....<3<3

...

Bibiiiss!!!

Alexander sov när ja kom hem efter jobbet idag... Tussen var trött.. Det var bara för mej att dra iväg på träning med
Toya direkt... Jätte kul men har vart dåligt på ett tag tyvärr.....

Sen har vi softat vid poolen för det var så fint väder ikväll.. Även hunnit med att rida en sväng på gärdet, inga fel!

Hoppas alla haft en fin dag!

kram!!


Svart TrumpetSvamp!

Har vi plockat massor av idag! Den är mums den!!

Dagis!!

Gick jätte bra idag:) Han bara vinka åt mej när ja gick därifrån imorse, det lilla yrvädret! Han härjar på bra här hemma nu oxå... Har inte suttit still en sekund:)

Andreas jobb blev framskjutet en vecka till så Alexander ska även få vara på dagis 9.30-14 torsdag och fredag för att komma in i det igen! Skönt att han får det för dem, de tyckte oxå att det var bäst för han!

Nu ska vi åka till skogen en sväng och traska runt, måste få litte luft känner ja!

Kram på er!!

Heldag On Work!!

Idag har jag spenderat i stort sett hela dagen inomhus på jobbet.. Insåg när ja gick ut vid 19.15 att jag inte hade vart ute på hela dagen... Jätte skönt var det ute och hade tydligen vart det idag!!

Blev hemmagjord pizza när jag kom hem, jätte gött och sen var det ut i stallet som gällde! Tränade lydnad med Toya, skit kul, min hund bara älskert!! Och hon är såå villig att arbeta och göra bra ifrån sig... Men när det blir fel säger mamma -Tokigt, oxå börjar vi om och belönar fort när det går som det ska!

På Tisdag ska vi till Annika på Lundagårds Hundskola och köra ett privat pass.. Försöker med det varannan vecka eller varje..( Nu var det dock mer än 2 veckor sen vi var där ) Sen på onsdag ska vi ut å spåra med gänget! Så veckan är fullspäckad!

Imorn ska lilltussen tillbaka till dagis:) Ja har packat hans väska så allt är klart, bara att åka! Kommer nog bli lite jobbigt att lämna han nu när ja är van att han vart hemma hela tiden.. Men hoppas han inte gråter i alla fall!

Hoppas alla haft en bra söndag!!

kram!



Va gla ja blev!!

Å se att mina godingar har det så skönt!! Förgyllde min dag!! Syns sen när ja kommer hem!
Puss på er!!



Tröttisen..

Idag har jag vart en riktigt segis... Vaknade aldrig riktigt till utan var dåsig å tung i huvvet hela dagen.. Det beror inte på gårdagen för den var lugn, så ja får väl skylla på nått annat;)

Alexander är fortfarande snorig och inte allt för matfrisk heller,, har ju vart såhär i ett par dar men ser att det går åt rätt håll i alla fall, vill ju att han ska vara pigg på måndag när han ska tillbaka till dagis som han inte vart på lite över 9 veckor...

Tror han kommer tycka det är roligt att komma tillbaka och få leka med alla kompisar.. Mamma och pappa är nog inte alltid roliga, fast vi ändå försöker hitta på mycket under dagarna så tror ja han behöver den stimulansen han får på dagis! Nyttigt för han!

Igår åts det kräftor.. jätte mums.. Hade gjort en fetaostsallad till det.. Blev även lite grillat till då Adam inte äter kräftor.. Även Gustav var med så det var trevligt.. Vi åt mat och sen såg på tv:n,, Gustav var den första att somna och sen jag:) så är det när vi träffas;) Sliten på fredagarna!

När ja kom hem efter 17-tiden tog ja vovvarna och Alexander på promenad, gött att få luft när man vart inne hela dagen.. Vi gick även förbi Börje så de fick springa av sig ordentligt..

När vi kom hem fick Alexander lördagsgodis och pyamas på. Satte på bondgården och myste, han är så gullig när han sitter där och skrattar när de härjar på filmen.. Mammas Prins<3

Hoppas alla får en fin söndag!

Kram Kram!

Trevlig Helg Till Alla!!

Hoppas ni får en skön helg med mycke sol... Själv så spenderar jag min helg på jobbet och ser fram emot nästa då jag är ledig igen!

Om ett par timmar kommer Adam å Malin så ska vi äta kräftor, gött det!!

Kram!!

SvampPlock!

Har vart ute på förmiddagen och strosat runt med Alexander & vovvarna...
Underbart väder blev det helt plötsligt, klarblå himmel och sådär lagomt varmt... Dock dretmyggen lyckades hålla sig framme...

Vi gick efter älven och fann massa med kantareller som får bli en stuvning imorn när Adam & Malin kommer hit & äter kräftor... Blir mums dä!!

Vart ute lite vid poolen när vi kom hem men det grodde ihop och solen försvann, så vi gick in och gjorde oss lite lunch och Alexander la sig för att sova en stund. Stackaren är sliten när han är förkyld... Men så söt när han springer och vill snyta sig hela tiden:) Och nu har han lärt sig att blåsa ut med näsan oxå.. Gosegrisen mammas<3

Lägger ut lite bilder ifrån förut... Jag med systempåsen i högsta hugg;) och tights på mej som åkte av väldigt snabbt när solen höll sig kvar..

Kram!!

En av....

Försökte ta en bild på det lilla yrvädret när han har på sig en av de nya tröjorna men solljuset ligger på lite dumt i bakgrunden...

Köpte tröjor i olika varianter av den här sorten, såååå fina tycker ja:)

Solen!!

Ååå hoppas solen skiner hela dagen idag så vi kan få vara ute vid poolen å mysa... Behöver lite solljus så man får lite energi:)
 
Precis vart ut till hästarna å gett dem mat, skönt för dem de få nätter de kan stå ute, blir ju tyvärr inte så många i detta regniga land... Men inatt stod de ute å mumsade på massa hö!
 
Alexander börjar såklart bli jätte förkyld, perfekt tills han ska börja på dagis igen.. Hoppas det går över under helgen.. 
 
Ha en underbar dag!! Det ska vi!
 
Kram!!

Tända ljus!

Det är nått ja verkligen ÄLSKAR att göra på kvällen.... Går åt ett par säckar om året här hemma;)

Nu är det min jobb vecka med helg å allt.. Ledig torsdag-fredag alltid innan ja gör helgen men imorgon ska ja rycka in 16-21.30 för det hade kört ihop sig... En ganska skön tid kan ja känna då det hinns med massor innan man ska iväg..

Blir spännande att se hur ja lyckas med allt då ja inte gjort ett sånt pass sen jag gick hem innan ja skulle ha Alexander... Mindre roligt för den som kommer dagen efter kanske;)

Missar ju tyvärr grillkvällen hemma hos mamma å pappa när alla ska dit... Pappa har vart till Ica å köpt färska revbensspjäll som ska kokas å glazas å sen slängas på grillen, blir nog inte ett dugg gott.. Hoppas ja får mej en liten låda som ja kan micra när ja kommer hem, för det blir ju samma känsla eller inte...

Ovanligt pigg är ja ikväll... Andreas & jag skulle ta ett varsitt glas vin men ja tog typ 2 munnar sen räckte ja över glaset till han, smakar mej inget... Jag kan annars tycka att det är gott men nope inte nu..... Ja kör mina alkoholfria öl, det är gött det!

Nej, nu ska ja se vad som finns på televisionen!

Kram!!

Måste testa....

Märker att ja inte kan göra hopp emellan styckena när ja skriver i från appen på blogg.se... Måste kika om det blir nån skillnad nu...

Kramar!!!

Det var inte igår, duuuuudars<3

I-pad:)

Det blev en I-pad inhandlad idag:) Första gången ja sitter med den och oj va konstigt det känns, nästan som en i-Phone i gigant format!!! Det är det väl nästan i och för sig:)
 
Precis hemkomna ifrån skogen där det blev en skapligt lång promenad med ett par som har 2 labradorer, oj vad de lekte och efter promenaden gick ja spåret med Toya som ja hade lagt ut:) Gick suveränt trots att hon va jätte trött innan....
 
Hämtade även ut kläder till Alexander som ja hade köpt på kapphals hemsida,, jätte fina t-shirts, fick hela 6 stycken för 340:- inte illa!!
 
 Ha en fin kväll!! 
 
Kram!!
 
 
 
 
 

Regn..

Tänk att det kan komma ner så mycket regn i detta land! Å myggen härjar mer än förr här ute,, uh va de förstör för en.. Kan inte ens sitta i uterummet å fika för där mår de som bäst... Igår var i alla fall Andreas & köpte en värsting myggmaskin som är beprövad på de värsta ställen runt omkring här och ska fungera! Dock skulle den ha satts igång redan innan myggkläckningen starta så vi kanske inte känner av den i år, det väntas att se. Men värt de tusenlapparna och den 500:- det kommer kosta i månaden med gasol, om man slipper odjuren! Idag har det vart jobb, suttit i kassan hela dagen då ja haft ont i magen igen, verkar inte som det ger sig... Sitter högre upp i magen så ja tror inte det har med det som hänt att göra.. Har ju haft problem med den förut så det är säkert det som spökar... Skulle träffat ett gäng å spårat med Toya men vi ställde in eftersom det bara öste ner hela e.m... Synd för ja var sååå sugen på att träffa alla och roligt att gå nån annans spår än bara det man lägger ut själv.. Alexander har röjt hela e.m sååå go den lille busen.. Å va han förgyller vårt liv<3 Busongen... Och idag är det hans 21 månaders dag oxå... Det ni! Ha det fint alla!! Kram kram!!

Kikar på..,

Favoriten Bondgården!

Farmor och farfar!!

Har vart här idag:) Mötte upp dem på bergvik och åt lunch, mumsigt! Andreas och jag gick en sväng själva på bergvik och köpte nya gardiner till vardagsrummet på Hemtex. De hade fått in höstnytt och där hängde gardinerna rakt framför oss när vi klev in, blev jätte bra! Efter bergvik provkörde vi farmors nya Mini Cooper hem, fantastiskt söt bil och kändes förvånadsvärt stor inuti! Vore nått det! Min mage är skapligt bra,, var vaken en del inatt igen, men har vart ut på långpromenad idag och det kändes bra förutom att ja var sprängröd i ansiktet efteråt;) vad kan det bero på tro;) Träffade även grannen som ska ha barn i februari, hon kom fram å gratta oss,. Stackaren hade inte hört än att vi fick missfall,.. Känns att jag kommit över det bra nu, inte lika jobbigt att prata om det märkte jag.. Vi får hoppas att det går bra denna gång vi ska upp! Kram!!

Min älskade Prins!!

<3 Försöker smacka som mamma gör på hästarna men går inte så bra <3 Älskar dej över allt annat!

Jag har...

Sällskap av det lilla Trollet i soffan.. Myser med mamma han<3

Jaha...

Då ligger man på soffan igen efter att lyckats vart på jobbet 1 timme:( Vart vaken i natt då ja haft så ont i magen å vart illamående... När ja kom till jobbet blev ja bara sämre och även yr, vilket säger att det nog inte är nån större id'e att tro man kan klara en heldag... Vill bara vara pigg å kry, ledsen blev ja på kuppen oxå då ja vet att det är svårt att få in folk nu under semestern, men va gör man... Man är ju bara mänsklig... Hoppas dom klara sig utan mej ändå...:( Slänger in en bild på mammas prins...

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0