GOTT NYTT!

Tänk att det redan är nyårsafton, helt otroligt vad fort det går, man hinner lixom inte med känns det som..

Idag är Billy-Bob 1 dag nästan exakt, blev ju det inatt.. Och jag är så stolt, lycklig och älskar redan denna varelse fast jag inte träffat han än..

Igårkväll runt 23.00 tiden skickade Tummen ett videoklipp på han till mej å jag blev alldeles tårögd.. Vackrast i världen är han och jag har tittat på den flera gånger redan.. Även korten på han pryder min bakgrund på mobilen..

Det är så stort när nån i ens närhet får en liten bebis och speciellt Madde som jag umgåtts med i all evighet känns det som... Hon är det det bästa som finns.. Älskar dej gumman

Här hemma är allt sig likt, Alexander sover bättre på nätterna igen efter att vaknat ständigt runt 04.00-04.30 och inte velat sova.. Peppar peppar får man väl sig för lovar att han säkerligen ska upp tidigt till möran bara för vi ska fira nyår med Sofie & Rickard:)

Ska bli så mys ikväll med massa go mat och även vin såklart;) Även Martina kommer ut men det blir på dagen då hon ska äta mat hos sin bror senare..

Just nu förstår jag egentligen inte varför jag ligger vaken redan när Alexander inte ätit sin morron välling än..!?!
Jätte pigg har ja vart sen 6 tiden går inte att somna om, bara för jag hade tänk säga till Andreas att gå upp idag säkert.. Jaja får bli en annan morron det!

Hoppas alla får en trevlig dag!!

Kramar!!

Billy-Bob är äntligen här!!

Inatt föddes min älskade Maddes son..
Åh jag är såååå lycklig för henne å Tummen!! Älskar er mest min bästaste gummsa!!
Goaste Sofie höll mej uppdaterad inatt å jag flög upp när telefonen plinga!

Grattis å välkommen till världen din tuss.. Nu ska vi lära dej massa hyss;)

Pussar!!

Ska läras i tid:)

Så därför fick han en gunghäst i julklapp av mormor å morfar:)

Jul!

Åh vilken härlig jul hi haft, trots att ja inte vart pigg alls.. Huvudvärk å illamående har man får dragits med, men men!

Vi har fått massa fint som ja ska lägga ut å visa här nån dag. Mycke kläder till Alexander å jätte roliga leksaker! Tackar alla för allt fint, vi blir så bortskämda:)

Juldagen igår... Som inte går i utekvällens tecken här längre utan vi myste med hemmagjord pizza å tv för hela slanten! Sofie kom ut å myste med oss.. Så roligt att träffas sådär spontant! Go är du gumman:)

Alexander sover nu efter en tur ute i blåsten.. Perfekt för vi tänkte oss iväg sen å köpa en iphone "bergssprängare" som harman kardon har med fruktansvärt tryck i!!! Nu jädrar ska det spelas!!!! Testa den om ni inte gjort det! Perfekt att flytta med ut vid poolen till sommaren och även i uterummet så slipper man spela stereon i bött för att höra nått! Dock är den såklart inte med på rean, men vi har inte köpt nån julklapp ihop än, så då får det bli en sådan!

Puss å kram på er sålänge!!!

Svar till:

Elin Knutsson!
Jag köpte våra bed rocker på länna möbler de har en hemsida med bra priser! Hoppas du finner några som passar!
Mvh Louise

Mysigaste:)

Toya gör allt för att mysa!
Till och med står med bakbenen på golvet å hänger med tassarna upp i soffan:)

Soffan är ju inte längre tillåtet att vara i, vilket är mycket skönt med tanke på allt hår... Inte så trevligt för folk att sätta sig i en hög med hår:(

Blöjor..

Har bytts i oändlighet här... Härligt tycker ja;) Han är ovanligt pigg för att ha spytt och bajsat,, inte direkt så man själv skulle härja mellan varven..

Han äter dåligt så vi kör på välling å en del smoothie går ner oxå.. Får försöka peta i han det som går..

Jag mår bättre idag... Sliten men inget som man inte kan hitta på saker för.. Har en hel del julklappar kvar att köpa som ja skulle ha fixat måndag och idag för att slippa vara ute de sista dagarna.. Men får göra det imorn eller torsdag!

Fredag drar vi till Hagfors! Mys det ska bli!! Bingolotto på kvällen ( standard ) varje år det är lite speciellt!

Sen på julafton åker vi hemöver vid 16.00 tiden, då går Andreas tomte hos grannen och sen blir det julafton hos mamma å pappa!

Längtar tills helgen!

Kram!!

Jaha...

Då spydde han i natt igen! Vid 04.00 var det bara att gå upp för då ville han inte sova mer... Och det ville ju självklart inte ja heller.....:(

La oss i soffan och efter ett tag spydde han på mej.. Stackars liten tuss.. Själv så är ja oxå illamående och det lixom kör i magen blandat med huvudvärk.. Så för första gången på över 1 år ska Andreas vara hemma med oss..

Igår klädde vi julgranen både hos mormor och morfar och här hemma... Mys det blev!

Imorn var det meningen att tjejerna i stallet skulle kommit hit å druckit glögg och ätit paj men fick ställa in det, tror inte de är sugna på att bli smittade...

Även onsdagens träff med tjejerna i föräldragruppen känns som det får skippas oxå, man smittat ju ändå i några dar efter...

Hoppas ni mår finare!!

Kram!

4:e advent!

Och Maddes Bf dag:) Kom ut nu din lilla goding så vi får träffa dej snart! Ska bli så kul att se dej, älskar dej redan! Pussar!

Vår natt med Alexander var faktiskt helt ok.. Uppe 2 ggr och bytt blöja 1 av dem helt överkomligt! Han är inte matfrisk än, men det är väl inte så konstigt!

Ägnar även en tanke till en vän som jag är så lycklig för nu! En helt underbar sak har hänt i deras liv:) Du vet vem du är! Kramar!

Städat har jag precis gjort.. Skönt å ha det avklarat direkt på morronen!

Lägger ut en bild på den fina tröjan han fick igår!

Ha en fin 4:e advent!

Puss!!

Usch...

Vaknade inatt vid 04.30 av att Alexander gnällde.. Vilket han dock gör ibland vid den tiden, så jag smög in till han för att stoppa i tutten och lägga ner han... Kom inte så långt för precis när ja skulle trycka på hans lilla lampan hörde jag hur han började spy...
Stackaren, helt förstörd blev han efteråt och såg nästan ut som han skämdes:( jätte ledsen...

Andreas hörde oss genom kameran så han kom upp och hjälpte mej byta lakan och göra en vällingflaska, medans jag och Alexander bytte pyamas och tvättade av han..

Efter vällingen somnade han lite oroligt om, gnydde en del och det dröjde inte länge innan han satt upp i sängen igen och smågrät och sen efter ett tag kom nästa spya.. Lika bedrövad blev han igen lilltussen... Men vi fixade i ordning och gick till soffan i stället..

Konstigt nog har han hållt lådan utav bara den och svårt att se att han överhuvudtaget är dålig... Men efter massa blöjbyten med ingen vidare syn och stinkande rapar ( ursäkta detaljerna ) så förstod vi att det inte bara var nått tillfälle.. Hoppas det går över fort så han inte behöver vara dålig länge nu när det närmar sig jul å allt:(

Igår gjorde vi ju en heldag på stan med julklappsköp och ett par öl, jätte mys men om ja nu tänker efter så fick ja byta blöja 2 ggr på stan med inte långt mellanrum.. Så det kanske redan satte igång igår? Hoppas vi inte smittat massa folk...

Farmor å farfar har hälsat på Alexander idag efter varningar om magsjukan.. Ville förvarna dem i alla fall men förstår att de inte ville åka hem utan att hälsa på... Alltid lika kul när de kommer!
Alexander fick en jätte fin huvtröja med Musse på i storlek 86 som satt hur bra som helst! och även ett par svarta Manchesterbyxor. Även ett pussel!
Fast julaftonen snart är här:) så Goa är dom!!

Andreas å ja har bara slappat på soffan efter vi la Alexander vid 19.30.. Bävar för hur natten blir.. Hoppas vi klarar oss bra!

Ha en fin söndag imorn!

Mina Prinsar!!!!

Magsjuk bebis..

Myser på pappa...

Julklappar!

Ska vi köpa en del av idag.. Blir alltid så stressad varje jul och säger att nästa år då ska det vara klart i tid!?!? Nån som känner igen sig!?

Kommer så väl ihåg förra året.. Då åkte vi ut 2 dar innan julafton efter att vi lämnat Alexander en stund hos mormor & morfar.. Blev alldeles svett när ja hade med han ut i början, och då det var säkrast att lämna han hemma vid julruschen!

Ha en fin dag!

Kram kram!

brasan...

Får även brinna på dagen så ofta den kan nu... Tycker det känns som det drar genom huset... brrrr!
Pelletsen kör vi ju ute i hallen så där och i köket är det gött... men det tar ig lixom inte in i vardagsrummet så där får vi elda på... jätte mys men tråkigt när man inte vart hemma på en hel dag då är det litte kyligt...

Vart på stan och ätit lunch med Marcus och pappa.. Blev waynes trevligt var det! köpt Lovelias julklapp idag och skulle ha fixat Alexanders dammsugare men den fanns endast i rosa och det vill vi inte ha! Så ja får kika på nått annat ställe.
På fredag ska vi åka in till stan, jag, pappa, Andreas och Botti så ska vi köpa lite julklappar och gå å ta oss nån öl, en mysdag på stan som inte händer allt för ofta... Sen får vi åka med mamma hem när hon slutar jobbet vid 17.00 tiden.. perfekt!

Hoppas ni haft en fin dag!


Min moster och Alexander


mys♥

kram....

Toya & Alexander!

Här väntar vi utanför morfar för en kopp kaffe! Även Marcus kommer till oss..

Hejsvejs!

Det blev som väntat..

Krångel med läggningen.. Enda som hjälpte var att ta upp han igen...

Då fick han vara med mamma å tända brasan å leka lite till.. Emelllanåt gick han fram å la huvudet emot mej och myste, kramades den lille godingen.. Å visst smälter man då:)

Nu ligger ja under täcket å ser twilight.. Guuud så bra den är.. Var jätte längesen ja såg den första så ja kommer knappt ihåg nått!

Ses imorn!

Kram!

Va skönt det är....

med ett barn som vägrar sova överhuvudtaget under dagen... Skittrött men bara gallskriker och ger sig inte när ja lagt han i sängen.... såhär har det varit största delen av veckan och det är jämt litte frustrerande för han pallar inte med sig själv en hel dag utan att sova.... Precis som han gör allt för att inte somna!

Men men det går väl över det med... Inte konstigt man är helt slut på kvällarna när man sätter sig framför tv:n för det är ju i inte direkt så Andreas hinner hem och kan ta över en stund... Ett stort + till min vän Martina som alltid är själv med sin son och aldrig har nån som byter av henne.... känner mej litte dum som klagar när ja vet att hon alltid får sköta sig själv.... men som tur är hjälper hennes mamma och pappa henne ibland... Men vad är det jämfört med att ha en man som kommer hem till en... Ja ska nog va nöjd ändå!

Usch vilket blåsväder det är idag... precis vart och handlat lite, blöjor blandannat.. Provade pampers byxblöjor sist men de var lixom för små... gick inte att dra dem ända upp över rumpan, ändå så var det upp till 15 kilo... Så nu fick det bli liberos för att va på säkra sidan!

Har lagt över kort från systemkameran och hitade dessa underbara... åååå ja vill ha sommar nu!!!!!!! Dock hittade ja ett fruktansvärt kort på mej själv som ska sparas och aldrig upprepas igen... Bedrövligt!


♥Kusinkärlek♥


mys i handuken efter badet...


Toya njuter vid poolkanten...


Tilda njuter i skuggan under parasollet...

Hitta även en underbar bild i från Binz som talar för sig själv...



kramar.....

Busbebis!

Rör mormors lampor i fönstret och det får man inte..


Glad Lucia!

Hoppas alla får en underbar dag!
Idag får Botti å jag fira lucia utan pappa för han ska övernatta i Hagfors, jobbigt att åka fram och tillbaka.

Man blir orolig när han ska ut på de hala vägarna i mörkret både fram och tillbaka så det känns skönt att han ligger kvar..

Alexander har precis ätit välling och sover förhoppningsvis en stund till..

Nu är några av julklapparna ordnade ska bara få till de andra oxå..

Trevlig dag till er!

Kram

Namnsdagsbarnet!

Idag har vi träffat barnen hemma hos Sofia & Stella, jätte kul!

Sen har vi vart ute och gått i regnet, det gör inte Alexander något för det är såå kul... Mamma tycker väl sisådär...

Han har även pussat tomten..

Kram!

Döskalle Tofflor Köpta!

supersöta mjukisskor 12-18 NYA!!!!

Gåendes!

Har han varit nu i ca 1 vecka och han väljer det framför att krypa... Jätte skönt tycker jag då man slipper gå och bära på han... Föredrar att gå efter han i stället för att bära!

Så kan han ju även underhålla sig lite själv och stappla runt på gården bäst han vill, mycke roligare än att sitta i kärran! Och när han är stor nog köper mamma en gödselgrep så får han hjälpa till i stallet:) Toppen blir det!!

Idag har vi vart ute mycke i det fina vädret, fixat hästarna och gått med hundarna! Nu håller det på att badas och sen blir det den Goa Laban morronrocken:)

Va har ni gjort idag?

Kram!

Tredje advent!

Mys det är med advent!
Imorse när vi gick upp smaka vi på skinkan som hade stått i ugnen hela kvällen, mums va gott det var!

Martina och Benjamin var här igår.. Barnen lekte och vi satt å töla, även Dick kom förbi en sväng! Alexander gick på sista krafterna efter att inte sovit på hela dagen.. Men funka skapligt.. Prova att lägga han men icke bara gallskrek å var helt förstörd...
Även kvällen gick i den andan... Pust!

Idag ska vi endast ha det och inte göra ett endaste dugg!! Jo, måla smidesgrinden!

Kram!

Puss!

Standard här hemma nu!

Tjoflöjt!

Här är barnen Alexander träffar varje vecka!

Gårdagens inlägg som ej kom med!

Det känns rått ute idag... Usch vill inte ens gå utanför dörren egentligen.. Men ett måste när det är ja som ska fixa hästarna idag...

Min älskade Madde har vart här:) alltid lika kul och gött å stri å dricka kaffe ihop! Älskar dej!

Alexander har tagit en lång powernap idag.. Sovit i över 2 timmar nu så vi fårse när han vaknar till så vi kan gå ut.. Själv så har ja ätit en smörgås med köttbullar och en risifrutti.. Så ikväll blir det grönsaker, det enda mina kalorier räcker till.. Men det är inga fel heller!

Ha en fortsatt bra dag!

Nedan: en som tittar på hästarna:)

Bakar!

Igår baka jag å mamma och som alltid går det inte helt smidigt! Degen blev på tok för lös så efter den stått å jäst bra länge var det bara att knåda i mer mjöl...

Vi fick i alla fall till det på plåtarna och jag fick gå hem innan vi satte dem i ugnen för Alexander tyckte inte att det alls var roligt längre.. Klockan var ju ändå 20 så vad skulle man räkna med!

Mamma ringde lite senare och berättade att resultatet blev jätte bra! En måste ja provsmaka men det är alles! Tänkte ja ska gå bort å hämta dem sen å bjuda Klemens ( Madde ) på när hon kommer på en köpp! Försökskanin ;)

Annars pyssla vi med mycke igår.. Långpromenad på morronen, mötte upp Marcus på stan å fika, handlade, Fredrik och Marcus kom på en kopp, Toya var till Börje och sen bakning! Så det var gött att sätta sig framför tv:n sen på kvällen..

Ha en fin dag här väntas sotarna!

Gomöra!

Idag var det kyligt när vi skulle stiga upp! Så stor mössan åkte på!

Ha en fin dag!

Åh va mys med snö!

Längesen!

Idag träffade vi Ali och Cesar hos pappa, jätte kul att se dem för det var ett bra tag sen!

Alexander fick en jätte fin traktor med släp som spelar... Mycket rolig tyckte han att den var!

Vi åt lunch ihop på stan... Vero blev det och cesarsallad.. Kan nog inte finnas nån bättre cesarsallad än på det stället!

Sen har vi vart ute i snöovädret och gått och det var vår dag att fixa hästarna så det gjorde vi samtidigt!

Hejsvejs!

Apelsiner...

Köpte de goaste apelsinerna ja någonsin ätit på Ica igår. jätte saftiga med mycke smak och lätta att skala! För finns det nått värre med apelsiner som går sönder och rinner i hela handen när man skalar..?

Alexander hostar utav bara den stackaren och snorar... Men pigg ändå så vi ska försöka få mycke frisk luft idag så kanske det botar hans förkylning! Han sov bra inatt, hörde han var vaken några gånger men inte så ja behövde gå upp.. Har vart uppe med han 2 nätter i rad innan och han vill inte somna om, så det är bara att värma en flaska... Vilket ja är lite anti emot eftersom han har klarat sig utan flaska på natten hur länge som helst.. Men är man "sjuk" så är man..

Vi kratta på framsidan här hemma igår, lite sent men bättre sent än aldrig.. Såklart tog vi inte bort alla löven för det är ju bra för gräsmattan om det ligger lite kvar under vintern...

Åh va ja längtar tills min Madde får sin lilla bebis.. Pirrar i magen varje morron! Såååå spännande!

Ha en fin dag!!

Chris födelsedag!

Min älskade bror fyllde 26 år idag, så stor han blir! Vi gav bort snus till han, alltid bra att få, kostar ju som sagt en del!

Det bjöds på massa gott fika och barnen hade det jätte kul! Lovelias säng var jätte kul att leka i!

Annars har det vart en bra dag, vaknade imorse av att troll låg och puppade på Matildas bröst!?!? I säkert en kvart...Matilda har sprungit efter denna kattunge å ja tror att hon ser den som sin bebis..

Ikväll blir det tacos å mys framför tv:n!!

See ya!!

Puss!

Vi hade jätte mys med go gratäng och underbaraste cheescaken till efterrätt! Alla barnen lekte i Benjamins tält och Lovelia ville att pappa skulle busa hela tiden så där höll han till största del av kvällen, jätte kul hade de!

Innan vi gick hem så pussades å kramades Benjamin och Alexander jätte mycke, sååå söta!

Trevlig kväll!!

Middag hos Martina!

Vid klockan 17 är vi bjudna på middag hos min vän Martina! Var ett tag sen vi sågs men desto roligare att äntligen sitta å stri litte..

Även hennes bror och sambo kommer, Chris kommer antagligen med Lovelia för Zandra är dålig... Alltid trevligt med middag å trevligt sällskap!

Ikväll är det idol, wehooooo!! Pappa kommer hit, mamma är på julbord med sitt jobb på bluemoonbar så han ska hämta henne inatt.. Även Louise å Marcus skulle komma förbi och Jan å Gustav kommer å tar några öl! Mums dä!

Nope nu vakna Alexander, ska pussa på han!!!

Ps hundarna kommer bra överens med vår trollunge ds

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0