MH med Toya!!

De gilla henne super mycket! Fick kanon bra rakt igenom:):) Skit sköj vill göra det igen!!

Tack!!

För alla tummar å tår vi fått av er:):)

Anna: Fasen va kul!!!! Hoppas hoppas ja får bli med er oxå:) kramar

Jag känner mej dock lite negativ för tillfället, känns som det aldrig kommer bli nått igen:( är så rädd, är så jädra mycke som ska gå rätt.. så många steg på vägen... Jaja man måste få ha litte svackor ibland...

Ha en fin helg:)

Imorn bär det av till Säffle för MH-test på Toya, spännande!

Kram!!





Nu!

Är det förhoppningsvis dax!! Håll nu tummar för att nått av våra ägg klarar upptiningen på tisdag:) Har 3 stycken så jag hoppas att det blir bra!!

Klockan 14 på tisdag ska jag vara där & de skulle ringa vid 12 ifrån labbet å säga om det gick bra vid upptiningen.. Får väl vända om det det skulle vara så typiskt men det får man inte tro!

Hoppas alla mår bra! Vill säga GRATTIS till en vän till mej som är i vecka 13 nu efter att kämpat!! Tänker på dej och är såååå gla för er<3 kramar!!

See you!

Mitt lilla Hjärta..

Vår lille plutt har helt plötsligt tvärvänt och vill absolut inte sova på kvällarna.. Bara gråter å gråter... Som det vart de senaste kvällarna har han somnat men sen vaknat och gråter som bara den och ska bara upp... Vägrar ligga kvar i sängen...

Vet inte riktigt vad ja ska göra... Har börjat ha dörren på glänt åt han så han hör oss hela tiden och att det lyser in åt han.. Hoppas denna vecka blir bättre än förra..

Imorn ska ja börja testa med ägglossningsstickor igen.. Blev "godkänd" i fredags på 2:a ultraljudet.. Låter som man går igen en besiktning;) det är det väl i och försig näst intill...
Så när ja får omslag ska jag ringa till Falun och meddela det så säger de vilken dag ja ska komma för insättning om äggen klara upptiningen vill säga...
Vi har ju 3 stycken så vi hoppas på det bästa!

Har vart en bra helg med tacos här i fredags då vi bjöd min farbror. Igårkväll var Chris här en stund, jätte mys såklart! Även svärföräldrarna var här hela lördagen.. Åt mat med dem på bergvik och åkte sen hem hit å fika.
Alexander fick en jätte fin mumindräkt, en svart vinterjacka och 2 filmer- Musse och Nicke Nyfiken:) Såå goa är dom!

Hoppas alla haft en fin helg och håll tummarna att ja får omslag denna vecka!

Kramar




Doktorn!

Imorn ska ja te doktorn på ul... för att kika när min ägglossning sätter igång och när det är dags att förhoppningsvis få åka iväg...

Idag bad de mej kika med ägglossningsstickor och framåt för att se när det ger omslag... Var påväg att skita i det i morse eftersom det är för kort tid sen jag hade mens... Hade 48 dar emellan denna gång...

Kikade på en menscykel där ja hade testat med stickor, då var det 33 dar emellan.. Då hade det gett utslag på dag 18 vilket i så fall är till helgen nu... vill tillägga att jag inte får ha utslag på helgen... Tro på fan att ja hade det idag hur det nu kan gå till????????? Va blir det med min kropp!

Nu väntas att se vad som sägs imorn vilket säkert blir att det är kört denna månad!

Haft en uuuuuunderbar helg som tillbringats i träningsandan med Toyan:) Skitkul har vi haft:) Hon förvånar mej varenda träningstillfälle denna vovve<3

Haft besök av Adam å Malin i fredags även igår och Gustav blev oxå med.. Skrattat ihjäl oss till massa könstiga youtube klipp! Härligt ibland det!!

nu är ja trött i huvudet, själv oxå för Andreas åkte till Norge för 1 timme sen.. tror ja ska trycka i mej litte glass så blir det säkert bättre!

Pöss!!!

Helt sluuuuut!!!!!

Idag är det en sån där dag när ja aldrig vaknar till.. så tröttsamt.. Gäspat konstant på jobbet idag, ser nog mycke trevligt ut, lagomt road lixom;)

Precis slängt på Bondgården till Alexander som är jätte trött efter dagis, själv så tar ja mej en kopp kaffe å får se om ja vaknar till.. känns dock inte så..

Längtar tills imorn då Malin & jag å förhoppningsvis mamma ska se på Bonde Söker Fru och ta oss ett par vinglas, inga fel det heller:) Litte tönt faktor men måste bara se det, går inte att missa!

Ha det fint!!

kram!

<3 Hjärtat Mitt <3

Gosegrisen!!

Underbara fredag!!

Åh va mys det var i fredags när vi var till Madde å Tummen!! Billy-Bobben var vaken när vi kom dit så vi fick se världens goaste!!

Drack öl och tölade, precis som förr i tiden.. Andreas å Tummen badade badtunnan, hur underbart som helst! Blev dock inget för mej å Madde, vi satt å prata om gamla minnen;)

Billy-Bob hade fått sin första tand i fredags så han var snorig och mådde inte så bra stackaren, precis samma symptom som Alexander hade när han fick sina tänder..
En underbar å välbehövlig kväll var det i alla fall! Tack älskade<3

Näst nästa måndag ska jag på ultraljud för att förhoppningsvis få till en frysåterföring så snart som möjligt.. Fick min efterlängtade mens i fredags, första gången jag blivit överlycklig när ja fick den! Återföringen sker i samband med ägglosssning så den får INTE inträffa en helg för då är det kört!

Ska testa med ägglossningsstickor från och med nästa söndag, sen får ja höra av mej till Falun när omslag sker om de inte ser nått på måndagen ja ska dit.

Ja detta är inte bara, jag tycker nog mest att det känns jobbigt å krångligt att börja igen, jag är jävligt rädd för det första och denna väntan som är olidlig gör det inte bättre. Men vi längtar så efter en bebis till och det går inte på något annat vis, trots att vi lagt ner oss otroligt mycke VARJE månad emellan för att slippa detta. Känns ändå skönt att veta att vi inte kan göra nått åt det, det vill sig bara inte..

Så nu drar vi snart igång igen!:)

Ha en fin dag!!

Weeeee!!!

Idag är det torsdag å min älskling kommer hem! Hoppas ja hinner träffa han innan jag börjar jobba vid 16!

Alexander har precis lagt sig för att sova middag, själv så har jag dragit upp alla " blommor " ur blomlådorna så nu är det bara ljung som ska i!

Nu ska jag lägga mej å sola kroppen lite på baksidan!

See you!!

Kram!

Lunchat!

Hästarna efter dagis! Ikväll blir det grill hos mamma å pappa ska bli mycke gött! Å kanske nått vinglas i det fina vädret;)

Kram!

Gött med sällskap!

Ikväll har jag haft min farbror och Lennart här.. Så gött att ha nån att sitta å stri med, tiden går ju lixom litte fortare då:) Märks det att jag längtar tills torsdag kväll när jag kommer hem å få träffa Andreas igen!!

Ikväll körde vi facetime på mobilerna så jag fick se hur han bor i Norge.. verkade vara ett mysigt rum.. tyvärr hade Alexander lagt sig när han ringde så vi får hoppas han är vaken imorn så de kan få prata.. Han fick i alla fall prata med de andra "barnen" Tilda & Toya!

Precis duschat av mej och hoppat i sängen för att se på " Mannen som talar med hundar ", mys det!!

Längtar även till fredagen då Madde, Tummen jag å Andreas ska ta oss ett par öl hemma hos dem:) Var år och dar sen det!

Sov gött!!

Kram!

Ps: nedan en goding som fått ny blöja på stan;)

SommarVäder!!

Här mår vi bara fint! Njuter av det underbara vädret som kom lagomt till september:) Tur man lyckats vart ledig just denna helg!!

Vi har vart på oxhälja med Marcus & Louise även Chris Lovelia & Tristan var med! Jätte mys fast såklart inte det optimala att gå där med barnvagn,, gick förvånadsvärt bra!

Inatt vid 03.45 åkte Andreas till Norge... Lilltussen & jag har börjat dagen hos moffa och nu är vi hemma bak vid poolen & myser<3

Ha en fin dag alla!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1687103/images/2012/pic_504482bb9606ee131000004f.jpg" class="image">

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0