Fredagens koll!

Var ingen hit då det visade att mina värden sjunkit i stället för att stigit när ja höjde dosen.... Vilket han tyckte var konstigt... Hade äggblåsor fast inte alls i det stadiet de skulle vara i vid den tidpunkten...

Han jämnförde såklart sist vi gjorde ivf och såg då att allt var som det skulle.. Så nu höjde han dosen till 175 enheter under helgen och hoppas på förbättring på måndag..

Gonal-f har kommit ut med en nyare version på sprutan som har fler dosmarkeringar att välja mellan och hur simpel och lätt som helst... Så i fredags kväll när jag öppna spruta 2 eftersom den första var slut var det den gamla sortens spruta i... Tänkte inte mer på det förrens Andreas säger till mej när han tittat på den att det inte går att ställa in sprutan på 175 för det finns endast 150 och sen hoppar den till 187,5 enheter...

Inget bryt ja fick då, som tur var hade ja kvar lite i första sprutan så jag kunde plussa ihop och ta lite av vardera, men vad i helvete, hur kan de göra om sprutan och sen inte be alla retunera de gamla!?!? Klart det ska vara helg till råga på allt oxå så jag inte fick tag i nån!!!

Var bara att ge sig av till Apoteket Hjärtat på bergvik där jag tog ut sprutan och förklara och visa dem vad ja mena,, hade med båda och visa dem.. Finns ingen skillnad på beskrivningarna i FASS eller på kartongen och såklart förstår ja om inte de bara kan ge ut en ny till mej... Men denna underbara människa jag prata med på Apoteket ringde jourhavande läkare på sjukhuset som skrev ett nytt recept åt mej och sen leta hon upp ett apotek som hade den nya sprutan till mej:) phu säger jag bara, tur jag kom till rätt människa som la ner så mycket tid och energi på att hjälpa mej!

De skulle kolla upp sprutorna och se till att inte nån annan skulle råka ut för samma sak.. För det är ju inte lätt för dem när det står exakt samma på dem..

Nog om det! Härligt väder idag så då blir det ut å greja:) Hoppas alla får en fin dag:)

Kram!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1687103/images/2012/pic_202346392.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1687103/images/2012/pic_202346405.jpg" class="image">

1 1/2 År...

Är igång....

Ja, så är fallet...... Ringde i fredags om att starta privat ivf då vi förbrukat vår gång inom landstinget.
Det föll sig så bra att jag kunde starta med den korta metoden ( endast sprutor ) redan på lördag kväll... Så då körde jag igång med gonal-f sprutor:) Pratade även med Falun där vi blev godkända för paketpris med 3 behandlingar för ett pris... suveränt, så slipper jag känna allt för stor press om det inte lyckas med en gång.....

Idag har jag vart och tagit blodprov som visade att jag behövde höja dosen till 150 enheter i stället för 112,5...... samma sak som sist.... Var även upp till barnmorskan som visade hur spruta 2 skulle blandas ihop, inte krångligt alls även om jag lyckades krångla till det ikväll.... hoppas bara att det blev bra ändå! Den andra sprutan som jag ska ta hindrar för tidig ägglossning, så det är jädrigt viktigt att jag inte slarvar... men blir såååå nervös att ja ska göra fel:(

Ja så här händer grejor.... magen uppblåst i bött, men va gör man inte::: Falun och äggplock förmodligen till veckan så då hoppas å ber jag att det går fint!

Alexander växer och blir stor... 1 1/2 år i förrgår, förstår inte vart tiden tar vägen... men oj va kul vi har nu när han är med och grejar med allt.... ♥mammas lilla bebis♥ Han bara ÄLSKAR att vara utomhus och blir hysterisk när han ska gå in.... men gött det, nyttigt att vara ute i friska luften....

Andreas är i Hagförs i natt skönt för han att slippa åka varje dag... Allt fungerar ju super med dagis och jobb.. När Andreas jobbar har jag pass mellan 7-15 vilket gör att jag kan jobba heltid... hade jag jobbat kväll hade ja fått gå ner i tid då aldrig Andreas är hemma förrens jätte sent... Suveränt!

Dagarna blir långa... Klockan ringer 04.45 och då är det dax för att knalla ut till hästarna för att få ut dem, men går suveränt... åker mot dagis 06.20 och är på jobbet 06.50, kan inte bli bättre!

Hoppas alla mår fint!

Kram Från Oss!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0