3 månaders bebis..

Ja, ni imorn är tussen 3 månader och hjälp vad tiden gått fort måste ja säga...
I fredags greppade Alexander för första gången tag i en penna och sedan dess greppar han allt han kommer åt, jätte kulit förstår ni! Han har även blivit mer intresserad av saker och man kan gå runt med han och peka på olika saker och han är intresserad...

Igår lördag var en mysdag med mamma... ja var sååååå trött för ja kunde inte sova nästan någonting när det var folk här i fredags.. jätte kul, men Alexander sov bra i alla fall, vaknade inte förrens halv 6 på lördag morron... men hjälper inte så mycke när man inte fått sova nåt själv... kändes som ja var bakfull fast ja inte drack en droppe... men de hade trevligt i alla fall folket:)

Mamma och ja var till IKEA, där det inhandlades massa nödvändigt i lördags, bland annat krokar så folk kan hänga upp sina jackor när de kommer hit, de vi hade var värdelösa och gått sönder, så Äntligen köpte ja nya... Köpte tvättkorg, myslampa, dekoration till väggen i Alexanders rum som man bara klistrar upp, tänkte ha det vid skötbordet, värmeljus såklart:) går åt nåt fruktansvärt mycke här hemma.... och massa annat krims krams...

När ja kom hem var ja helt slut och tussen somna vid 19.50 och håll i er, han sov ända till 06.50 imorse... han visste nog att mamma var helt färdig! Tack min sötnos... Ja var så rolig att ja somna efter 22.00, men det var det värt!

Imorn kommer Karin och Gisela med sin lilla bebis Emilia... blir trevligt det! Massa kort ska tas på de små rumpnissarna;).... Ja lägger ut massa imöra, för ja har ingen möjlighet att ladda upp bilder nu.. Ska även åka till jobbet i veckan så ja får krama Cissi, antagligen torsdag! Om det går för sig?

Ha en fortsatt bra söndag kväll!

Sweet Dreams!

Pöss!!!


Kommentarer
Sara

Grattis på 3 månaders dagen! Jag har helt missat att det bara skiljer en dag mellan våra barn. Imorgon blir våran lilla tjej 3 månader!

2011-02-07 @ 21:48:36
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0