sover lite...



Hoppas alla mår fint, ja har vart lite dålig på att uppdatera tyvärr..

Puss♥

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0