Kalas!!

Nu har vi kommit hem från kalas hos Lovelia! Jätte mycke gott fika (som alltid!) och trevligt att träffa alla! Vi hade köpt en pyamas till henne med " I drömmarnas trädgård" på och en liten hjul-lastare... såg att hon tyckte Alexanders traktor var så rolig så då köpte jag nåt liknande till henne!

Fasters tuss!



Efter kalaset hade alla killar planerat att ta med Chris ut eftersom han blivit pappa igen, så gissa om han blev överraskad... samma som de gjorde för Andreas när vi fick Alexander! Är tydligen en gammal tradition inom våran släkt i alla fall, vet inte hur det var runt om förr...

Men då var det så att mamman oftas låg inne på BB 1 vecka och då tog alltid grabbarna en kväll på krogen och firade den nyblivna pappan... rolig grej tycker jag!

Nu väntar jag på att man ska införa samma för oss så vi blir utlurade oxå:)

Alexander är jätte förkyld, otroligt snorig oxå rinner det ur ögonen... lillen då..


Men lika gla ändå... nästan!


Innan det var dags att äta välling å sova natten..

Fårse hur det går inatt, han var vaken en del inatt, och då förstod jag imorse att det var förkylningen som hade brutit ut.. inte lätt när man inte kan andas som man ska.


Med morfar utanför stallet igår, lite stor jacka på sig, det är min sen jag var liten:)

Vi har även njutit så fort det vart fint bak vid poolen...


I blöjan såklart och i skuggan!


Matilda myser oxå på filten...

Till veckan är det fullt upp... vi startar måndagen med att få hit farmor och farfar från Hagfors, jätte mysigt! På tisdag ska vi få se Karins nya lägenhet... åååå va ja längtar och på kvällen sen är det spårkursen... Onsdag, torsdag och fredag ska vi planera allt annat som är inbokat men ingen dag bestämt så vi tar de dagarna som de kommer... Kanske stan för mej och Andreas på onsdag kväll.. fårse hur det blir!

Nu kommer mamma snart, vi ska dricka lite vin och se på tv:n

Puss å kram på er!

Mina älskade!! I december får Alexander en...

img_7642 (MMS)

Mina älskade!! I december får Alexander en kompis till!! Goaste!! Puss

mulet...

blev det nu på eftermiddagen.. men väldigt kvalmigt är det ute.. Har ätit kycklingsallad idag, jätte mumsigt.. Alexander ligger & sover lite, full rulle på han otrolig energi så han måste bli helt färdig! Ska ut och gå om en stund tänkte jag, hörde även att pappa skulle passa Lovelia en stund så då kommer han nog hit!

Andreas har semester, så skönt att vara hemma båda två.. mysigt det! Nu är det inte länge kvar tills vi åker till Binz och oj va skönt det ska bli. Bara strosa runt, kanske ligga på stranden lite och äta go mat... schnitzeln var inte fel kan ja säga!

Hoppas alla får en skön dag! 




Pussar!!!

Spårkursen igår gick super!!! Fick lägga u...

img_7127 (MMS)

Spårkursen igår gick super!!! Fick lägga ut ett spår med vinkel och det klara hon hur galant som helst fick jätte mycke beröm! Och oj va blåbär det kommit! Bara att ge sig ut och plocka å frysa in så man har till vintern.. Mamma å jag har planerat in det på söndag:) Alexander mår prima! Ska åka till farmor å farfar i sommarstugan nån dag! Pussar!

Nu har vi fixat stallet jag å min lilla dr...

img_2750 (MMS)

Nu har vi fixat stallet jag å min lilla dräng!

Fortfarande...

gnälligt men såklart mycke bättre... han har otroligt kort stubin och det är inte mycke som är roligt... men det är faser man får gå igenom när dessa tänder ska upp:)



Idag har vi vart ute och gått och haft brorsan här hela dagen... köpte jordgubbar i ängebäck och åt med grädde... mums det:)

I tisdags kväll började ja spårkurs med Toya och oj va bra det gick:) Hon fick jätte mycke beröm och de sa att vi kunde öka svårighetsgraden... Hon älskar att spåra. Ja tog med hennes vattenleksak och gick ca 70 meter in i skogen och la den där... sen skulle ja hämta Toya och " gå på " där ja gick in i skogen... direkt vart det nosen i backen och världens fart:) Kul att se vilket fantastiskt luktsinne de har!

Har även anmält oss till tävlingslydnads kurs.. ska bli jätte kul! Den startar i mitten av augusti så det blir spännande!

Nu vaknade min lille älskling efter en liten liten powernap...





Ha en underbar lördagskväll!

Kram kram!

Jag mår Inge bra förstår ni... Mamma å pap...

img_0967 (MMS)

Jag mår Inge bra förstår ni... Mamma å pappa tror att ja börjar få tänder i överkäken.. Detta är första gången ja somnar idag sen klockan 06.00 imorse! Helt slut! Puss!

mysdag...

Idag fick vi trevligt besök av Gisela och Emilia! Vi drack kaffe och myste på filtarna på golvet!


Tyvärr lite suddigt... Emilia är så duktig och sitter hon med:)


jätte kul att greja med min fina bil!


mitt dreggelbarn:)

Alexander fick följa med mormor och morfar och handla... Morfar ville sååå gärna ta med han, ville nog överraska mormor att han var med för de skulle mötas upp vid affären... Konstigt det känns att vara helt själv... men nog behövligt för det händer nästan aldrig... Behövs nog extra mycke med tanke på att Andreas är borta hela veckorna så det blir ju ingen avlastning direkt... men jag tycker det går så bra ändå!

Andreas ringde och ville att ja ska hämta han uppe i Hagfors redan ikväll för de hade åkt hem tidigare än tänkt, så dit bär det av sen!

Ha en bra fredagskväll!

Kram!

Idag blir ja hela 8 månader!!! Stor bebise...

img_0988 (MMS)

Idag blir ja hela 8 månader!!! Stor bebisen:) Vi har vart på stan idag å ätit lunch med morfar! Träffa även Martina å Benjamin:) Ikväll kommer Maria hit, vi ska göra fotspa å dricka vin:) wehoo va mysigt!! Kram till er!

Även detta järn gänget var med!! Sen blev ...

img_7775 (MMS)

Även detta järn gänget var med!! Sen blev det ett vinglas hos mormor å morfar innan ja å Alexander gick hem! Pöss!

I eftermiddag var det korv grillning i grä...

img_2345 (MMS)

I eftermiddag var det korv grillning i gräset hos brorsan med familj:) jätte mysigt!!

biltur...

Idag fick det bli en biltur till Hagfors i stället för mammaträffen med tjejerna... Andreas behövde skjuts dit för det är därifrån de åker när de ska till västerås... och till lördagen ville han att vi skulle hämta honom för han är säkert inte så pigg då;)... jätte tråkigt för meningen var att vi egentligen skulle träffas igår men ändrade dag pga vädret... så blev det såhär,,, typiskt! Hade ja vetat det så kanske vi kunde träffats imorn... ja ja så är det!

Älsklingen tyckte det var skönt att åka bilen...


va gör du mamma?



Har precis jagat den lille stollen i gåstolen för han fick tag i nåt papper som låg på hyllan, och det ska såklart in i munnen! Han märkte direkt när ja reste mej att ja var påväg... så benen sprätte på han och han gapskratta när ja kom emot han.... Försökte fly den lilla busen!

I går var det min lilla Toya som fyllde hela 2 år! Jag minns som om det var igår några av de bästa stunderna i mitt liv när jag fick henne...


Hälsade på henne nästan varje dag efter jobbet..


♥Går inte beskriva i ord va gla jag var...♥


Det syns en fläck i pannan på henne, den märkningen gjordes när vi valde ut henne så hon inte skulle lova bort henne till nån annan...


Här har hon flyttat hem & hjälper mamma att plantera!


Den första måltiden....

Tänkas att hon kan ha blivit såhär stor nu....


2 årstårtan...


Kan ja inte få smaka lite?


" Mormor " tog en bild på henne igår ute på trappen när vi drack ett glas saft;)

Tänk vad underbart det är med djur... de ger mej så mycke i livet....

Vi ska åka och hälsa på Chris med familj runt 4 tiden ska bli trevligt... men först ska vi titta upp till Benjamin så Toya får leka lite!

Ha det bra!

Kram Kram!

kvälla..

Vi har haft en skön dag med promenad, besök av Andreas kusin Maria och hennes kille, vart till "morfar" och till Benjamin där Toya fick present som hon ska få öppna imorn på sin 2 årsdag:)

Alexander har lagt sig för natten, jätte trött var han... men har man hållt igång hela dagen så är det såklart man blir trött:)... han har även en trött mamma idag, så det blir skönt att slänga sig på soffan... ska bara ut och longera Hobbe först och ge dem kvällsmat och ta in hönsen sen är det KVÄLLA:)

Kram!

nu sover lite...

Alexander somnade för en liten stund sen efter att ha lekt på golvet och även sprungit runt  i sin gåstol:)



Jag ska ta mej lite kaffe och sen går jag väl förbi pappa om han ska vara hemma...
Bilbarnstolen blev precis levererad och ja hade på känn att det inte kunde vara helt bra... vad ja ser nu så kan den endast vara framåtvänd om inte jag är helt ute och cyklar... en jätte fin bilbarnstol men går ju inte när han är så liten.. väntar tills Andreas kommer hem imorn så får han titta på den!

Konstigt att det inte stod nåt om att den bara kan vara det... stod ingenting om hur den skulle vara vänd... jädra skit!

Han får helt enkelt få en ny från nåt ställe...



Puss!

Lite sömn...

Inatt var det väldigt lite sömn för mej och även Andreas för det var sååå varmt i sovrummet. Det är ju hemskt att sova när det är så hett inne.. Myggen härjar precis utanför fönstret så det ska inhandlas myggnät så vi kan ställa upp det! Andreas gick ut å la sig på soffan efter ett tag där vi har ac:n som är guld värd på sommaren! Idag kommer bilbarnstolen, de skulle komma mellan 10-13 preliminärt.. Får hoppas det så vi kan hitta på nåt annat sen! Ha en skön dag i solen Kramar från oss

Presenter...

Igår var Alexander farmor och farfar här och som alltid blir han jätte bortskämd....


Denna underbara bil med massa roligt att pilla på...



Jag är lite för liten än, men dt går ju så fort så snart far jag runt på denna med:) Den var från +1, men eftersom det både är en som man kan åka på och underhålla sig med så tyckte han det var jätte kul att sitta och greja med den!


Även dessa hängselbyxor...

Han fick 1 pikè bodie, 2 pyamaser, 1 par byxor, 3 tröjor utöver detta, inte ett dugg bortskämd så att säga;) Domär så goa!

Idag har vi vart ute och gått, höll på att svettas ihjäl för just då sprack det upp och solen låg på som bara den, men ja klagar inte över sommaren:) jätte härligt! Jag slängde mej i poolen efter promenixen blev som en helt ny människa efter det! Andreas är mör idag efter 30 års festen han var på igår.. men kom ut och badade med Alexander, roligt det tycker han... och även Toya som ni ser!
 


Ha en fin dag!

Kramar!

Gomorron lördag..

Ser ut att bli en grådassig dag idag oxå... Ska ner om en stund och titta på min farbror med kompisar som har sin årliga " tenniscup " i skåre.. De spelar 2 och 2 mot varanndra och har det festligt runt omkring sig:)

Idag kommer även svärföräldrarna och hälsar på framåt eftermiddagen, ska bli så roligt att träffa dem igen, var ett tag sen... och Alexander blir nog jätte gla att få träffa farmor och farfar igen:)

Ikväll blir det Alexander och mamma mys för Andreas ska på 30 årskalas... vi var oxå medbjudna men Alexander är så trött vid den tiden så det är ingen idè att släpa dit han, så vi får vara hemma och ta det lugnt!

Just nu springer det lilla yrvädret runt i sin gåstol och drar ner allt som kommer i hans väg... han har även börjat ta sats och kör allt vad han har in i grejor så det blir tvärstopp... jätte kul förstår ni!

Hoppas alla får en fin dag!

Kram Kram!

Nu har vi handlat lite & påväg ut i stalle...

img_6445 (MMS)

Nu har vi handlat lite & påväg ut i stallet. Väldigt kvalmigt och fuktigt i luften, känns som det kan bli åska. Alexander har precis ätit tagliatelle med grönsaker och päron & aprikos puré Hej svejs!

väderomslag..

Från att det var strålande sol och i och försig en aningen för varmt för min smak, så spöregnade det i morse när vi vakna.. Men vi hade en underbar kväll igår med grill och bad!



Grillmästaren..


Toya springer runt poolen hela tiden och igår stöp hon i, snedda för mycke i ett hörn, stackaren!


Matilda njuter i skuggan.


Alexander bada med morfar igen, jätte skönt:)

Man får passa på med grillning när vädret är så fint, och helt otroligt så har vi nästan inga mygg i år.. Kom desto fler idag när det har regnat och vart kvalmigt, men får hoppas att det inte blir som de andra åren.

Igår kom det en D-ponny hit som ska bo hos oss under helgen när det är tävlingar ute på hammarö.. jätte fin var han och Hobbe och Prinsen blev alldeles till sig när de fick en ny kompis:)

Idag blir det lugnt, måste handla lite sen bara... fick samtal från schenker att min bilbarnstol hade kommit och att de levererar den på måndag.. spännande att se hur den ser ut!

Snart vaknar nog Alexander, han ligger utanför i sin vagn och mår skönt innanför myggnätet.. Toya och han låg och myste imorse på filten...



Ha en fin dag allesammnas så hörs vi säkert ikväll!

Kram!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0