Mammas Prinskorv:)

Ja idag "fyller" världens goaste prins 3 månader och det har firats med fin besök av Karin, Gisela och lilla Emilia:) Jätte mysigt hade vi, å ja synda med lite kladdkaka, gott dä!!

Som vanligt när Karin kommer så har hon med sig nåt till lillen och vovvisarna, vilket du inte behöver känna att du behöver göra, men tack sååå hemskt mycke... vovvarna åt upp pinnarna direkt och tyckte de var såå goa:) Alexander satt senare och lekte med den roliga leksaken han fick..


Det har vart en skön dag, imorse var pappa och jag ute och gick i över 1 timme, lite halt men gick bättre idag när det var lite kallare, får bättre fäste...
Dagens steg...


Inte vad ja tänkt åstadkomma, för lite...

Älsklings tussen har haft en rolig dag, med besök och massa gos, det njuter han av...








Toya och tussen myste igår...

Alexander fick avsluta sin 3 månaders dag med ett skönt bubbelbad och mormor och morfar kom och hälsade på innan han somna, det gillar han...




Jätte skönt!

Idag var första gången jag märkte att han tyckte det var kul att bada, förut har han bara legat och tittat förvånat men idag sparka och sprattla han för fulla muggar, så det var dyblött på golvet:) men va gör det! Han sov bra även inatt 19.50-05.45 och ja tror han hade sovit ett tag till om inte Andreas och ja väsnats när han skulle till jobbet... men vi gjorde iordning välling och myste ner oss i soffan, sen sov tussen till 07.50 och jag med:)

Ja har uppgraderat mej på stegräknare, beställde den nyaste versionen av den ja har nu:)
Omron Walking Style III Svart
Omron Walking Style III Svart
Blir bra det... min har nämligen krånglat, därför ja inte lagt upp hur många steg ja gått!

Jessica: svar angående brio bedrocker, köpte de på lännamöbler.se!

Nej nu blir det tv... imorn är det dags för babyrytmiken... vet inte om ja är så upplagd för det... men hoppas det blir bra!

Pussar från oss!



Kommentarer
Karin

Va go du är gumman! Är så otroligt glad att jag har dig som vän oxå för mer underbar o perfekt människa får man leta efter! O det är ju inget måste att köpa nåt men det är bara sån jag är, finns inget bättre än att ge o få uppskattning! =D Puss på dig och världens goaste lilla tuss!

2011-02-07 @ 22:40:17
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0