Gonatt!

skulle ha sovit för läääängesen men så är det ibland. Tränat med Toya ikväll brukslydnad och tränat mej själv efter det.... Imorn blir det jobb 7-14.45 sen hem och ta med hundarna och Alexander för att åka å spåra med Ulrika!

Sov gött!!

Hallu!!

<3 <3
Snygga vi är;)

Härligt!

Sommarkväll vid nydragen paddock!

Fixat massor i helgen!

Haft en underbar helg med massa fix! Så roligt när man ser va fint det blir! Fredag kväll spenderade vi utanför stallet ända fram till 21.30! Ja och Gunnar agerade arbetsledare medans Andreas gjorde en uteplats till möblerna... En del av plattorna ifrån poolområdet kom till nytta! Blev skitbra!

Lördagen rensade ja ur lilla hagen på allt gammalt hö och Andreas drog den sen med 4-hjulingen!! Så nu är det tiptop ute vid stallet! Alexander är med och grejar, smutsig men en gla pöjk!

Igårkväll blev det lite spontant med grill! Adam och Malin kom på cyklarna även mamma pappa och Lovelia och Tristan var med.. Myskväll som slutade vid 2 tiden på natten, men va gör det i sommarvärmen! Får passa på!

Nu har Andreas åkt till Norge för en timme sen och vi har lagt oss allihop i detta hus.. Hoppas på sommarvärme imorn!!

Kram på er!!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0