Sling och klipp...

Ska bli av denna vecka! Mycket att fixa sista veckan jag är " ledig " sen är det back to work! Ska även åka och prova arbetskläder tror eller förhoppningsvis är de jag hade i slutet av graviditeten för stora... Så ja behöver nog litte nytt!

Idag gick vi en rejäl långpromenad och efter det blev det korvgrillning hos mamma och pappa. Zandra, Chris, Tristan & Lovelia kom ut och myste med oss! Alexander tycker det är såå kul med Lovelia, leka och springa runt!

Solen lyser och det ser ut att vara jätte skönt ute men det drar så jädra kallt.. Varför ska det alltid lyckas blåsa när solen är framme!?

Soffläge nu sen är det bara att gå ut och fixa stallet men orkar bara inte just nu,, får ta med mej Alexander ut sen å greja... Även Andreas kusin Maria ska komma å hälsa på! Trevligt!

Ha en fin söndag!

Kram!

Fruktstund!

Banan är gott det:)

Träning..

Har det varit med Toya varje dag nu och Alexander hänger med i sin vagn fast kanske inte med den gladaste minen alltid......;)

Ha en fin helg!

Hade gått...

jätte bra idag på dagis! Ha hade ätit bra och somnat i sin vagn igen:)
När ja kom och hämta han så satt han på en frökens arm och såg allmänt sliten ut.. men det brukar han vara efter han sovit. Hon tyckte han kändes varm som att han hade feber, svårt att säga eftersom han blir varm lätt så jag sa att jag skulle kika på det till imorn och höra av mej om det höll i sig...

Nu är han pigg som alltid och härjar runt som bara den så det var nog bara för han hade sovit!

Var in i blomsteraffären och köpte 20 stycken tulpaner som jag pynta med kvistar och de 2 rosorna som överlevt från alla hjärtans dag.. Mysigt det är med blommor, ska man alltid ha till helgen egentligen!

Hoppas alla haft en lika underbar dag i solen som vi haft!

See you:)

Första lämningen..

Lite orolig har jag varit för denna första lämning alldeles ensam på dagis.. Men tror ni han brydde sig att mamma sa hejdå å gick... Nope, han var redan borta innan ja hann blinka...

Om de inte ringer så ska jag åka och hämta han vid 14.00, å längtar nästan dit.. Men på samma gång är det jätte skönt att vara själv och bara kunna göra lite av sånt som man inte gjort på länge... Då mitt intresse är hundarna så har jag precis vart ute i skogen 1 tinne med de, rakt ut gick vi så det känns i dessa ben;)

Avnjuter en kopp kaffe i solväggen bak vid poolen, inte fy skam, känns som på gamla dar... Har även med Troll i koppel så han får vara ute och vänja sig...

Inatt sov Andreas i Hagfors och varför ska hundarna alltid lyckas höra nått mitt inatten runt 3 tiden sådär??? Morrar och småskäller... Man blir Inge nojjig... Dock tror ja inte nån är så dum å kliver in när man har 2 schäfrar men ändå!!

Håll tummarna att allt gått bra på dagis för min goding... Nu ska ja njuts ett tag!

Kram!

Min lilla Prins...

Började på dagis i måndags.. Vad har hänt med tiden... Förstår inte!?!?! Det bara susade förbi det där året och vips var det dagisdags!

Det går lysande med han.. Leker på som han aldrig gjort nått annat och bryr sig inte alls om sin stackars mamma som sitter där och beundrar han och tycker han är så liten än,,, för liten för att gå på dagis;) nejdå bara nyttigt och roligt för han.

Igår skulle han få vara med och sova i sin vagn. Trodde aldrig i hela min värld att han bara skulle somna sådär utanför fönstret när jag la ner han, men han somna direkt bredvid alla de andra barnen och sov i nästan 1 timme!

Vet en sak att Karins Julia kommer det inte vara nått problem att somna så, för det har Karin gjort som rutin från start! Gumman har vart så facinerad av dej de gånger vi setts och du berättar att du bara lägger henne i vagnen så somnar hon, utan att ta en promenad... Skulle jag ha tränat på från start.. Men verkar gå bra ändå, jag lägger han ju så i sängen och går ut ur rummet så han får somna själv men aldrig provat vagnen utan promenad! Så det får bli vagnen framöver!

Sitter nu i personalrummet på dagis och har lämnar lilltussen själv för första gången... De ville att jag skulle säga hejdå till han ( i själva verket ville jag fly medans han inte såg mej) så det gjorde jag, han blev genast ledsen när han förstod att jag inte skulle vara kvar, men jag skulle bara gå ut sa de och då tystnade han:)

Mycke känslor har jag i min kropp nu.. Ledsen till och från, olustig känsla som inte går att beskriva, samtidigt glad och lättnad över att allt gått så bra och faktiskt lite längtan till jobbet och alla mina fina vänner där... Saknar många av dem! Har ett lugn i kroppen som jag inte känt på länge, ingen stress som jag känt många ggr förut fast egentligen inte haft nån anledning att känna..
Jag vill hinna så mycket på en dag så jag planerar allt jag ska hinna med när jag går upp och blir det inte så blir jag fruktansvärt stressad och grinig! Så jädra dumt egentligen...

Jaja långt inlägg blev det... Fick precis en kaffe av en i personalen, jätte gullig tjej och hon berätta att det går jätte bra med han... Vill inte riktigt sitta still i ringen när det är fruktstund men det kommer som hon sa... Han lyssnar jätte bra på dem... Skönt att höra..

Hoppas alla får en fin dag!

Kram

Mmmmm

Fiskbullar och potatis är mums, speciellt när man får äta själv!

Dålig ja e på att uppdatera..

Sorry det dåliga skrivandet här... Får bli ändring på det.. Är ju min dagbok detta nästintill så det måste man ju se till att uppdatera.. Måndag sätter dagis igång, spännande men samtidigt lite vemodigt...

Nu är hela denna tiden förbi, men ser bara att det kommer bli roligare å roligare med åren så det är inget jag mår dåligt över ändå...

Idag kommer Karin, Gisela och Emilia å hälsar på.. Så då blir det massa kaffe!!

Ha en fin dag!

Kramar!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1687103/images/2012/pic_189500566.jpg" class="image">

Waynes...

Med morfar igår efter lunch i stora resturangen... Då fick lille yrvädret sin första strutglass med en chokladkula i:) Gissa om det var mums, å äta själv var inte helt fel:)

Han har varit fruktansvärt arg å ledsen sista dagarna.. Får utbrott å bara skriker om ja tar ifrån han saker han inte får ha eller säger till han om nått.. Såg visserligen igår att det kommer 2 hörntänder i överkäken.. Så det säger sig ju självt vad det kan bero på!

På måndag är det en vecka kvar till inskolningen.. Spännande det ska bli... Min lille bebis ska bli stor.... Han kommer nog gilla det jätte mycket tror jag:) hoppas i alls fall!

Ha en fin torsdag:)

Kram!

Halv banan..

Har intagits å vatten efter en liten powernap i soffan... Lite bus å skratt orkar vi allt med även om vi är sjuka:)

Puss!!

Min älskade bebis....

Spydde i torsdags och var bara febrig resten av dagarna... Men igår vid 22.00 tiden spydde han igen... Stackaren.

Nu ligger vi här i soffan å myser efter utsläpp av hästar!

Kram

Bad!

Hos mormor å morfar igår:)

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0