Önskar Er..

God Fortsättning!
Hoppas 2013 blir ett bra år!! Här firar vi in nya året med Sofie & Rickard, vilket har blivit till en tradition:):) Ska bli mycke trevligt!! Alkoholfria öl är inhandlat så man får litte stämning!

Kram ifrån nyårsklädda Alexander!!!

Precis..

När ja satt å skrev inlägget förut i bilen om att vi skulle till Torsby började Alexander spy hejdlöst... Hela han å bilstolen full...

Hade som tur ombyte med å vi fortsatte sista biten till Torsby där han återigen spydde ner allt i sin väg när vi svängde in vid Toria... Jaha det var bara att ringa Inga å säga att vi fick vända om, men det ville hon inte...

Så Andreas fick gå in på det enda stället som var öppet med kläder å köpte det enda som fanns, en ursnygg Addidas dress.. Dock kosta den en del men var inte mycke att göra i den sitsen...

Nu hoppas vi att det inte slår till på oss, vore ingen höjdare direkt! Skönt att se att han härjat runt ikväll så det kanske bara var nått som flög över han snabbt!!

Ha en fin kväll!

Dryyyyyg...

jädra förkylning!!!
Idag bär det av till Torsby för att hälsa på Andreas farmor Inga!! En krutdam dä!!

Hoppas alla mår bra! Själv så känns det som alltid när det skitit sig med återföringen så det blir nog inget pluss här inte... Trodde inte det skulle vara möjligt att få 1 missfall å 3 misslyckade FET för att få till ett syskon!

Oxå var ja med Matilda till veterinären igår för hälsoundersökning... Då har hon fått juvertumörer, så ja höll på att bryta ihop där inne.. Stor operation tyckte han var en idé för att få bort allt å vara säker på att det inte går i lungorna på henne:( usch....

Ha det!!

Kram!

En underbar Jul

Har vi haft med massa paket!!
Hela familjen är dock genomförkylda så det är lagomt kul... men ledig i alla fall:)

Önskar alla...

En god jul och ett lyckligt 2013<3
Här myser vi framför uppesittarkväll, proppmätt å varm!

Kram på er!!

Fasters älskling!

Var här idag<3

Påväg te Hagfors!

Å fira jul!!

Goding!

Nyklippt och nyvaken<3

Hagförs i möra!!

Imorn bär det av till Hagfors:):) ska bli såååå mys! Uppesittarkväll, godis, trevligt sällskap och bara njuta av julen!!

Idag inhandlades de sista paketen,,, samma visa varje år.. Jag ska va klar i tid... Jovisst! Tror ja helt ärligt på den själv?

Känns bra med allt som handlats, inte bara köpt för att man måste ge bort nått, utan tycker vi fick till det bra!

När vi kom hem hade ja fått ett paket av Linnea i stallet, en jätte fin pläd, så go!

Va har vi gjort mer... Jo vart på årliga julträffen hos min vän Martina.. Blev bjudna på jätte go köttfärsgratäng med sallad till.. Jag hade med mej en skål med ostsalladen som jag brukar göra varje år, den gilla de!

Paketinslagning stod på agendan ikväll och det var ett x-antal som skulle packas in... Fan va kass ja är på det måste ja erkänna... å köp gärna saker som nästintill är omöjliga att paketera in oxå, bara för att förvärra det hela:)

Nu ligger ja på soffan å slötittar på Mr & Mrs Smith snygge människor att titta på!

Hoppas alla haft en fin dag!

Kram

Denna långa väg.....

Det är ingen vidare väg upp till Falun.. i alla fall inte mellan Karlstad-Ludvika... Gick bra vägen upp men hem när det är mörkt är inget vidare...

Stannade till i Kopparberg på vägen upp å träffade Andreas arbetskompis Martin som grejar vid den fantastiska kyrkan. Har inte sett många kyrkor som den, den utmärkte sig i allt.. Synd att den inte ligger i Karlstad för då hade ja gift mej i den direkt..

Vi drack en kopp kaffe med han eftersom de inte hade ringt ifrån Falun än.... nervös i bött ska ja säga.. och när mobilen ringde vid 11.20 så stannade hjärtat för en stund.. Vill bara att de säger att det gått bra direkt, de behöver inte presentera sig å berätta att de tinat ett ägg.. Men när hon sa att det gått bra med ägget släppte en sten och ja blev helt plötsligt jätte trött.. Förmodligen för då kunde ja slappna av... Gladast i världen oxå!!!

Men kan inte låta bli att tänka direkt hur ofta har ja inte blivit gla som nu men att det varje gång krånglat.. Hela 7 gånger har vi vart upp till Falun nu med äggplock och insättning, det är ett par vändor.. Hela 161 mil totalt! Nu vill ja inte dit mer sa jag till världens goaste läkare Samir.. Det förstod hon oxå såklart och hon berätta att hon kollat igenom mina papper och kan inte bli klok på varför det inte går...

En slutsats drog hon och det var att ja blivit gravid vid båda färskförsöken men inte vid frysåterföringen... Alla 3 äggen har vart av toppkvalite och det är det man önskar att alla skulle få, därav det märkliga.. Hon bestämde sig för att maximera mina mediciner.. Vanligtvis tar du 1 progesteron och 1 progynon , men nu sa hon till mej att ta dem 3 ggr om dagen,,, då är ja nästan på samma nivå som när man håller på med sprutor innan färskförsök, just för hormonernas skull.. äter fortfarande trombyl och hon skrev ut Divisun som är en D-vitamin på recept som tydligen har visat sig hjälpa slemhinnan... det är en ny forskning som de testar på en del i Falun..

Som sagt, det är bara att hålla tummarna nu, vill inte börja med sprutor å massa läkarbesök igen, ja har gjort färdigt det känns det som!

Min känsla när ja var i Falun var att det känns som ja gör detta på rutin nu,, åker dit sätter in ett ägg, åker hem misslyckas, åker dit igen.... osv Känns som ja vart där 100 gånger! Ett par vänner till oss satte in ett ägg för nån vecka sen och ska testa på lördagen, hoppas det kommer gå bra för dem.. Vore ju sköj å få barn samtidigt igen!

Nog om det! Soffläge idag men blir inte samma vila som de andra gångerna då Alexander fortfarande är dålig.. även ja är genomförkyld och hostar som en idiot.. Som tur är kommer Andreas hem vid 15 idag... Har även bett jobbet kolla om nån kan jobba 15-20 åt mej imorn då det inte var så populärt att ja skulle jobba så nära inpå.. men väntas att se då de skulle höra av sig under dagen..

Nu ska vi mysa vidare, ser på God Jul, Madagaskar:):)

ha det fint<3

kram!!





Bilder ifrån Marcus å Louise inflyttningsfest!

<3

Imorn...

Åker vi mot Falun åter igen och hoppas på att detta är ägget som väntar på oss... Hoppas å ber att det klarar sig inatt under upptiningen,,, kan väl få bli vår julklapp eller?!!!?

Vi ska väl inte behöva stå ut med 1 missfall och 3 misslyckade FET... Känns lixom som det borde vart lättare nu när vi har fått ett barn... Ja jag är bitter.. mycke tankar som snurrar och såklart känslor och psykiskt påfrestande allt detta...

Alexander är inne i en period när han ofta pratar om bebisar... jätte facinerad av alla bebisar han ser... lilltussen<3 Vill att han ska få ett syskon snart...

Ursäkta mitt otroligt bittra inlägg men ja är så orolig...

Har vart hemma med Alexander idag då han hostat sen söndag natt.. Han gick till dagis måndag och hade vart skapligt pigg, men under kvällen å natten mot tisdag låg han inne hos mej ( vilket inte är möjligt annars då han inte vill ) Hostade om vart annat och febern flög på han:( Han har haft låg feber hela dagen men ikväll när ja skulle lägga han hade den gått upp till 40 grader...

Hoppas han är piggare imorn och jädrans tur att han kunde få vara hos pappa när vi åker...

Ha det fint!

kram!



Mammas stora pojk!!

Har hälsat på hos Marcus & Louise i deras underbara lägenhet idag!!

Beer-Sebas Toya!

Grattis till min fina vovve som blev BIR (Bäst i rasen) och fick ett HP (Hederspris) igår på advents Utställningen i Arvika:) Sååå gla är jag!!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0