Vill bara säga.....

att ja hatar reklam på tv:n, får snart panik på det!!!! Over and out!

Myst...

Nu har vi precis sagt hejdå till Benjamin och Martina, vi har myst, tölat, tittat på massa gamla kort och hållt på att skratta ihjäl oss.... vilka val man gjort tidigare i livet som man inte kan förstå!


Jag satte dem bredvid varanndra och fick till ett par kort:)


Alexander älskar sin napphållare, det roligaste som finns....

Innan de kom blev Alexander sååå trött efter han åt välling, så han somna i min famn och där fick han ligga kvar, det var inte igår, så låg han alltid när han var jätte liten, sååå mysigt tyckte ja det var nu....


goding...

Nu har ja precis ätit en låda med potatisgratäng och pannbiff från viktväktarna, rekommenderas varmt, dock krydda ja med vitlök, salt och vitpeppar så blev det mer smak, mums!

Igår var pappa och jag på wayne`s och tog oss en sallad, Alexander däremot såg ut så här, som alltid när det är dags för mej att äta....


morfars knä är bättre:)

De grejar med elen här till det nybygda huset, så min ena hage är väldigt fin för tillfället...



Men såg att de hadde lagt igen det idag, så det gick fort, endast ett hål kvar som måste vara öppet ett tag till, så vi får använda paddocken ett tag!

Jag vill att det ska vara sol, vad piggare man blir då!


ljusa kvällar är väl underbart...


Matilda får vänta utanför grinden när de leker, annars springer hon bara emellan dem!

Igår var Botti indianpojk på initiativtagande av sin pappa.... mycket läcker, inte alls lik en tjej;)


Mammas stora bibis:)

Nu är det tänkt att vi ska gå långpromenaden innan Sofie kommer...
Alexander ligger redan å sover i vagnen men anar att han är hungrig när han vaknar... så ja får hoppas han sover ett tag när ja går oxå annars vet ja inte... borde han göra!

Vill även säga grattis till Jessica som fyllde år den 23 april! Hipp Hipp Hurra!

Ha en fortsatt trevlig dag!

Pöss!

Hipp Hipp Hurra...

För idag är det mammas födelsedag!! Hoppas du får en jätte bra dag & ja hoppas Alexander vaknar så ja kan gå bort å säga hej innan du ska till jobbet! Puss! Idag kommer Martina & Benjamin vid halv 12 och på eftermiddagen runt 16.00 kommer Sofie! Gud så kul med massa besök:) Hoppas alla får en bra dag!! Puss

Gomöra på er!

Precis matat lilltussen & lagt tillbaka han i sängen, fårse om han somnar om..... Vovvisarna å ja har gått å lagt oss igen efter en titt på hästarna genom köksfönstret. De har börjat få vars ute under nätterna sen i torsdags å då känns det verkligen som sommaren är här! Idag ska de gå på en elledning i en av hagarna å tur att ja kom på det igår kväll för det var en man här förra veckan å sa till mej att ja behövde öppna upp ett hål i hagen, tänk om ja hade glömt det! Det hade känts litte pinsamt, för även min häst gick i den hagen så då hade de haft att göra kan ja lova;) Ikväll ska ja ge mej på ridningen har ja tänkt mej, kommer säkert inte ha nån träningsverk imorn! Ha en fin dag! Kramar!

ursäkta oss....

Har haft bloggtorka, inte orkat bara... Har vart folk här nästan hela helgen så då har ja inte hunnit sätta mej med datorn...

Helgen har vart jätte bra! I torsdags var en killkompis och hans nya här på kvällen, så då blev det lite kalas, jätte trevligt, roligt när det blir spontant:)

Lilltussen växer å blir stor, 9,5 kilo väger han nu och det känns måste ja säga, jobbigt att gå runt å bära på, eller mestadels när man ska böja sig!



Den lille tussen...

Vi har grejat mycke här hemma, skönt när det varit som sommar så man kan vara ute hela dagarna, det gillar vi! Synd om Andreas bara som mår dåligt när det börjar spricka ut på träden, allergi är inge kul:(

Men 4-hjulingen sattes igång och paddocken + en hage till gjordes fina... det blev sån skillnad måste ja säga...


Innan var det massa hästskit efter vintern, så gissa om det känns gött nu:)

Sen var det ju dags för påsk, åt jätte gött hos mamma och pappa och jag gjorde ostsalladen som alltid hör till när vi firar högtider.. Vi hade endast 3 påskkärringar hos oss under dagen, jätte bra när man köpt massa godis och laddat upp;)

Alexander blev lite utspökad av sin pappa:)


Ser ut som en liten tjej:)

På Påskdagen bar det av till Torsby för att hälsa på Andreas farmor där vi fick kassler med bulgur och sallad och till efterrätt jordgubbar med vanilglass, mums... Alexander fick smaka på jordgubbsspadet, mmm va gott! Andreas farmor passade Alexander när vi gick ut å rasta hundarna och när vi kom in fann vi dem såhär:)


Myspys, kuddarna var jätte intressanta tyckte han:)

Alexander blev alldeles slut efter ett tag så han tog sig en liten tupplur medans vi hjälpte farmorn med korsord som hon hade kört fast på...



Sen bar det av hemåt, lite handling på Toria innan vi fortsatte hemöver..


Vår nya sulky som vi ska ha i Binz till sommaren, jätte bra!

Idag på eftermiddagen var jag, Alexander och vovvisarna upp till Toyas fästman Benjamin..



De har fått leka varje dag nu, så Toya är helt slut på kvällarna, långpromenader + Benjamin är livet tycker Poppan:)

Å snart är allt fullbordat när hennes andra älskling kommer hem - Marcus, Toya älskar Marcus, han är ju sååå kul:)



Må gott/// Pussar!

Går neråt i alla fall...

Inte riktigt nöjd men i alla fall... Förra veckans vikt: 84,2kg Denna veckas vikt: 83,5kg Men då har ja inte rört mej lika mycke och syndat en kväll! Nu ska vi ut i solen å promenera:) guud så skönt! Andreas är långledig snart och imorn blir det trav för oss, om inte vädret sviker! Köpt en sulky på rean på babyproffsen, en babytravel Barcelona, blir perfekt när vi ska till Binz i början av augusti:) Blir som ett paraply när man viker ihop den, då får man med sig mycke annat hem;) Pussar te er!!

3 Maj!

Är en fullbokad dag... har pratat med veterinären så då fick jag tid att röntga Matilda klockan 10.20, för hon har ont i vänsterbakben/höft stackaren.... Och igår satt ja och surfade runt och letade återigen efter en hundkurs för Toya... Fann genom en hemsida ja besöker ofta, en hundskola i Skived så dit maila jag och frågade om det satte igång nån allmänlydnandskurs snart....
Wehooo imorse ringde hon och sa att det fanns en enda plats kvar i en grupp som startar 3maj klockan 19.15, åh va gla ja blev, äntligen blir det av:)

Mammas Poppa:)



Nu ligger den lille å sover i sin vagn utanför köksfönstret... Andreas är påväg hem en sväng för att äta lunch, han har vart till säffle och hämtat grejer som ska upp till Hagfors, så då stannar han till innan han fortsätter uppöver:)

Vi ska inte göra nåt speciellt, eftersom min kära man inte bytt till sommardäck på bilarna här hemma så får ja lugnt stanna hemma, för åker ja ut nu blir ja säkerligen stoppad! Roligt att gå runt här ute hela veckan utan att ha möjlighet att åka någonstans... Martina kommer visserligen imorn så då går det ju bra, idag får ja vara ute och gå hela dagen för imorn ska det vägas igen!

Ha en fin dag///





Önskar Botti♥



Goodnight:)

Hoppas alla sover skönt... Hoppas på en solig dag imorn oxå!! Kramar på er!

Utedag i solen:)

Idag har det varit underbart väder här i Karlstad... strålande sol, helt underbart:)


Lite löv kvar på botten som måste bort...

Det blev lunch ute i solen idag, soppa och kaffe till efterätt mums:) Hann sitta en pyttestund i solen innan Alexander vaknade, och det var så gött! Sen tog vi ut babysittern och satte oss i skuggan! Även vovvarna var med och mådde gött!



Imorn ska ja försöka hinna med att sopa runt om poolen för det ser inte så roligt ut med alla löv och diverse saker som dyker upp efter vintern...

Vi har fixat stallet idag och Alexander hängde med in i paddocken och gav Hobbe hö ( Hobbe går i hagen längre bort som är stängd i fall nån skulle undra ) sååå intressant var det...



Prinsen var oxå rolig att titta på:)
'


Det är 2 stycken som uppskattar att det är fint väder och ljust länge, mer än någon annan tror jag..



La ALexander vid 18.30 tiden för då var det inget roligt längre... blir väl trött efter alla upptåg man släpar runt han på...

Även Chris och Lovelia var ut idag så vi tog en promenad, mysigt...

Nu har vi bytt ut näst sista måltiden mot mango och äppel gröt, det gillar han... eller vad som faller in.. men det är nog favoriten just nu:)

Nu är det inte länge kvar tills Marcus och Louise kommer hem igen... 2 maj är det beräknat och Botti är så förväntansfull:)



Pussar!!

Ljuvlig Dag....

Igår var det grilldag och om det var gött, solen sken och innan fixade Andreas det sista med poolen, så nu ska den bara bli varm, vilket lär dröja då termometern visade + 6,5 grad:)

Tror inte det blir nåt dopp för han den 1 maj, men ja ska töla och se om han gör det då;)



Denna soliga dag startade vi med att gå bort till mamma och pappa! Jag och mamma tog kaffe och gick ut och sätte oss i solen, ljuvligt:) Jag har hostat och vart tät nu hela helgen, förstår inte varför det alltid ska bli värre när man ska sova, håller på att hosta ihjäl mej.

Alexander var med mej och mamma ute hela dagen, det gilla han... lukta på vinbärsbuskarna fick han göra oxå, så lekte vi med Toya!


Babysittern var bra ute i gräset.


Toya gav inte upp utan la pinnen på mammas ben hela tiden...


Matilda kör den mer avslappnade stilen:)

Efter vi hade vart en sväng till biltema och köpt nåt så roligt som en ny framdel till dammsugaren (eller vad man nu säger) och vattenhink till stallet köpte vi oss en varsin kycklingsallad och tog med hem mycket gott! Följde sen med mamma ut och gick långpromenaden och ja vet inte vad som hände för ja blev knallröd i ansiktet och höll på att brinna upp.... tyckte mamma var roligt och filma mej en snutt! Tror nog det var mitt runda ansikte hon skratta mest åt efteråt när det spelades upp:)

Sen har Botti fått vara i sin gåstol en stund, jätte kul och blicken var hela tiden på babygymmet, som han fick se ur en annan vinkel!


Gick några steg baklänges i alla fall:)

Sen har vi provat hoppgungan åter igen:) Gick lite bättre idag, fick några stålle ryck!


Tussongen:)

Annars mår vi fint, Alexander har visat att han fått mer egen vilja och blir arg om man tar bort saker i från han... Han visar även mer intresse för allt, vill gärna känna på allt. Hundarna och katterna är så roliga och han vill gärna komma åt öronen på dem och dra... tror inte de uppskattar det lika mycke som han! Men jätte kul att de kommer så bra överens, vilket ja i och försig aldrig tvekade på innan, men säkert många andra...

Frågar man Toya vart Alexander är så går hon direkt till han, så söt, vad de lär sig fort:)

Hoppas alla mår fint!

Cissi: Ja hör av mej i veckan, Pussar!

Puss och kram!

Soffläge!

Har det vart ikväll, guuuuud så gött:) Imorn blir det grillat:) Och vad var det ja sa SM-GULD!!! Jävlar va gött! Puss!

Vi njuter trots....

att vi är hostiga och inte alls på topp idag... Fikat hoppade vi över, vill ju som sagt inte smitta de andra...

Lite bilder på vår förmiddag...


Hoppas hagarna torkar upp snart... Den inhyrda hästen Prinsen:)


Rambo njuter av solen.


Rocky på väg ut i det fina vädret...


Matilda njuter oxå..


Toya gnager på pinnar...

och Alexander sov en kvart i vagnen sen slogs de upp de bruna;)


mammas prins♥

Idag blir det en hemma dag, vi ska vara ute mycke har ja tänkt... tror inte det gör nåt när man klär på han mycke kläder, frisk luft har väl aldrig tagit skada förr, lr?

Ingen promenix för ja hostar så, så Toya får åka upp till sin vapendragare Benjamin och härja! Ja fortsätter med att äta mina mindre portioner och inget kaffebröd eller godis för då får ja bara tillbaka suget direkt, så lika bra att låta bli det helt och hållet!

Har inte vart hungrig på hela veckan.. såhär ligger ja till...

Start vikt: 86,8kg
Midjemått: 114 cm

Denna vecka:
vikt: 84,2kg
midjemått: mäter ej varje vecka.

Hoppas på att gå ner för detta sätt att leva kan ja göra jämt, inget jobbigt, äter av allt, fast väldigt lite såklart, byter ut ett mål mot nutrilett smoothie om dagen eller viktväktarsoppan!

Men tror såklart på mej själv när ja väl gått ner en del!

Ikväll är det hockey, wehoo SM-guld SM-guld:) :)

Puss!

Kvällspromenad..

Mamma och jag gick långrundan ikväll med Toya... la Alexander först (såklart är Andreas hemma). Jätte härligt väder var det, såg att det började spricka upp på himlen, så imorn är det nog sol:)

Imorn är det fika hos en tjej i föräldragruppen, ska bli trevligt. sen blir det att vara hemma och greja, på kvällen kommer mamma och pappa och ska se hockeyn med oss, trevligt!

Hoppas alla haft en fin dag!

Kramar!

Går segt..

med att uppdatera märker ja..

Här är allt bra i alla fall, fullt upp hela dagarna:) Längtar efter solen igen...


Skönt att sitta på trappen å få mat...

Andreas har härom veckan vart å gjort nåt jobb på OLW och kom då hem med detta..


som tur e så är detta det enda ja kan låta bli när det finns hemma!

Alexander har under 2 veckors tid hållt på med nya ljud... mama, baba, och "gråter" fast utan tårar, klagar gör han då!


lek med morfar...

Efter babyrytmiken igår bar det av till waynes för en sallad...


Alexander lekte med vattenflaskan....

Ska hälsa på jobbet nån dag... ångest för ja inte vart där på länge, känner att det är nåt varje dag, men ja vill ju sååå gärna, men hinns inte känns det som de senaste veckor i alla fall... Hoppas ni inte är sura på mej;)....

Vi har även dragit av skynket från poolen så att isen ska tina fortare, förra året vid 1 maj " bada" Andreas, fårse hur det blir i år!


Poolen är Toyas favoritställe:)


jätte spännande...


Rocky njuter i solen...


Botti:)

Åh, snart kommer de hem:) LÄNGTAR SÅÅÅÅÅÅ!!!!!!!


Louise under deras scooter dag:)


Min kära bror!



Tack för bilderna Louise♥

Hoppas alla får en fin dag... Imorn tar vi SM-Guld:) Wehoo!

Puss!

Härlig helg...

Det har vart en underbar helg med fint väder, dock har det blåst storm här bortsett från idag!

+ 17 grader stod det förut på termometern, inte illa alls:) Vart ute hela dagen och njutit av det fina vädret:) Krattat hela gården + jag har mockat ur ena hagen på all vinterns skit, så ja har gått ett x-antal vändor till gödselhögen med skottkärran... jädrar va tungjobbat måste ja säga, men nu är det klart:) träningsvärk är ett faktum;)

Alexander strålar på, och överraskar mej med att vara så coollugn och gla för jämnan.. Var på dop i lördags i Sunnemo, jätte fint var det..:) Ludvig döptes... så go:) Han var alldelses lugn genom hela dopet och somnade i slutet:) Alexander  däremot hade fullt sjå med att titta på alla lampor och ljus i kyrkan och flörtade även med en liten tjej längre fram i bänkraderna:), men mot slutet blev han så trött så då var det inget roligt längre...

Vi var även upp till Hagfors innan dopet och hälsade på hos Alexanders farmor och farfar... jätte mysigt, också fick småvovvarna hälsa på han igen, lite skeptiska var de:) men oj så spännande och intressant! Det bjöds på lasange och sallad, mums:) Så roligt att träffa dem, inte allt för ofta tyvärr, men blir ju så när vi bor en bra bit ifrån varanndra, och det är inte alltid Andreas är så sugen på att ge sig iväg på helgerna och hälsa på när han vart borta hela veckan, och det är ju förståligt om han vill vara hemma då.

Idag på eftermiddagen var mamma, pappa och Lovelia här... Även min farbror Dick kom på fika, alltid lika trevligt när de kommer! På kvällningen cyklade jag bort med Toya så hon fick leka med Benjamin, men hon var ganska slut efter dagens aktiviteter här hemma, så det blev inte långvarigt.

Igår var Christian här på kvällningen, vi lyssnade på Spotify och töla, trevligt dä! Imorn kommer Martina och Benjamin, wehoo:)

Ursäkta ett rörigt inlägg;)

Pöss!

Lovely!

Sitter just nu på trappen i solen å ger Alexander välling, hur underbart som helst! Fåglarna kvittrar å det är sisådär + 15 grader! Förmiddagen har spenderats i trädgården, krattat m.m, underbart med frisk luft! Så ut i det sköna vädret!! Puss

5 månaders bebisen!

Här är han...


Gött han har strumporna;)



Och en bild på mysstunden efter badet...



Ha en fin dag, nu är Andreas påväg hem:)

Puss!

Gomöra från oss!!

Idag fyller vår bibis 5 månader:) bilder kommer sen... MARCUS: ja anar att de smakar skit oxå, fy va vidrigt.. ! Igår tände jag mina Goa doftljus när vi såg på tv:n och ja höll på att spy när ja gick förbi dem för de lukta precis som nutrilett shaken med smak av skogsbär, som ja drack igår morse... Bara ja inte kommer ha kvar den känslan när ja känner doften från de:(.. Nu ska ta kortrundan runt kyrkan, så Matilda kan bli med, Hon får ont i ett bakben om hon går för långt så de turerna får hon va hemma! Ska röntga henne i slutet av månaden.. Igårkväll cykla jag så Toya fick springa av sig ordentligt! Har en bebis som slår på mobilen hela tiden när han ligger å äter så ja kan inte skriva mer nu.. Ha en fin dag! Kramar!

Finbesök...

har vi haft av underbara Karin idag, som även var supersnäll och köpte med nutrilett shake choklad till mej... Jag trodde att jag skulle klara av att dricka dessa drycker, men det bara går inte... det smakar skit och ja kväljs nästan vid varje klunk, mår sen illa emellan varje gång, så detta la ja ner fort...

Åt dessa under dagen, sen bar det av till ica och köpte en viktväktarlåda på kvällen... Jag måste verkligen gå ner, ja har till och med gått upp 2kg från det jag gick ner efter graviditeten och det känns inte som nån jädra hit direkt... Blir arg på mej själv... vill inte köpa kläder bara för de passar, jag vill köpa kläder som ja tycker e fina också och helt ärligt är det inte alls min smak, något av det ja haft på mej de senaste 3 åren... och så ska det ju inte va.... nog om det, var bara tvungen skriva av mej....

Karin hade med en present till Alexander, för imorn blir han 5 månader mammas tuss:)


Dessa fina tossor som plingar när han sparkar, jätte uppskattat:) tack sååå mycke!


svårt att få till nån bra bild för han sparka så:)



Nessie och Toya kunde tyvärr inte leka idag, för Toya var inte den trevligaste när ja släppte ut henne från hundgården... Nessie löper nämligen för första gången, så ja anar att hon utsöndrarde nåt som Toya inte gillar.... nu när hon blivit könsmogen å allt, så de får leka när det är över...

Dagen har vart jätte bra, förutom min besvikelse att ja inte tyckte om nutriletten.... Nutrilett smoothie gillar ja i alla fall så får strö till med nån sån emellanåt...

Vart på föräldraträff, mycke trevligt att träffa alla.. Idag pratade barnmorskan om kost m.m... bebisens kost... och även om de små tandbissarna... Satt på golvet hela träffen så inge litte träsmak ja hade sen... En av tjejerna bjöd oss på fika hos henne nästa torsdag, så det ska bli trevligt:)

Idag har det vart underbart väder, + 15 grader visade termomentern förut, lovely!

Hoppas ni haft en fin dag...

Pussar!

Besök..

fick vi av Martina och Benjamin efter babyrytmiken... Jätte trevligt med kaffe å massa töl..




mys i soffan...


gosig...

Efter de hade vart här tog vi oss en promenad... och till mellanmål blev det fruktmos med ris kryddat med kanel, jätte mums tyckte han det var...




vi leker att det är nåt som kommer å flyger in i munnen....



Nu är Andreas påväg hem från jobbet, så jag ska gå och laga mat, anar att han är hungrig när han har jobbat!

Ha en fortsatt bra dag!

Puss!

Babyrytmik...

ska vi på om ca 1 timme... har inte vart där på 2 ggr, ena gången var vi sjuka och andra gången var hon sjuk...

Alexander ligger och snosar i sin säng och jag har vart ut till hästarna ( med babyvakten i fickan såklart!), ser ut att bli riktigt dretväder idag... mörkt på himmeln så det blir nog regn!


några veckor sen...

Idag är det hockey så på med hemmamatch dräkten... blir spännande att se det:)

Hoppas på att Martina kommer sen, vore trevligt att töla lite, hon visste inte om hon hade nån bil så vi fårse...

En bild på mamma och Botti i sin pyamas...



Hoppas alla får en fin dag...

En bild på mina vovvar igårkväll, de hade tryckt ihop sig tillsammans igen...



See ya...

Puss!

Bibisen och jag:....

Nu har vi precis gått långpromenaden med Toya och Alexander har ätit sin välling precis och jag druckit nutrilett choklad... tänk jag som inte kunde dricka de förut men nu gillar ja dem skarpt... i alla fall chokladen och skogsbären.... bra att byta ut en lunch med:)



Vi åt frukost med pappa imorse, så då fick han ligga och sträcka ut sig på golvet, innan det var dags för mangopurè... mums:)


Fina tröjan från morbror Chris♥

Pratade med Louise förut över skype hos pappa... åh vad jag saknar er, men nu är det inte länge kvar:) Imorn skulle hon och Marcus åka skoter... lät ju sååå kul! Hon skulle även skicka mej några bilder från deras åktur, som jag kanske kan få lägga upp här sen... lr?

Hon nämde även vad Marcus saknar Toya... hon saknar ju sin lekkamrat oxå....


Tilda och Toya vilar i hallen...

Nej, nu måste jag dammsuga och torka golven.... standard varje dag här, för även om ja torkar tassarna på dem varje gång de går in nu, så blir det skitigt av all lera som fastnar där man inte kommer åt...

Ha en skön dag sålänge....

Puss!

Gomöra från oss...

Inatt har ja sovit uruselt... Inte tussen men jag, vet inte vad det vart med mej, känner mej inte helt på topp, så kan det va ibland:) Hoppas alla får en bra dag:) Pussar!

Älskade son...

Jag får inte nog av dej, kan stirra mej blind på dej...
När du sover tittar ja på babyvakten flera gånger i minuten, bara för att få se en glimt av dej.
Kan inte förstå att vi hade denna lycka att få dej till oss.
Du är det mest underbaraste och finaste som hänt mej någonsin.
Uppskattar dej såååå.
Och älskar dej desto mer.

Det finaste av allt i mitt liv och det som betyder mest....

♥Det är DU♥

Älskar dej av hela mitt hjärta, går inte att beskriva i ord...



Pussar Din Mamma..

Nu kommer de...

bilderna på de underbara blommorna jag fick av goa Cissi på jobbet, tack återigen, de står fortfarande kvar på bordet och ser riktigt bra ut än:)


Rosa som jag älskar:)


♥Kan man bli mer än berörd;) tack min vän... Puss♥


Och de underbara rosorna som jag fick av pappa, sååå fina de med...

Vi har haft en härlig dag... ute och gått med vovvisarna innan det var dags för mat hos mamma och pappa, jätte skönt men gud så dimmigt, så idag var det koppel på för Toya... Hon far och flyger ju överallt, men Matilda är lite lugnare och går oftast bredvid mej bara.. Vore ju inge trevligt om nån skulle köra på poppongen...

Alexander somna vid 18.20 idag, såå trött tussen. Kvällarna börjar ju ljusna nu men det är inga problem för han att somna ändå, skönt dä!

Idag har ja flyttat "skötbordet" till tvättstugan och tagit hit en fotölj jag fick av mamma och pappa för att ha i Alexanders rum, så då blev det mer plats när jag flyttade skötsakerna dit! Och känns faktiskt fräschare än att ha det i hans rum..

Nu blir det tv:n hela kvällen är trött å sleten idag känner jag, fast ja alltid får sova hela natten, så det kan vara;)

Måste sätta in ett gulligt kort på kusinerna för nån vecka sen, Lovelia ville sitta inne i babygymmet hos Alexander...



Må gött!

Puss!


Gomöra....

Vill bara säga gomorron från oss.. precis gett Alexander sin flaska och stoppat om han igen...
Vovvisarna har vart ute och kissat och gjort sitt, det har precis börjat ljusnat och det kändes riktigt skönt ute...

Såhär goa kan de vara på kvällen, fast det finns en varsin bädd så är detta bäst:)


myspys...

Idag blir det förhoppningsvis iväg till ett par så hundarna får leka med deras 2.. alltid skönt för dem att springa av sig ordentligt...

Och på eftermiddagen ska det bli middag hos mamma och pappa:)

Önskar en fortsatt bra dag med två bilder på Alexander i premiär"turen" i gåstolen...




Ior fick vara med oxå;)

Nej nu ska ja vila ögonen en stund till...

Pussar!

Jag & min bror...

Mamma skickade mej denna bilden på mobilen idag när de var och hälsade på min mormor i Lidköping... Hon tycker Chris är lite lik Alexander på detta kort... kanske lite grann...?
♥                                                                                                 ♥

Go lugg ja har...

Chris var livrädd för dem som tog kort på oss, stackaren... men söt är han!

Han har vart hos oss en sväng ikväll för de bor hos mamma och pappa inatt för det är en som hjälper dem att måla om i lägenheten... Zandra är på möhippa för Sofie och Lovelia hade somnat, så då kom han hit en sväng... jätte kul:)

Jag tyckte så synd om han när han skulle gå hem i mörkret och dimman, så ja körde bort han med bilen... jädrar va dimmigt det var, såg knappt vägen... usch, det skulle ja inte viljat att han skulle gått i...

Sweet dreams...

Lite påskpyntat...

Idag har det varit en dimmig och grå dag... Ca 6 grader varmt så det är ju ett pluss i kanten:) Otroligt mycke vatten ligger det här ute, stora sjöar, finns dock en som gillart- TOYA! Hon går inte direkt runt dem när vi är ute och går, nej rakt i, det är härligt det:) Sötnosen...

Alexander, jag och vovvarna var ner till ica och köpte påskfjädrar förut, så vi pyntade vår året runt kyckling som står i fönstret...




Den vill ja gärna smaka på;)



Påskriset glömde jag när vi var ute och gick så det fixade jag ikväll när ja var ut med hundarna, vi traskade över gärdena, jätte härligt var det... Dimman var jättte tjock och det duggade lite, men vad gör det, frisk luft, såååå skönt!

Häromdagen efter vi gått långrundan blev det vätskepaus hos grannarna, så mysigt med solen och brasan som brann, riktigt vårväder...







Alexander satt å njöt i sin vagn och tittade på brasan, klockan var nästan läggdags för han men han var inte alls trött, tyckte nog det var roligt att sitta och titta på allt runt omkring, och han är så intresserad när man står och pratar... gosungen:)

Roligt att se allt som händer med Alexander nu, t.e.x igår när jag hade han på armen vid bilen, så undrade jag vad han tittade på, då såg ja ju att Hobbe stod och stirrade på oss i hagen, så ja gick dit med han, då sken han upp som en sol... jätte intressant tyckte han det var... sträckte sig efter mulen på han... Även hundarna och katterna är såååå intressanta... Idag lyckades han få tag på Toyas läpp när hon stod och titta på han... så nu gäller det att vara med... vill ju inte att de ska bli rädda för han, då kan det bli lite fel... Men märks så att de tycker om han så mycke, för de går alltid fram å pussar på han, och ser de inte han om de vart ute så springer de å letar..♥

Hoppas alla haft en bra dag:)

Pussar från oss:)

Gomorron!

Från oss:) frukost maten intas just för tillfället! Inatt sov han bättre, inte vart vaken å grejat alls som de andra nätterna, så nu känner ja mej skapligt utvilad:) Hoppas på en härlig dag:) Besiktning av bil och hovslagaren kommer:) Men först en långpromenad.... i solen förhoppningsvis:) Puss å Kram från mej å Alexander!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0