The gang under plommonträdet!! Jätte gott ...

img_6001 (MMS)

The gang under plommonträdet!! Jätte gott det! Även Toya love it Tränar på med lydnad med Toya och imorn är hundmöteskurs! Startar tävlingslydnad 2, 28 september!! Sååå kul!! Sofie har vart här å myst med oss och på eftermiddagen kom Chris & Lovelia! Puss

snart kommer Sofie..

vi väntar på att Sofie ska komma och dricka kaffe och stri:) Ska bli trevligt det!

Vi har vart bort till morfar en sväng och druckit kaffe, jätte gott som alltid!


godingen....

Vi har även suttit ett tag bak vid poolen som inte ser nått vidare ut nu... ska ju snart lägga på skynket för hösten...


Matilda pussas med Alexander... hon är så gla i han...


Tilda och Toya...

Vi har även vart i plommonträdet och plockat de få som var mogna... det finns mogna högst upp men de når vi inte... men det var 2 som älskade plommon.....


mums!


Toya letar en kärna ja kasta...


Kan man få då?

Nej nu ska vi slänga på en kanna!

Kram!

Träff..

Kom precis hem från träffen med de andra barnen å mammorna... idag var vi hem till Zenita, jätte trevligt! Hon hade bakat äppelkaka och gjort fruktsallad, jätte mumsigt!

Vi startade dagen med en långpromenad med pappa... jätte skönt och gött att göra det direkt på möran... En gla Toya sprang bredvid oss, alltid roligt med långpromenaden!

Alexander har precis slurkat i sig en drikki med banan och ris, sååå gott det och perfekt mellanmål! Vi ska ta och gå ut i det fina höstvädret, sååå underbart nu!

Hoppas alla har det bra!

Kram från oss!!


arg och ledsen...

blir Alexander 10000 ggr om dagen... Mycket som händer i hans lilla kropp nu... Vi har i alla fall vart på stan en sväng med morfar och ätit en sallad:)


Roligt att titta på folk...

Sen var vi och handla lite på Maxi och efter det somna han i bilen...


jätte trött kan man bli..

Insåg även att han fortfarande kan ha sin mössa från i vintras/våras...



Nej nu ska ja åka på kurs med Toya! Skönt att komma iväg en stund!

Kram

blåser...

Idag blåser det och ser inte allt för ljust ut.. men inget regn än!
Ska med pappa till stan en sväng och äta lunch, kan ju vara lite gott...
Alexander är jätte trött men vägrar att somna! Inte alls roligt! Vakna 03.45 inatt oxå och grät... satt med han i fotöljen men grät 2 ggr när ja försökte lägga ner han i sängen igen, så det blev byta blöja och äta välling. Sen somna han till 07.00.


♥Snosen♥

Man kan även bli grymt trött när man är ute med mamma på promenad och inte orkar släppa blicken från vägen...


Funkar detta med tydligen:)

Imorn ska vi träffas igen vi i föräldragruppen... trevligt! Roligt både för barnen och oss! Och sen på torsdag ska jag hem till Karin och få se hennes hus, palats:) Ska bli jätte kul! och även roligt att se vad stor Julia blivit!

På fredag är det begravning i Hagfors... Andreas mormors man dog för ett par veckor sen:( inge roligt med begravningar...

Det känns som det ät nått jag ska göra men inte kommer ihåg vad... har för mej det var mycke nu i början av september... bra att man skriver upp har ja hört!

Nope nu ska Alexander få sig lite pasta med skinksås, ,mums det!!


koftan han fick av farmor och farfar... fick en jätte ful fläck på den som min ♥älskade♥ mamma hjälpte mej att ta bort:)

Ha en skön dag i blåsten!

Hejsvejs!

Gosen har badat och myst med mamma i soffa...

img_0242 (MMS)

Gosen har badat och myst med mamma i soffan! Vi har busat & skrattat massor fast han var sååå trött:) Gick & la sig vid 19, men vaknar & är ledsen så jag har fått suttit med han i famnen, inte lätt att vara liten..

Alexander har myst med vovvisarna på möran...

img_7979 (MMS)

Alexander har myst med vovvisarna på möran... Jätte kul att krypa upp till dem i hundbädden! Och jag har lärt mej att klappa fint på dem, men mamma litar inte fullt ut på mej;)

GROGG!

Ja vet inte om det ultimata efter man är nyduschad är att lukta grogg, för det är precis vad ja gör nu efter min nya bodybutter med grapefuit lukt! Fick den efter ja börja prenumera på wellness tidningen.. Även en duschcreme i denna fantastiska grogglukt! Nej usch den får ja skänka till nån som inte blandat drinkar med detta inslag! Kram

Grå dag..

idag småduggar det och är allmänt mörkt ute... lite mysigt oxå faktiskt!
Alexander har precis lagt sig hoppas han kan sova en stund så han blir helt utvilad...
Vaknar och gråter ibland nu på nätterna så jag tror inte han får sova ordentligt..

Hoppas alla får en bra dag!



Kram!

Hårfixardag:)

Åh, äntligen fick ja tummen ur och ringde frisören och hörde om det fanns nån tid idag... sååå trött på denna utväxt! Så vid klockan 14 ska jag dit och få ordning på det.

Det blev lyckat med klockan som Andreas fick av mej, han gillade den så det var bra! Mamma och pappa var här en sväng så av dem fick han en hårtrimmer... Mamma har så ont i halsen och var helt slut så hon stanna inte länge utan gick hem och la sig... Det smittar inte för det har de kollat! Även Dick var här en sväng.

Alexander och jag har vart ute hos hästarna, och även druckit kaffe hos morfar och mormor, så nu sover han ute i sin vagn... jag har hunnit plockat lite, måste dammsuga oxå..


Grisen är så go..


vill gärna äta upp den...

Han fick även ha min gamla jeansjacka på sig idag, ärmarna får man vika upp annars passar den bra!


Hundkopplet vill han alltid ha i vagnen...

Imorn kommer Anna hit med sin hund Diezel så Toya och han får leka, jätte kul och perfekt att hon får springa av sig ordentligt när vi ska på hundmöteskursen på kvällen.. blir trevligt!

Ha en fin dag// Kram!

Andreas fyller år!

Igår var jag och Alexander till bergvik och köpte en klocka till Andreas... hade spanat in en klocka från police till han, jätte fin och hoppas han blir gla! Han har ju ingen klocka inte jag heller för man tittar ju på mobilen jämt... men jag har för mej om ja inte minns fel att han prata på att köpa en... så nu får vi se om ja valde rätt!

Blir inget kalas idag bara vi i familjen som myser till det, vi tar det på fredag i stället eftersom han kommer hem så sent!

Idag ska vi till Anna och David på föräldraträff, ska bli kul det... roligt för han att träffa de andra för han har vart gnällig nu igen... kliar nått fruktansvärt i tänderna på han, stackaren:(


mys bak vid poolen igår eftermiddag efter mamma dragit lite ogräs...

Igår var det tävlingslydnad igen... vi tittade på en hund i taget, jätte bra så man får tips och även se vad man kan förbättra.. Toya och jag fick till stå väldigt bra, det vill säga, jag går och Toya stannar när ja fortsätter, även ligg i rätt position börjar vi få in, ska bara finslipa... Men ja har ju perfekt som kan gå ut i paddocken på kvällen även till vintern för vi har en gatlampa uppsatt som belysning över den!

Nog om det!

Hoppas alla får en fin dag!

Kram!

Marcus Kalas!

Igår fyllde min bror 21 år och det var kalas hemma hos dem vid klockan 16.00.
Såg att det endast var taget kort på folk när de höll i barnen inte några på den fina lägenheten och de goda bakverken, sorry:(


Födelsedagsbarnet och Alexander.


Chris och Alexander.


♥Min kära man♥


Såhär kommer de se ut när de får en liten bebis;) i framtiden! Louise håller i Tristan.


Louise och Tristan.


Morfar och Alexander..

Nu ska vi ta ut hästarna sen går vi till morfar och dricker kaffe:) Blir en sväng till stan sen för vi ska köpa present till "pappa" Andreas som fyller imorn..

Ikväll är det lydnasdskurs jippie!!
Imorn är det träff med föräldragruppen och kalas för älskling, dock väldigt sent då han kommer hem vid 19.00.
Onsdag städa hos min farbror.
Torsdag Anna från föräldragruppen kommer hit med sin schäferhane Diezel så Toya å han får leka!

Fullspäckad vecka!

Ha en fin dag alla!!

Kramar!!!

Nyss hemkomna från Andreas födelsekalas i ...

img_4621 (MMS)

Nyss hemkomna från Andreas födelsekalas i Hagfors! Jätte mysig dag har vi haft, med mycke gott att äta! Puss!

Thaimat...

Idag skulle Andreas på hälsoundersökning på örsholmen, de gör det med några års mellanrum på hans jobb... Efter det hade han tid för thaimassage... han har så ont i ryggen stackaren:(

Ja tog med Toya, så jag Alexander och hon gick upp till kronoparken där Andreas sen skulle på massage.. bkev en rejäl bit när vi gick och snurra runt i de olika områdena... Andreas var färdig en timme innan massagen var beställd så vi åt thaimat till lunch... mums det! Alexander fick lite nudlar och ris så han oxå fick vara med!

Idag är han otroligt pigg, märks inte ens att han vart dålig.... grejar, pratar och håller lådan här hemma, inge gnällig alls!


gosungen..

Toya och jag var på hundmöteskurs igår för att försöka få henne att låta bli att skälla på varje hund som går förbi... Kursledaren kollade på en hund i taget så fick vi möta 2 olika hundar... Facinerade vad signaler hundar ger som man måste läsa av för att få bukt på det.. Jag fick ett tips jag skulle köra med Toya hemma, och helt otroligt idag när vi gick så mötte vi 2 hundar på olika ställen, på ganska trånga vägar... dels skällde en hund på Toya, men hon brydde sig inte!!! Svårt att förklara vad ja gör med henne, men det har mycke med att hon ska få hundmötena till en positiv sak= godis och sitta framför mej tills den andra hunden gått förbi! Men som sagt man måste ju göra detta en längre period för att verkligen få bort det.,... och att ja tajmar in exakt rätt tillfälle när ja ser att hon börjar spänna sig m.m...

Ikväll kommer mamma och pappa.. det blir tacos och imorn bär det av te hagförs!!!

kramar!

Snosen... Ikväll har mamma vart på hundmöt...

img_4491 (MMS)

Snosen... Ikväll har mamma vart på hundmöteskurs med Toya och jag har sovit hela tiden hittils trots att ja somna 17.20! Puss från oss!

Idag har vår lilla bebis 39,5 grad i feber...

img_6151 (MMS)

Idag har vår lilla bebis 39,5 grad i feber:( ovanligt pigg ändå, mindre gnällig än de andra dagarna fast sååå trött hela tiden. Hur mår ni? Kram

Såhär trött kam man faktisk bli redan vid ...

img_4152 (MMS)

Såhär trött kam man faktisk bli redan vid halv 6 efter träff med föräldragruppen:)

Precis....

gett hästarna lunch...idag var det riktigt skönt ute, solen kikar fram emellanåt:)


Alexander sitter i sin vagn på trappen ut från stallet...

Tävlingslydnads kursen gick super igår, så nu har jag en del som vi ska träna på under veckan tills nästa gång... men gud vad de lär sig fort... Jag har inte fått till fot ordentligt på Toya, hon lixom rundar ut i från mej... men igår fick vi till det med hjälp av kursledarna, så nu trippa hon riktigt fint bredvid.
Dock är hon helt vansinnig på de andra hundarna....:( var riktigt glad en stund, för hon har alltid skällt och slitit i kopplet när vi gått ur bilen, men inte igår... gick ett tag sen bara får hon sina utfall... ja vet att hon aldrig skulle göra nått för hon är så låg i rang, hon blir bara så uppspelt men låter som hon är hur farlig som helst.... nog om det... hon erbjöd mej en plats i en grupp som i och försig är full men hon kunde trycka in oss... där man ska träna bort sånt beteende Toya har.. Det jobbigaste är när ja är ute och går med barnvagn och allt å hon blir så;:( Så det ska bli skönt att få förhoppningsvis bort det med hjälp och trix!

Vi avslutar oxå spårkursen ikväll... sen är det bara att knata på själv!



Alexander gnäller konstant hela dagarna nu för tiden... inget som är bra.. men men är väl en period det oxå... får ju alltid höra att vi har det så lätt med ett sånt snällt barn så nu får ja smaka på den andra sidan!!! Men är man själv största delen av tiden så är det inte alltid jätte lätt även om han är snäll för man kan inte byta av med nån som kommer hem från jobbet osv... nu har ja tur att Andreas jobbar i Arvika, fast i och försig Alexander har ju lagt sig när han kommer hem... nog om det som ni hör är ja trött idag;)

Ha en fin dag!

Puss!

Det roligaste hittills idag...

Har vart att åka kärra i regnet... då klagas det minsann inte! Nu ska vi till stan med pappa " morfar " blir en sallad någonstans sen ska jag köpa varmrökt lax på konsum i mitticity som vi kan äta när Andreas kommer hem!



Hejsvejs:)

Sagt hejdå till pappa..

Alexander och jag har precis ätit frukost med pappa innan det var dags för jobb igen för han... han var inte på hugget direkt för de skulle börja med att jobba ute och idag regnar det:(

Alexander springer runt i sin gåstol inte alls så roligt, går en stund sen är det tråkigt även att sitta på golvet är ingen hit... Men krypa på golvet och göra saker man inte får är kul...


som att ta sikte på vattenskålen...

Vi ska väl knalla bort till morfar snart... var ca 6 veckor sen vi slutade med morronkaffe rutin... men nu är Andreas på jobb igen så då kommer rutinerna tillbaka... följer nog även med till stan idag om han ska in.. ikväll börjar även tävlingslydnande:) Wehooooo!!! Ska bli kul dä!

Lägger ut ett par bilder på mitt bröd ja baka igår......




Här ser man aprikoserna och gojibären som finns i brödet, mums...

Litte stolt ja är över mitt bröd då... men ni som känner mej vet att ja aldrig bakar så ja får väl passa på att visa upp det enda ja säkert kommer göra!

Ha en fin dag i regnet nu ska ja ta upp min gnälliga lilla bebis:)

Puss!

Dagens fynd...

måste visa mitt fynd för dagen, tyckte den såg så mysig ut och helt ny var den med prislapp kvar för endast 45:- på tradera.. ibland kan man göra klipp!

Overall

denna dag....

Startade vi dagen med besök av Martina och Benjamin som kom vid 09.30... det blev ett par muggar med kaffe och massa töl, så roligt att de kom hit... Ska gå upp till dem under veckan nån dag eller nästa.. de bor bredvid brorsan och hans sambo uppe på skåreberget, så det blir en fin promenad det!

Även mamma, pappa och Lovelia har vart här... Lovelia var lite hängig så hon sov i fasters säng ett bra tag, helt slut var hon.. inte sig lik alls! Gjorde korv och mos till henne men det ville hon inte ha, men Calippo gick hem det:)

Alexander började i förrgår hasa sig fram, typ militärkryper över hela golvet... så nu har vattenskålarna till hundarna åkt ut 2 ggr och kattmaten 1... fantastiskt roligt förstår ni... tycker inte mamma när det blir blött överallt, den lille busen...


Påväg till badet i Binz...

Fick även tummen ur och bakade brödet jag fick recept på av tjejen nere i blomsterhandeln, ska vara superbra för magen... perfekt för mej som har problem med den... Är väl inte den billigaste varianten av bröd... blir 2 limpor av degen.. innehåller bland annat gojibär, valnötter, aprikoser, solroskärnor, linfrö och 3 olika mjöl.. Men det var såååå gott och ja höll mej mätt jätte länge på en skiva, man får skära dem i lite tjockare skivor, urgött!

Imorn börjar Andreas jobba, töligt för han... 6 veckor ledigt= ångest på söndagen innan! Hur fasen ska det bli när ja börjar jobba... tänk dagen innan då!!! ojojoj... men kan kanske bli roligt också att få komma igång, ja vet inte ja!

Ha en fin kväll, nu ska ja slänga mej i duschen sen blir det täcket och tv:n!

Kramar från oss....



smygehuk 2011

Mamma, Jag & Toya har precis avverkat 1 ti...

img_5127 (MMS)

Mamma, Jag & Toya har precis avverkat 1 timme å 10 minuter i skogen i raskt tempo, både på stigar och rakt ut i riset Urgött må ja säga!!

Igår...

Var en dag med massa besök här... Först på morronen kom vår kompis Marcus på motorcykeln... skulle lämpa av ett par grejor till vår nyköpta toa som såklart inte bara gick att sätta dit....

Gissa om det var en som var impad av motorcykeln:)


Här med farfar, de kom oxå på besök..


Sån ska jag ha när jag blir stor....


För just nu är den lite för stor:)

Farmor och farfar kom oxå på besök, de hade köpt Alexander en laban-gåvagn, jätte fin... får väntas ett tag med den för är lite krångligt att stå så än.. men det kommer.... igår hasade han sig framåt för första gången... i sidledd har han grejat med länge men inte framåt.... kan det vara så att kattmaten var så lockande så det var därför!?:)

Han fick även en bodie med kalle anka på, en tröja med musse pigg , ett par blå mysbyxor... Stickade sockor och en pippikofta, sååå fin, blir perfekt under hösten när det inte är allt för kallt!

Även våra djur blir alltid bortskämda, och det vet de alltid när de kommer....


mums tycker Toya som alltid går och gömmer sitt ben...

Även katterna och Hobbe får godis!
Andreas kompis Fredrik kom och hälsade på från Hagfors.. första gången han såg Alexander för antingen har han sovit när han vart förbi eller så har vi inte vart hemma... och kvällen avlutades med att min bror Marcus kom... så gissa om det blev ett par kannor med kaffe igår!

Men guuud så trevligt!

Ha en skön lördag...

Puss!!

Hittade mitt troll som ja hade när ja var ...

img_0585 (MMS)

Hittade mitt troll som ja hade när ja var liten.. Det var även uppskattat än idag märkte ja på Alexander! Idag slänger vi skräp... Vet inte hur man lyckad samla på sig ett helt släp, men det går tydligen! Ny toa är inköpt oxå!! Puss!

Vi starta dagen med....

ös regn och endast 11 grader ute... Lite mysfaktor oxå men känns tyvärr som sommaren är över nu:(

Hästarna fick stå inne och äta sin morronmat, tyckte de nog var skönt... de står ju ändå bara och hänger i hagen när det vräker ner...

Sen myste vi i soffan, vår hemtelefon är väldigt intressant nu för tiden, och mammas mobil såklart... Allt man inte får ha är kul!



Alexander ligger ute och sover och vi ska försöka se lite på en film, blir nog ingen längre stund... passa på när det är dåligt väder..... jaha precis när ja skrev nu vakna han!

Kramar...

Mysig dag...

Hade jätte trevligt på träffen idag, roligt att träffa alla och hålla kontakten! Många av de små kunde redan resa sig och stå/gå i fall de höll i sig inått... Jätte duktiga! Har även nu ikväll vart å spårat med Toya i åska å regnskurar! Gick suveränt!!! Hon fick jätte mycke beröm, och hon tyckte vi skulle satsa på att börja tävla:) Så vi startar med tävlinslydnadskursen på måndag, så får vi se vart allt leder, men det är superkul och hon älskar det!! Vi hade kräftpremiären ikväll och Guud va gott det var! Nu ligger jag i soffan å ska se på brottsplats USA som ja alltid spelar in! Hoppas alla haft en lika bra dag som vi!! Kramar från oss!!

Träff med föräldragruppen:)

Idag ska vi och fika hemma hos en i föräldragruppen... Alexander och jag har inte kunnat vara med på 3 ggr så det ska bli kul att träffa alla igen! Tänkte att nästa vecka ska de få komma hem till mej, ska höra vilken dag som passar dem bäst!

Alexander provade studsmattan hemma hos Janne och Katta när vi var där med vovvarna...


Det var fantastiskt kul, fick till en filmsnutt oxå när han gapskratta!

I eftermiddag är det dags för spårkursen... sista gången oxå:( men missa förra gången så vi ska få följa med henne ut när hon spårar med sin hund... Perfekt! Nästa måndag sätter även tävlingslydnadskursen igång.. klockan 19.15-21.00, ska bli roligt... måste finslipa på sakerna jag lärde mej på allmänlydnaden bara, så vi kan det mest grundläggande ordentligt!


Såhär satt han och fixa när vi grilla hos mamma och pappa sist!

Alexander somna för en liten stund sen ute i kärran... Han har förvandlats från att alltid vara gla till största del gnällig, jätte omställning när man inte är van... har vart såhär i 5 veckor nu, men anar att det är tänderna som spökar. Han kan även vara hysteriskt ledsen när han ska sova fast han är så trött så han inte står ut med sig själv... Igår kväll somna han 20.30 ( väldigt sent med tanke på en halvtimmes sovstund på hela dagen) vaknade sen 04.50 och var jätte ledsen, fick lyfta upp han och sitta och vagga ett tag, men direkt ja la ner han när han blivit lugn satte han igång igen... Vällingen hjälpte och somna om till 07.30, skönt!

Men älskar denna krabat hur ledsen, arg och gnällig han än är... det är ju min skatt♥



Ha en fin dag!

Puss!

För en vecka sen...

Satt vi i bilen påväg till färjan i Trelleborg.. kan inte förstå att det är en hel vecka sen...
Så underbart att bara sitta och njuta på uteserveringar, titta på folk och bara njuta av livet!



Alexander, Pappa, Andreas och mamma..

Det blåste en del när vi var i Binz men inget som störde mej, tycker det är lite gött... Blir inge skönt om det bara är stekande hetta.. Dock var det svårt för Andreas att sätta upp tältet till ALexander:)


Men efter lite mixter gick det bra...

Idag ska vi kanske till ikea med mamma och pappa, jag och Alexander..



Igår flytta mina höns till Gustav och fast jag inte haft dem länge kändes det i hjärtat när de åkte:( Men de kommer få det jätte bra på den stora gården och 4 vänner till..

Alexander har fått 3 tänder i överkäken och tror den 4:e är påväg, 2 av dem har bara spruckit igenom men den 3:e syns väl... Tog väldans tid för de att komma ut när de väl syndes... i underkäken kom de fram nästan direkt och växte upp!

Ha en fin dag!

Kramar

Igår var Marcus & Louise här & grilla, jät...

img_3465 (MMS)

Igår var Marcus & Louise här & grilla, jätte mysigt! Här är det Mys på mamma & pappas altan innan vi knalla hemåt...

Full fart!

Hele dan kan ja säga!! Hökörningen gick super trots att det bara var ja och Andreas... Balarna väger ju ca 20kg å ja med mina omusklade armar.. Men men, det går bara man vill! Oxå hälsa vi på Toyas alla syskon, så Goa! Nu i eftermiddag har ja vart ute och gått med mamma å pappa, mycket skönt... Fast med en gnällig liten bebis, så huvudet fick inte vila! Men gött för han att få frisk luft! Nu blir det film, sen kommer Gustav å hämtar mina höns.. Skänkte dem dit. Ha en bra kväll! Kram

9 månaders bebis! Oj va tiden gått fort! L...

img_6399 (MMS)

9 månaders bebis! Oj va tiden gått fort! Lika länge utanför magen som i! Nu ska vi köra hö, wehoo!!! Not! Kramar från oss!!

R.I.P Benjamin..

Igår skulle jag cykla upp till Toyas fästman för att de skulle få leka, och tur att jag ringde innan som jag visserligen aldrig annars brukar göra. Han berätta att han hade fått avliva Benjamin för det hade hänt saker som inte var så bra, men han orkade inte prata vidare så vi vet ingenting vad som hänt.... jätte jobbigt tänker på det hela tiden... Älskade hund:(
Vi kommer sakna han i alla fall...

Idag har vi Chris, Lovlia och Dick på besök... vi sitter och fikar i uterummet och snart ska vi med Dick till labradorerna så de får rusa runt och leka!


Alexander i smygehuk, tittar på gässen, mycket intressant.


I den jätte mysiga butiken, pappa och Alexander...

Vid färjan myste vi i bilen medans vi väntade och Alexander fick sitta i knät på mormor...



Vi åt buffè på färjan och tog en varsin öl... Alexander fick oxå vara med och äta av oss, mums det!


Morfar skämmer bort mej såklart:)


Och massa bus...

Jätte skönt att vara i väg med mamma och pappa för de är så snälla och goa med Alexander så det blir väldig avlastning när man vi var 4 stycken som gosa med han...



Igår kväll kom Sofie hit, vi åt tacos som var väldigt stark, en annan krydda som vi inte brukar ha, men det gick ner ändå.. även Gustav anlände litte senare och en tjej till... jätte skön kväll i uterummet...

Nope nu vakna min lille tuss, så ja måste gå...

Kramar till alla!!

Underbara vecka!

Ja det har varit helt underbart i Binz. Soliga varma dagar hela veckan. Första dagen började med att vi inskaffade ett solskyddstält till Alexander.. Såg förra året när vi var i Binz att alla hade ett sånt som barna kunde krypa in i och få skugga, även skönt för oss oxå!


Stränder med vit sand...

Alexander, jag och mamma åkte en tågtur en dag... typisk turistsak att göra, men so what var jätte mysigt:)


Mormor och Alexander uppe i nationalparken Granitz..

Tåget stannade visst en stund uppe i en nationalpark, vilket vi inte hade en aning om att det skulle göra... men det var jätte fint där med lekplats och ett litet slott man kunde gå in och kolla i..


Alexander gjorde sin favorit syssla- gå!


Gunga var jätte kul det!

All mat vi åt var underbar och även skapligt billigt samma med vin, öl och dricka! Vi var även till ett fiskrökeri och åt jätte go smörgås med lax på och beställde även in en bit rökt ål å gissa om den var go!! Det tyckte även Alexander oxå efter andra provsmakningen!

Hotellrummet var fint, dock saknade vi en ballkong.. fanns om man hade sagt till när man beställde men det tänkte vi inte på... Hyrde även en barnsäng till lillen, den trivdes han super i:)


Lek på morronen...


och sov på natten...


Trivdes ju även jätte bra i mamma och pappas säng:)

Om nån skulle vilja åka till Binz så bodde vi på Smarthotel Binz, vilket vi rekommenderar, bra pris men ändå hög standard! Vi åkte Trelleborg-Sassnitz vilket tar 4 timmar med båt, sen ligger Binz 1 mil från färjan, perfekt!

Jag saknade ju mina hundar något fruktansvärt mycke, men Marcus bodde hos dem så de hade det nog jätte bra ändå! Nu ska vi ut i regnet med vovvisarna jag och Alexander... imorn blir det hököring så ett släp måste bokas!

Hoppas alla mår fint, vi säger hejdå med bilden på älsklingen när han borstar tänderna, det är höjdpunkten på dagen, så gott tycker han!




Puss från oss!!

Påväg hem från Binz!! Haft underbar vecka ...

img_8640 (MMS)

Påväg hem från Binz!! Haft underbar vecka i fina Binz med go mat och dryck! Det har gått super med Alexander hela veckan, somnat i vagnen varje kväll vi vart på resturang och sovit vidare i sin säng på natten! Uppdaterar mer i morn!!! Kramar!!