Heldag!

Idag har vi pysslat med mycke.. Toya har lekt med Börje imorse i den iskalla blåsten... Usch va vi frös Botti å ja..

Sen greja vi med hästarna och åkte sedan till Ica vilket tydligen är standard här varje dag.. Uh va Töligt det är å handla..

Sen åkte vi till Lillian som är hundarnas uppfödare och hälsade på:) hälsade på alla vovvarna= syskon till Toya och mamma!! Ska dit på fredag å gå med Toyas 1 år äldre bror så hon får leka med han.. Finns grymt mycke fina skogsvägar att gå där uppe så då får Alexander åka ryggsäck!

Sen var vi förbi gården bredvid å gjorde rätt för oss och drack kaffe å töla! Mycke trevligt!

Lovelia har vart hos pappa på em så han kom förbi med henne vid 17.30 tiden så Alexander och hon fick leka.. Oj va kul de har och Alexander gick jätte många steg idag... Flera gånger!!

Nu har vi lagt oss och myser med en liten kattbebis som hann smita in innan vi stängde dörren..

Sov gött!!

Sov gött!

Nu blir det film mys!

"Ganska varmt"

Idag kändes det riktigt skönt ute, blåste en del bara..

Troll är fantastiskt intresserad av alla djuren å springer runt som att han är kung här hemma...

Toya ligger inte ner en enda stund utan vill bara gosa med den lille, vilket inte är riktigt ömsesidigt än.. Men nu på morronen har Toya och Troll pussats:)

Nu ska det kokas kaffe och stekas ägg, mumma!

Ha fin dag !

Kramar!

Troll!

Karin!

Idag har vi vart hos älskade Karin å myst med gott fika! Fantastiska bullar!

Även Gisela å Emilia kom dit, jätte kul att ses:)

Annars har ja vart till Ica som vanligt, lagat mat... Andreas sluta tidigare idag å var hemma i skaplig tid..! Vart en fullspäckad dag å hann tyvärr inte träffa Sofie som skrev å fråga om vi hade nån tid te övers, sorry gumman!!

Imorn ska ja te stan å tänkt äta lunch med pappa.. Zandra skulle oxå möta upp oss!

Ha det gött!!

Ps; tack för den omgjorda bilden Madde älskling. ds

Blommor nu!?!?

Fota just denna hemma hos Toyas fästman Börje!

Hur tog dom det?

Rocky nosa på han,, satte sig tebax å fräste... Men verkade inge vidare arg på han, ingen ragg lr sååå..

Toya fantastiskt intresserad, men ingen hit tyckte han... Klamra sig fast på Andreas axel och fräste, morra m.m vilket gjorde Toya mycke fundersam och skvatt så fort han rörde sig..

Tilda skiter fullständigt i att det kommit en ny familjemedlem:)

Nu har han precis fått tonfisk å torrfoder av oss, hoppas han kan sova skönt inatt.. Åh vi med för den delen;)

Ha en fin kväll!!

Vår nya medlem!

Mys!

Farmor å farfar har precis åkt och Alexander har det roligt i badet! Idag blir det tidigt i säng för han, för endast 15 minuter har han sovit under hela dagen..

Ja å Andreas ska äta Varmrökt lax från lillängshamnen, det är mumma det! Och sen blir det såklart idol!

Ha en fin kväll!!

Drömmen om ett barn!

Åh va bra det är, men ändå rör programmet upp mycke känslor som är både positiva å jobbiga... Lider med de som har svårt å inte lyckats..

Är såå lycklig lottad att vi fick vår lilla Botti... Tacksam å lättad är jag..

Hoppas att man får ett litet syskon till älsklingen någon gång framöver.. Hoppas fortfarande varje månad att man ska ha lyckats, men ser inte ut som " spärren " släppt sen vi fick Alexander.. Och konstigt att ja inte tänker mindre på det heller.. Kanske låter konstigt men så är det...

Sov gött!!

Kram!

Toya träning!

Åh va kul det är å träna hund... Ja brinner verkligen för det nått grymt mycke.. Både ja å Toya har mycke å lära men med de bästa tränarna Anso och Annika tror ja inte det går att misslyckas ärligt talat! De förklarar och lär oss så jädra mycke VARJE pass som är guld värt... Kommer alltid vara hur tacksam som helst för det, och ja är sååå gla att ja skrev till Annika om min första kursanmälan som var allmänlydnad 1... Efter det blev det spårkurs med Anne-Marie som både jag och Toya älska!! Kommer en kurs i februari som vi ska gå med henne oxå.. Sen hundmöteskurs vilket hjälpt oss mycket att hantera vissa situationer, och tävlingslydnad 1,2 och nu får vi vara med i onsdagsgruppen som tränar inför tävling och får hjälp på vägen fram till det!

Hoppas att vi kan ge oss ut på nån tävling framöver det är ju det vi strävar mot och känns faktiskt nu inte dom en omöjlighet! Tack till lundagårds hundskola!

Alexander sover gott och vi har tagit oss en varsin julöl mumma det!!!

På lördag hämtar vi nya tillskottet i familjen- Viking! Vår lilla ulltuss! Hoppas Rocky blir gla!

Sov gött mina vänner!!

Pöss!!


Rocky...

Och ja myser i soffan efter att Alexander äntligen somna!

Har vart ute och gått och det dugga Inge litte ute.. Blev genomblöt, det var sånt där småregn som tränger i genom allt.. Men skönt nu när man kom in och fick sig en kopp kaffe!!

Tränade även med Toya, tycker faktiskt det går bra men ska bli gött å komma upp till lundagård så man får hjälp med finslipning och att man kan bygga vidare på allt!

Har även grymt ont i min arm känns som det kommer ifrån handleden... Bär ju en hel del på Alexander fast mindre än förut för nu får han krypa runt å leka som han vill, men blir ändå mycke tunga lyft med en handled som inte alls är speciellt bra efter operationen för 3 år sen.. Känner av det mer nu, det lixom spirrar i armen och gör grymt ont i vissa lägen när ja vrider.. Hm stackars mej...

Nope nu ska ja kika lite på tv:n..

Idag=Rytmik!

Japp idag ät det äntligen rytmik för Alexander och jag tror han väntar på det... Han verkligen älskar allt som har med musik att göra å diggar till allt som som han kommer över... Till och med på dopet till kyrkklockorna... Öh, vet inte om det är så mycke att digga till lr??

Själv så ska man iväg med Toya igen ikväll... Alltid lika sköj:) Träna en hel del med henne igår och tyckte det gick bra, hon verkligen älskar det och slår på en helt annan växel direkt vi sätter igång..

Hon lekte även med Börje igår em... Schäferhanen här uppe... Hennes nya man efter Benjamin blev avlivad.. Fantastiskt roligt hade de igår,, trots att Toya stod på yttersidan när han storma ut och skällde så var hon knäpptyst, till skillnad från annars då hon sätter igång å gafflar tillbaka.. Men inte igår,,, stolt mamma!! Så ja släppte in henne å de började leka med en gång.. Det har de visserligen gjort de andra 3 ggr förut oxå men då har hon skällt på han ända tills ja släpper in henne och de får hälsa på sitt vis... Går inte ha nått emellan som koppel lr grind för det triggar henne till en helt annan hund, inte alls trevlig.. Så nu kan hon få lika å springa av sig VARJE dag som vi alltid gjorde förut när Benjamin levde... Och långpromenad på det.. Perfa!!

Nej nu ska jag se om jag får blunda en stund till för det verkar som Alexander somna om efter vällingen..

See you!!

Ps: Inge skitig häst!!

Hur trevligt kan det bli...

Såååå mys att ha Madde här, så skönt att stri å skratta.. Kommer till dej nästa gång gumman!!

Alexander har härjat runt här på golvet hela tiden när vi satt å töla.. Han var trött innan och kan inte förstå att han endast sovit 10 minuter och vill Inge mer.. Kommer bli en lång dag för han med andra ord..

Vi ska gå till Börje så Toya får leka, sen fixa stallet och träna med Toya!

Nu gråter det inne i rummet bäst att dra!

Pöss!!

Tillökning....

Igårkväll vid 22.00 tiden hittade jag vår nya familjemedlem...
Det är en hankattunge med blandningen 50% långhårig norskskogskatt och mamman anar jag är en vanlig bonnkatt... Vill ju ha en kompis till stackars Rocky som inte är sig lik så då fick det bli såhär... har inte gett upp hoppet att Rambo kommer tillbaka men då får de vara 3 stycken inga problem... Han kommer bli långhårig den lille tussen....








duuuudars sååå goooo...

längtar tills han är här.......

Kram!




Idag...

Ska vi träffa vår Madde!!
Hon kommer å myser med oss vid 11-12 tiden då blir det kaffe kan ja lova!

Grått grått grått är det idag inte konstigt att man inte vaknar till ordentligt.. Visserligen skönt på morronen när man ligger i sängen och får dra sig lite.. Om inte den lilla krabaten vill upp..

Ha det fint!

Han vill visst....

Ha sommar å sol:)

Måndag :(

Konstigt, fast man är ledig så känns inte veckorna alls roliga ändå.. Kan vara för att Andreas åker på jobb inte vet ja..

Torsdagar är guldagen här hemma! Och till helgen är det mycke på G! På fredag kommer farmor å farfar från hagfors, kanske ska på fest:) hos Sofie å Rickard ( beror på mamma å pappa om de kan ), lördagsfika hos grannarna och julpynta på lördag, stan på söndagen, skyltsöndag med Marcus å Louise..

Egentligen är söndagar " heliga " för oss då vi inte vill göra nått, bara låsa om oss och mysa men är det skyltsöndag måste man ut å få julstämning och Alexander måste få se alla tomtar å julpynt och alla " bampor " de har satt upp! Och även mysigt såklart att träffa Marcus å Louise!

Även julmarknad i alster.. Fårse om ja får med Andreas på allt, tror det kan bli kämpigt..

Hoppas ni får en bra dag, i eftermiddag ska vi till Sofie! Wehoo!!

Kram!

Kusinmys!

Nu har vi myst med Lovelia och Tristan.. Såååå Goa!

Ikväll blir det pizza/kebab och film med Dick, ska bli sååå gött.. Lite får man synda;)

Puss på er!

6 underbara år!

Har vi haft tillsammans... Dagarna stämmer perfekt, för det var en fredag vi träffades hos några kompisar.. Och på lördagen följde Andreas med mej hem under hela dagen och vi umgicks, jag skulle dock på dildoparty hos en arbetskompis på kvällen och det var ja ju såååå sugen på när ja precis hade träffat mannen i mitt liv.....

Men såklart möttes vi upp efteråt och efter det har vi hållt ihop... Och jag har fått precis det livet ja drömt om sen jag var liten.. Bo på landet med massa djur och fått världens underbaraste son., och såklart världens bästa man..!

Ser fram emot alla år vi kommer ha framöver, älskar dej sååå!

Puss!!

Todelooo!

Idag ska vi träffa Anna å Matti å Ludvig!:) Blir lunch på stan för de ska hit på lite ärenden, de bor i Sunnemo så det blir inte ofta vi ses, men nu äntligen slår vi slag i saken! Ska bli trevligt!

Alexander & jag gjorde precis en stor flaska välling som han sög i sig i ett ryck.. Och förhoppningsvis somnar han om en stund, är lite väl tidigt att gå upp känner jag..

Ikväll är det hockey och även idol så här hemma spelar vi in idol och tittar på hockey först... Mamma ska fixa med mat idag, det enda vi fick veta var att ho ville ha 200:- av oss så känns lite som att hon ska köpa nått;) färdiglagat alltså..

-1 grad visade termometern i köket men kändes betydligt kallare när ja släppte ut Rocky nu...

See You!

Skogen!

Idag ska vi till Marcus och Louise och hälsa på, ska bli mys det!

Vi har även på fm vart och gått med vovvarna i skogen i 45 minuter och det känns kan ja säga med en " bebis " på ryggen.. Han sov precis hela tiden, lilltussen...

Andreas kom precis hem och ligger på soffan å vilar sig ett tag..

Ska ta å dricka lite glögg i kväll det är mums det!

Hejsvejs!!

Tandborstning!

Med pappa är mys det och han älskar det! Njuter hela tiden och tandkrämen smakar så gott tycker han!

Var å träna med Toya igår, Skitkul som vanligt och tycker det flyter på bra,,, hon gillar verkligen att träna är laddad hela tiden så det är kul!

Längtar tills nästa onsdag! Så nu är det bara att köra på hemma tills dess:)

Hoppas alla får en bra dag !

Tjoflöjt!!

Mysdag!

Jätte trevligt med go mat fick vi hos Lasse å Kaisi när vi var där å gratta henne! Träffa även pappas kusin Eva som bor i Örebro nu, så kul att se henne!

Har försökt få Alexander å somna men icke.. Han vill vara vaken hela tiden.. Har sovit Max en kvart sammanlagt idag.. Blir skönt för Andreas när han kommer hem, bara att lägga han..

Jädrar va halt det var på vägen idag så kör försiktigt alla!!

Kram!

Gogrisen:)

Idag är det träning med Toya, gud så sköj det ska bli!! Träna med henne hemma igår och det gick riktigt bra tyckte jag!

Alexander är snorig än och hostig stackaren.. Blir nog bra snart!!

Nu ska vi åka å gratta pappas moster!!

Kram!

GRATTIS FRU KARLSSON!

Måste ju säga grattis till min Goa vän Karin som gifte sig 11/11-2011!

Så gla för er och avundsjuk är jag.. Vill ju jag med!

Pussar i massor från oss!!

Madski!!

Idag träffade ja min älskade Madde för en tripp till bergvik:) Hon är så fin med sin perfekta mage... Och alltid lika roligt å lättsamt har vi det när vi ses:)

Höll på att skratta ihjäl oss när vi spökade ut Alexander med en hatt inne på Lindex, han märkte inte ens att vi satte den på huvudet utan log bara åt oss när vi skratta... Stackaren;)

Provade ett par skor på han men gick Inge bra som vanligt så det blev 2 par sockor med hem och strumpor!

Tack min underbara Goa Madde för du finns hos mej.. Fast vi gör våra "uppehåll" på obestämd tid ibland;) Vi är lika så vi förstår hur läget ligger till:)

Allt bra med er andra?

Pussar!!

Skogen!

Nu har vi plockat svamp.. Jätte mysigt har vi haft det..

Madde ska med oss till bergvik, ska bli kul det... Måste hem å äta nått först.. Vovvarna har härjat som bara den så de lägger sig nog å sover nu..

Ha en fortsatt bra dag!

Tjohej!!

Svampplockning och bergvik!

Vi ska ut och plocka trattisar nu på förmiddagen är det tänkt..
Perfekt väder för skogen!

Sen ska vi åka till bergvik och köpa sockor till Alexander! Kul att gå å titta lite!

Inatt sov han bättre, han vaknade vid 05.30 och hostade annars tror jag han sov bra inatt.. Blir väl sliten nu på förmiddagen när han vart vaken sålänge..

Ha en fin dag!!

Kram!!

Staden!

Har vi vart till idag... Vi åt lunch på waynes och sen var vi en sväng till kapphal för att köpa sockor... Som tyvärr var slut:(

Alexander har vart i sitt esse nu på em, jätte arg på mamma för ingenting.. Sträcker sig raklång å skriker, så sur kan man bli förstår ni..

Idag är det ensam mamma söker!!! Wehoo!! Bänkad vid tv:n är ja då!

Ha en fin kväll!!

Kram!

En solig höstdag:)

Inatt var det hostandes och vaken tid största delen.. Stackaren.. Fick värma välling vid 16.00 så han fick nått varmt i halsen...

Idag blir det stan å lunch, gött å komma iväg en sväng! Ska köpa julklapp till mamma som jag sett...

Hoppas alla får en fin dag!

Kram!

Tack!!

För de fina badleksakerna, de var uppskattade! Och morgonrocken var jätte skön!



Granris...

Va fint å mysigt det blev med lite granris runt huset och stallet... Blev lixom litte varmt, nu kan julen komma till oss!

Alexander fick sätta sig i "ryggsäcken" och upp på mammas rygg sen var det bara att kliva ut i skogen.. Vovvarna sprang för fullt och ja å Andreas fixade ris.. Vi fick ihop 2 säckar och det räckte precis, blev till och med lite över som vi får hitta på nått med!

Blev våfflor med sylt & grädde idag farsdag till ära;) och nu ikväll blir det thaisoppa blandat med fisk&skaldjurssoppa, låter kanske knepigt men oj så gott! Har bara i grönsaker det räcker!

Jätte bitigt väder idag, ser nästan ut som det ska bli snö.. Andreas pratade med sin pappa förut och uppe i Hagfors hade det kommit lite snö igår, ja kan tänka mej få lite på backen i alla fall så det lyser upp mörka eftermiddagar för det är inte kul:( oxå kan Alexander få åka pulka när vi är ute & går!

Ha en fortsatt bra kväll!

Kramar!!

Pappas dag!

Då har han stylat håret på mej:)

Dop i Domkyrkan!

Idag har vi vart på dop! Det var Lina & Anders son Sigge som skulle döpas!

Jätte fint dop med god smörgåstårta & vanliga tårta efteråt.. Han fick massa fina saker, vi gav han en mjukis igelkott som går att plocka isär.. Hoppas den blev bra!

Annars är allt fint.. Alexander är dock förkyld å hostig igen:( Har vart vaken största delen av natten stackaren.. Inte lätt för de små!

Hoppas alla haft en fin lördag!

Kramar!!

Fredag!!

Myyys idag är det fredag och Andreas är ledig igen! Skönt!

Vet inte vad vi ska hitta på idag.. Doppresent ska inhandlas i alla fall..

Alexander var febrig hela dagen igår.. Anar att det hade med sprutan att göra...

Vi var i alla fall till Maria & Tehodor en sväng och även Lillian på kenneln!

Ha en fin fredag!!

Min nya skylt...

Denna underbara skylt ska nu pryda vår dörr, har budat på den flera gånger men aldrig lyckats vinna...
173:- + 9 kr i frakt fick ja ge det var det värt!

(H63)VAcker! shabbychic skylt HUND ~ SCHÄFER ~

BVC

1 årskontrollen är avklarad och fick veta att han är perfekt! Alexander pratade på och plötsligt fick han 2 sprutor i vardera benen.. Då var det inget roligt längre.. Då gallskrek jag förstår ni!

Vikten visade 10490gram och längden låg på 77 cm..

Ja tror bestämt att Alexander vill ha en docka.. Han satt å lekte med en hela tiden innan vi skulle in..

Nu ska vi ut å kratta lite sen ska ja på lydnadsavlutning... Vin är inhandlat åt de båda duktiga instruktörerna!

Hejsvejs!!

Alexanders 1årsdag i Hagfors!

Ja som sag hade han en underbar dag... Vi kom upp på fredagen för jag tycke vi kunde sova över där en natt så han fick vara lite längre hos farmor och farfar...och vi med för den delen...
När vi kom upp åkte vi till kaffestugan och fikade med bullar och kaffe, sååå mysigt och Alexander fick träffa Maud som är gift med farfars bror! Hon visade han köket inne i kaffestugan och svängdörren var hur rolig som helst!

Sen åkte vi hem och gick ut med vovvarna en sväng och efter det myste vi bara... Alexander fick bada i bubbelbadet och det var nått som var uppskattat kan ja lova:)...
På kvällen åt vi pizza på hönökaka, jätte gott och Alexander ville inte alls sova... Så han fick komma upp och digga till idol fram till 21.00 och sen var det natta! Sov ända till halv 9 dagen efter!


Den fina ängeln inne på toaletten...


Farmor, Pappa & Jag...


plask, plask...

Lördag morron var det dags för presentöppning från farmor och farfar...


spännande...


wehooo en Bobby Car:)


Nu ska den sättas ihop...

Efter presentöppningen var jag och Andreas ute och gick med vovvarna i skogen i ca 1 timme, huuur härligt som helst och vilka fina stigar att gå runt på, fanns hur många som helst.. Alexander var ute med farfar och småvovvarna och när vi kom tillbaka var det endast småhundarna som var tillbaka, Alexander och farfar hade tagit sig en runda till för han hade inte somnat...

Kalaset var jätte lyckat och massa fina presenter fick han, blandannat dessa fina kläder av farmor och farfar, sååå sött.. lille gubben:)



Sen var det presentöppning för fulla muggar...


snörena i munnen såklart;)

Och tårta...


en prinsess och en budapesttårta, mums var det♥


tittaaaa...


mums..

Hoppas alla får en fin höstdag... Här skiner solen. Vid 13.20 bär det av till BVC då är det 1 års kontroll!

See YOU!

Min Madde!

Har varit här idag och gratulerat Alexander.. Han fick köksredskap i miniform:) så sött!

Finast är hon med sin stora mage.. Alldeles perfekt! Kommer bli världens bästa mamma!

Vi myste med fika och prata massa... Alexander härjade runt på golvet med sina nya leksaker!

Hoppas alla har en fin dag i solen och tack för alla gratulationer till Alexander!

Kram

Hjälper mamma

Att baka tårta:)

1 årsdagen!

Idag fyller vår älskling 1 år! Och det har vart det bästa året i hela mitt liv!

Många omställningar men till det bättre och han ger mej sååå mycke den där lilla krabaten!

Ja ni, liten blir "stor" idag känns det som, fast han kommer nog alltid vara mina lilla bebis

Alexander " Botti " mamma och pappa älskar dej mer än allt på denna jord, tack för att du kom in i våra liv så vi blev hela igen!

Du är vår ängel...

Fulltecknad dag:)

Jätte trevlig dag har vi haft! Började med frukost hos mamma & pappa och därefter åkte jag, mamma Alexander till Ikea och Bergvik!

Köpte litte smått och gott.. Däribland en matta till Botti's rum med tyg som han bara ÄLSKAR!! lite fransig:)

När vi kom hem hälsade Chris, Lovelia & Tristan på och även min älskade vän Sofie! Alexander fick en jätte fin hund av Sofie som han kan dra efter sig.. Tack gumman!

Ikväll har ja ridit, packat in paket och lagat mat:) nu ser ja på Beck och har myst ner mej i soffan!

Bilder kommer imorn!

För exakt ett år sen var mamma å ja och tittade på ljusen på kyrkogården och sen satte värkarna igång på natten.. Hjälp va fort det går:)

Hoppas alla haft en trevlig helg!

Puss!

Bobby car!

Har han fått av farmor å farfar nu på morronen:)

Påväg till Hagförs!!

Nu ska vi upp till Hagfors fredag-lördag å fira Alexanders 1 årsdag! Myspys det!! Ha en fin dag.. Ikväll ska det smakas på årsglöggen..

See you!!

Baksidan...

Med att Rambo är borta är att ja är rädd varje gång Rocky går ut, varje gång han inte kommer när ja ropar, varje gång en bil kör fort förbi...

Jag skämmer bort han med "blötmat" inte bara de hårda kulorna längre.. Jag säger inte till han om han gör saker han inte får, han blir sååå bortskämd i tron att han kanske håller sig kvar hemma..

Visserligen blev de ju det ofta förut oxå men nu tycker ja så synd om han när han går runt å gnyr och ser ut att leta efter Rambo hela tiden....

Stackare...

3/11-2010

Då var datumet satt för Alexanders födsel:) Kommer så väl ihåg när de sa att bebisens datum var 3/11 och nu är det ett helt år sedan han kom eller ja lite mer såklart.. 7/11 blev det ju i stället!

Älskade tussen min

Föräldraträff!

Idag ska vi till Anna & David på fika ska bli trevligt det:)

Medicin ska hämtas ut åt Matilda oxå, fick för ett år nu framöver! Och oj va mycke bättre hon är nu!

Storhandla igår, skönt! Köpte även hundmat och om han var intresserad av säcken.. Det var ju vovvar på den:) Fundera på vad han satt å titta på och skratta när han var i vagnen... Men då såg ja ju...

Jobbet!

Idag ska jag & Gisela och våra 2 kära barn åka till jobbet och säga hejdå till en arbetskamrat som slutar idag:(

Känns tråkigt för han livar upp stämmningen på jobbet med sina dåliga skämt...;)

Annars blir det träning med Toya ikväll, ska bli roligt som bara den!! Missade inget förra gången när ja inte kunde vara med för det blev inställt i regnet!

Ha en fin dag!

Kram!

Ursäkta mej'!!!

Men varför i hela h-lvete laddar dreten upp en uppsjö av samma bilder!?!?!?

Trött ja blir, dåligt fixa detta!!!!!!

Underbar dag!

Haft en jätte härlig dag med lunch på stan.. Träffat båda mina bröder, Zandra å Tristan!

Zandra å ja var till Lindex där ja bara var tvungen att köpa denna Goa dräkt! Hur mysig som helst, dock dåliga bilder när han gärna inte sitter still..

Nu ligger vi på soffan, Andreas har somnat till.. Jobbigt för han att åka när det är mörkt å komma hem när det är mörkt.. Mycke bilåkning för han...

Ha en fin kväll!!

Kram!

Fick även hjälp när ja dammsög som ni ser.. Han åkte på dammsugaren hela huset runt;)

Första 1 års-presenten!

Från Karin på mammas jobb Såhär vacker blev han!

Har även träffat Tristan idag:) sååå söt!

Kram

Gomöra!

Hoppas alla får en underbar dag,. Själv så ska vi äta lunch på stan med Chris Zandra Tristan å pappa.. Blir trevligt det!

Kramar!!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0