Sommarstugan!

Har haft en underbar helg i sommarstugan i Lidköping! Vart in till stan å vart på delicato outlet, fikat på Rörstrand och bara strosat runt å myst!

Det spöregnade ju såklart som vanligt, men mamma å jag tog oss en långpromenad ändå med vovvarna.. Bara man klär sig rätt så går det ju!

På e.m igår kom min kusin Linda å hennes man Thomas å deras son Isak, fikade och åt budapest tårta som mamma köpte på outleten!

Sen på kvällningen bastade jag å Andreas och tog oss några öl... det var gött det! Bara sitta å prata å ta det lungt, mys det<3

Nu väntar vi på att solsidan börjar, sen är det bara hopp i säng för börjar jobba 06.45 och sen har vi spinning med chefen runt 10 tiden på friskis:):) pust kommer bli kämpigt det!! men ser fram emot det, ska bli sköj!

Ha en fin söndagskväll!!

kram!

Mammas lille svetsare!

Idag har ja jobbat 7-15.. Dagen gick skapligt fort & efter jobbet åkte jag & Alexander till Bergvik & inhandlade allväderstövlar, spindelmannenmössa, & fyndade ett fodrat regnställ!

Var jätte lite folk där ute skönt att gå runt & strosa nästintill ensamma! Sen har ja vart ute med vovvarna, skönt!

Hoppas haft en fin dag!

Kram!

.........

Det gick inte vägen denna gång:(:( Såååå jädra tråkigt,,, å drygt... orkar inte känner jag... Började redan igår på jobbet när ja endast jobbade 12-21.30... sista rasten såg ja att mensen va på G... så kan det gå..

Hoppas alla får en bra dag! Själv ska ha mysa med min lilla familj<3

Puss&Kram!

<3

Tack Våra Bästisar!!

För att ni finns i våra liv<3
Älskar er!!
Botti hälsar tack för den grymma tröjan han fick!!! love you Madde & Billy-Bob!!

puss!!

Gräsklipparen!

Morfars gräsklippare är mycke skoj den:):)!!

Nu har ja en skapligt pigg pojk igen:) Snorar mycket men vem gör inte det? Inatt sov han hela natten utan att vakna och gråta.. Skönt för han! Jag själv sov som en stock var längesen ja sov så "tungt" som ja gjorde! Gör gött!

Idag ska vi greja hemma har ja tänkt... Har massa tvätt som ja ska försöka bli klar med, mår dåligt när ja ser det.. Laga kålpudding med potatis tills Andreas kommer hem vid 15 sen bär det av till jobbet för min del!

Idag lyser solen och är riktigt fint höstväder, sitter just nu i solväggen, underbart!!

Ha en fin dag!!

Kram kram!!

Minusgrader!

Uuuu va kallt det är... I alla fall här i sovrummet då ja inte har haft på nått element.,, minusgrader visar termometern så det blir massa kläder på om lillen måste med mej ut i stallet för att fodra hästarna!

Ha en fin dag alla!

Kram!

En liten sjukling!

Idag när ja var upp en snabbis på toan på jobbet så hörde ja att mobilen ringde i mitt skåp.. Humlan stod det och förstod direkt att Alexander blitt sjuk annars skulle de förmodligen inte ringa...

Jajamensan, så var fallet.. Han hade inte velat gått ut lekt på förmiddagen inte heller ätit nån mat, bara ligga på soffan med nallen & tutten.. Stackaren.. Så det var bara att åka hem med han.. Fick i han en smoothie hemma, sen gjorde vi en vällingflaska och han somna vid 13.15 och vaknade inte förrens 16.30!!! Så det märks att nått härjar i kroppen på han..:(

Med mej är det bra.. Idag var det en vecka sen pappa & jag var i Falun, fort det går men ändå känns det som en evighet till måndagen... Om vi kommer dit vill säga om inte nått händer innan.. Ligger i sängen med tv:n på, alla djuren är med och börjar faktiskt bli litte trött så ja tror nog ja får släcka snart!

Vi hörs imorn!

Kram!

Å va gla ja blev!

Jätte nöjd med dagiskortet:) Mammas stora pojk<3

Höstdag!

Ledig Måndag!

Jag jobbar endast 1 måndag av 4 vilket är såååå underbart! Helgen blir desto längre och det känns ganska gött när Andreas åker på söndag kväll att ja inte behöver stressa mej å Alexander i säng!

Idag tog vi det ganska lungt på morronen, drack kaffe, stekte ägg och myste innan vi gick ut till hästarna vi 9.30... De fick gå in så sent igårkväll så det gör inget.. Nu ska de ju ut vid 05.45 2 dar i rad eftersom ja börjar 06.45.. Så det blir ju lite skillnad.. Töligt att det är så mörkt vid den tiden på morgonen nu, det är väl i och försig bra att ja får gå ut direkt för då vaknar ja till!

Vart ute hela f.m med vovvarna, vi gick förbi Börje så de fick leka å springa av sig, härligt för dem! Så Toya har legat helt utslagen på baksidan hos mamma & pappa efteråt.. Bestämde mej för att åka till Oliven å köpa mat idag.. Fick medskick av pappa att köpa med till han & Alex som är hemma å tapetserar.. Det blev räksallad för min del, mums var det efter ja lagt Alexander för att sova middag...

Om 1 vecka ska ja testa.. uh, ja är så nervös och tycker att mensen är påväg hela tiden vilket ja tyckt varje gång om ja inte minns fel.. Toa besöken är alltid jobbiga... vill inte se att det satt igång, orkar inte känner jag:( Nu jobbar ja hela helgen som kommer så ja kan ha nått annat att tänka på..

Nu ska ja slänga mej på soffan en stund sen är det bara att gå ut i stallet å mocka, vilket Alexander blivit en pärla på;)

See you!!

Kram!

Mitt lilla yrväder<3

Älskar dej över allt annat på denna jord!! Är så lycklig & gla att vi fick dej & nu hoppas vi på att du ska få ett syskon.. Du är mammas Nummer Ett!

1366

Vet inte egentligen exakt vad siffrorna betyder men exakt samma såg ägget ut vid upptiningen.. Hade inte tappat nått under upptiningen:):) Sen om det blir bra ändå väntas att ses...

Den 15 oktober är det testdag vilket är en måndag å jag är ledig:):) känns bra om inte resultatet skulle bli det man önskar.. Ja har vart så lyckligt lottad att testat positivt båda ivf gångerna att det känns att nu kan det inte gå bra igen... Jätte jobbig känsla...:(:( varför skulle man ha sån tur att lyckas igen..

Fick ännu större press på mej då jag fick reda på att ett frysförsök är gratis & ingår i 3-packet vi köpte.. Ja visst tänkte jag men man räknar väl om det så blir de andra 2 som andra och sista försöket...!?!! Nope, man måste använda de frysta & betala för de gångerna de sätter in vilket vill säga ytterligare 10.000:- per gång!?!? Sa hon... Sen om inte det går med de får man starta nästa "gratis" behandling!!! Det är helt sjukt tycker jag när man betalt över 50.000:- för att kunna känna sig "lugnare" i fall det inte lyckas..

Så såklart blir det lite stressande när man vet att man kanske måste ut med ytterligare pengar som man inte hade tänkt.. Svårt att förstå min sammanfattning kanske...

Jaja, så är det.. Min lille prins mår toppen i alla fall och röjer järnet ända tills det är läggdags:) förstår inte var all energi kommer ifrån.. Men härligt såklart att det är full rulle på han.. Han får vara på dagis de här dagarna ja är hemma då ja inte ska lyfta eller anstränga mej för mycket de första dagarna.. Mestadels ligga på soffan fick ja order om.. Så det känns skönt att han får vara där å leka av sig, tråkigt att vara med en mamma hemma som inte ska göra nått..

Ikväll var det bonde med Adam å Malin.. Har blivit lite tradition av det den här säsongen.. Dock blev det inte nått vinglas för min del såklart, men massa kaffe å hemmagjord rabarberpaj:) mums!!

Hoppas alla fina mår bra!

Kram!

Tog en liten bild i väntrummet innan ägginsättningen:)



Weeee!!!

De ringde precis å sa att ägget såg fint ut efter upptiningen!! Gla ja är!!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0