Dimmig morron!

När ja gick ut till hästarna vid 07.30 så var det tjock dimma som låg över fälten.. Hästarna fick vara ute inatt för det var så varmt igår och även inatt! Mår de gött av!

Idag är det veterinären för Matilda vid 14,30.. Usch känns Inge roligt, bara det inte är nått väldigt stort fel:(

Alexander härjar runt i gåstolen.. Sov till 06,45 imorse.. Var uppe länge igårkväll, vi satt bak vid poolen till klockan 19.00 sen gick han in å härja!

Ha en fin dag!

Vi bjuder på....

En Marcus;)

En tjuvåkare!

Det var en till som var sugen på att åka vagn..

Nu precis somna Alexander, var inte det lättaste kan ja säga.. Trots att ögonen åkte kors på han så skulle han stå upp och vägra lägga sig ner i sängen.. Men nu när ja gick in då slockna han direkt ja la ner han!

Kram!!




Öh va hände med inlägget??

Out Walking

1-års present!

En sån här vill Alexander ha! Gillar min & brödernas gamla!

Mörakvisten!

Testa hela dan igår och lägga upp ett inlägg till men stod bara ogiltigt svar från servern Hoppas inte det krånglar mycke för då tröttnar man desto fortare!

Idag är det fika hos Anna & David Ska bli mysigt det! Även hovslagaren kommer i e.m behövligt kan ja säga!

Kursen gick bra igår, fick massa saker ja skulle träna på.. Så nu blir det träning varje dag, Inge slarv! Har kört mycke med henne när vi är på promenader och även på uppfarten här! Men nu ska det bli träning i paddocken:)

Ha en bra start på dagen!

Kram

Hösttmys på morronen!

Checking!!

Klockan är inte mycke än men var tvungen testa blogg.se appen

Har ingen bra bild heller för den delen, men men!
Idag är det rytmiken och Annas å mitt bakverk ska få sin slutliga dom.. Ja tror nog det blir kanoners! Hade förresten en jätte bra dag hos dem med världens goaste gulashsoppa och jätte gott bröd till! Barnen lekte som bara den! Men tillslut blev de såå trötta!

Har bokat tid för att kolla Matildas bakben, varför hon haltar så Hon blir Inge bättre.. Kan ju inte hålla henne still hela tiden för så fort hon får springa lite mer går det upp igen å hon blir jätte halt..

Börjar även tävlingslydnad 2 ikväll, ska bli skiit kul.

Hoppas ni får en bra start på dagen!!

Puss!

Gomöra!!!! En liten hälsning från oss! Mor...

img_9611 (MMS)

Gomöra!!!! En liten hälsning från oss! Morfar har spexat till Alexander:) Tycker han är lik en annan i familjen faktiskt... Puss!

Underbara söndag

Åh vilken härlig dag vi hade igår... Mamma ringde och fråga om vi skulle med och plocka svamp för de passa Lovelia, och självklart, huur underbart som helst!

Vi packa med oss vår ryggsäck som vi kan bära Alexander i... många kan nog tycka det ser lite töntigt ut, så har alltid jag tyckt i alla fall... men har man hundar och vill ut i skogen med dem så var den super!!!! Även jätte bra att ha när man plockar svamp... och gissa om det blev ett x antal benböj igår, har sån träningsvärk...


Alexander somna i bilen påväg till skogen och helt otroligt fortsatte han sova när Andreas stoppa ner han i ryggsäcken...


åh, va roligt det var:)

Blir dock inga bilder på mej med ryggsäcken då jag tyvärr inte fastnar på bild...


Matilda njöt hela dagen...


Hundarna bada i en djup "vattenpöl" i skogen, oj va roligt!


♥Fasters älskling var med och flörta med kameran♥


Fikapaus, jag hade med kaffe och kakor till oss..


en något sliten Andreas..


även hundarna blev slitna...

Vi var ute i litte över 3 timmar och det är sååå mycke svamp så man får lämna en hel del och tur det för jag har mer än halva korgen kvar att rensa, ändå fick ja ihop vår största gryta och vår största bunke igårkväll när ja satt och rensa till tv:n... och det är den bästa avkopplingen tycker jag:)


Andreas hittade ett av guldställena..


Lovelia vila bredvis faster medans ja plocka.. hon plockade lite i sin tuggummiburk!


♥mina barn, älskar er♥


trötta efter svampplockningen..

Gårdagens resultat, gör sig visserligen inte rättvis på bild...



Nog om detta nu...

Idag ska Alexander och jag hem till Anna och David och baka inför barnrytmiken på onsdag... fårse om jag är till nån hjälp;) kommer nog mest vara i vägen tror jag... Blir även bjuden på lunch av henne, soppa hörde ja talas om guud så gott, jag älskar soppa!

Sen ska jag till granngården och köpa betfor till hästen och även barnenshus för att köpa en bilbarnstol...

Ha en underbar dag ni med, nu blir det kaffe och frukost!

Kram!

Heldag!

Morronen startade med att vi hade sovmorron eftersom Alexander var hos mormor och morfar inatt:) Vem vakna då inte vid 06.45 och kunde inte somna om... Jo jag!!! Låg och kolla lite på mobilen sen gick vi upp och satte på en stor kanna med kaffe och en film... inga fel det heller:)

Längtade så efter Alexander... kan inte förstå att man kan sakna nån så mycke fast man inte vart ifrån varanndra länge... mammas tuss!!



Men ham hade det såklart kanon och vaknade inte förrens halv 8 hos dem, fusk tycker jag;)

Vart till jobbet och köpte kräftor även rusta för att inhandla en liten kattklös för vi sålde vårat stora åbäke till en igår... 600:- fick vi för den, billigt med tanke på att den kosta drygt 1700:- när vi köpte den och inga skavanker direkt på den... jaja tur att nån ville ha den i alla fall...

Alexander farmor och farfar har vart här idag♥ och jätte bortskämd som han är så fick han 3 tröjor, ett par byxor, en leksak (sång och plinkgrej) en jacka och jag och Andreas fick en "backpack ryggsäck" en sådan han sitter i på ryggen med massa finesser på... Ja nämde nämligen det sist att vi tänkte inskaffa en eftersom jag vill gå i skogen med hundarna... på stigar m.m och det är ju lite knökigt med vagn... då hade de gått å köpt en idag... guld värt!! Den gör så Alexanders vikt inte känns av såväl så det blir lättare att bära... Imorn ska den testas och då blir det nog lite svamp hem:)


jackan och speldosan var med till mormor och morfar..

Ikväll var det kräftkalas hos mormor och morfar... mums va gott det var! Alexander mormor hade varit i Ullared så hon hade köpt med 3 pyamaser som ja bad om och en mysdress och en annan fin blå tröja, även vantar....♥ tack älskade mamma♥

Nu sover Alexander och jag har satt på hockeyn här hemma... Andreas blev kvar borta hos mamma och pappa, kommer väl hem litte senare:)

Karin & Julia vi måste verkligen ses snarast möjligt, saknar er såååå, Puss!

Ha en fin kväll!!

Avslutar med en en bild på pappa och son:)


munnen är så intressant den...

Kram

Trevlig helg...

på möran har Alexander lekt hund, härmar Toya hela tiden när hon pussar på honom:)



Vi har även vart ute i stallet och grejat, det är kul det:)


en trött bebis...

Igår kväll var det hockey här hemma och då bjöds det på tacos och resterande av rabarberpajen sen tidigare på dagen... Hockeyn gick inge vidare tyvärr...



Hoppas alla får en fin kväll... vi är barnfria så det kommer bli mys med massa tapasmat och sovmorron!!!!!!!!!!!!

Puss

Vi kör blåbär...

såhär på morronkvisten då vi hittade en del gula fina kantareller efter vägkanten, blir perfekt till middagen ikväll:)

Först en bild på blåbäret Botti:)


mammas gamla jeansjacka och leksaken från mormor och morfar var utomlands... mycket populär!


mumsigt...

Vi har druckit kaffe med morfar... Alexander somna där en stund ca 45 minuter och sen hördes han pratandes, ståendes efter långsidan på sängen... finns det nått härligare än en nyvaken unge och ett stort leende på läpparna...♥

Alexander fick följa med in på toan... vi körde hoho för det ekar lite och bidèn låg högt upp på listan över det som var roligast därinne...




Helst ska man vara i bidèn,,,

Nu har vi vart hem och ätit mat, kanske ska med morfar ut i skogen en sväng... ja vill ha mycke svamp i frysen!!! Har visserligen en del redan men det kan aldrig bli för mycke!


En till som gärna skulle smakat på Alexanders mat:)

Först och främst nu så står stallet på tur... kommer ett par och tittar på stallplatsen ikväll som vi har för uthyrningen, verkade vara mycket trevliga och lättsamma:) Vi ska endast mocka ur boxarna nu, ridningen spar vi tills ikväll om det blir av!

Sköt om er idag!

Kram

Ett töligt inlägg..

utan bilder vilket är det tråkigaste ja vet.... men men...
Idag har vi vart på stan med morfar och ätit lunch... Mår sisådär, inge vidare pigg, men var tvungen ut en sväng!

Om en timme åker Toya och Ja på lydnadskursen, gud va gött att komma iväg en stund... tror om ja inte minns fel att det är sista gången idag och att fortsättningskursen startar... nu på onsdag lr nästa!? Måste kolla upp det!

Alexander har precis ätit pannkakor... men storfavoriten är Anna i mammagruppen som fått mej att nappa på... grekisk youghurt... det är mums det, och gammelfarmors äppelmos..

Träna litte med Toya förut och det går riktigt bra tycker ja... apporten verkar hon förstå riktigt bra, så det är kul!

Ha en trevlig kväll allesammans... det ska ja ha i alla fall!

Pöss!

Litte go är ja i alla fall;) Idag har det ...

img_7774 (MMS)

Litte go är ja i alla fall;) Idag har det vart regnigt ingen rolig dag:( Alexander har lyckats smittat både mej & Andreas med sin förkylningen... Håller på att hosta ihjäl mej, usch!! Marcus.Ä har hälsat på oss idag, trevligt det var ett tag sen. Alexander var jätte facinerad av hans keps å ville gärna bita i den! Nu ska älskling å ja se en film, skräck pratar han på, nja vet inte jag...

Spänner sig...

Alexander har kommit på en ny rolig sak och det är att spänna sig och ta i:) Det skakar i hela den lilla kroppen och han får en sån otroligt rolig min så man håller på att skratta ihjäl sig...

Precis hemkomna från bergvik... var tvungen dit och hämta ut medicin till Matilda för hon har lite ont när hon rör sig... sträckte sig i vintras och hon springer upp det hela tiden stackaren, så nu ska hon hållas still och få medicin mot värken, och ja ska INTE släppa henne för tidigt innan det läkt ordentligt! Betala ju "bara" 421:- för medicinen, så hoppas det hjälper nu...




Samma fina väder idag:)

Tog en bild på Alexander i går där ja tyckte han såg så stor ut... ser inte ut som han, ingen liten bebis, eller ja vet inte kanske bara nått ja tyckte då...


ser ut som han har sidbena:)

Han fick även synda igår med lite vaniljvisp, och gissa om det var gott;)


godingen...

Mamma baka rabarberpaj så då måste ja oxå få smaka lite, rensa det sista på busken när vi gick kvällspromenaden..

Min kusin från Lidköping skulle ha kommit idag men hennes pappa blev sjuk som de skulle bott hos, så de skulle komma nästa helg i stället... typiskt!

Hoppas alla får en fin lördag här ska det bli hockey och kelda thai och fisksoppa som vi blandar ihop och har i grönsaker, mycket mumsigt!

Kram!


Igår eftermiddag var vi ute på gärdet och ...

img_2640 (MMS)

Igår eftermiddag var vi ute på gärdet och gick i solen! Huur gött som helst, underbart höstväder! Alexander snorar och det rinner ur munnen på han, såg igår när vi var hos Maria  & Theodor att en 3:e tand kommit upp i underkäken.. Så inte så konstigt.. Hoppas alla får en fin dag i solen:)

En tur i skogen...

med morfar. Och svampplockning blev det, massor växer det:)


Tittar på Toya som leker vid stupet mot älven..


älven är jätte hög nu, annars brukar hon kunna stå längst ner..

Vi blev ute i ca 2 timmar totalt, och det är kanske inte rolig att sitta i vagnen hela tiden, nej då får man rida på axlarna i stället...


wehoo, jätte kul...



Idag ska vi träffa tjejerna igen, jätte skoj, det bär av till Maria och Theodor och nästa vecka är det min tur att bjuda hem, tror ja!

Igår hälsade ja på mina kära arbetskamrater, gud va roligt det var att träffa alla igen saknar dom så.. Dock lyckades ja komma när det var möte, såklart så ja fick inte töla med Cissi som ja inte sett på länge:( men kommer fler turer!

Alexander är fortfarnade jätte förklyd, snorig som bara den, men pigg ändå! Sov hela natten, från 20.00-07.15 inte fy skam! Nu ska vi äta stekt ägg vilket är standard här varje morron..

Må fint sålänge!

Kramar!♥

Dagens Tips!

Läs Maddes blogg.. Har länkat till den efter högersidan:) Puss

Inte ett dugg roligt att leka Tittut under...

img_0835 (MMS)

Inte ett dugg roligt att leka Tittut under gardinen:) fast han är jätte förkyld så är han såå pigg! Konstiga unge, mamma skulle vart utslagen! Kram!!

Eftermiddag i skogen...

Vid 17 tiden lasta ja in hundarna i skuffen på bilen och min emmaljunga gick helt otroligt in i baksätet... har den gamla bilen saab 9,3 så den är ju inte allt för stor men tänkte att ska ja ut å plocka svamp lär ja få ha med den "vanliga" vagnen!

Då emmaljunga nitro city har små hjul fram så kan ju vem som helst räkna ut att det är ingen höjdare att dra den på stigar och absolut inte rätt ut i skogen där det är mossa, men skam den som ger sig och guuuud va välbehöligt för mej, hundarna och en trött, sur, inte allt för nöjd bebis... skogen gjorde oss som nya personer:)


skogen är min favoritplats att vara på...


förväntansfull bebis..


Tilda har bösat runt med yrvädret Toya..


intagit en plats åt lillen..


Toya bryter i allt som hon kan och Alexander gapskrattar..


en trött Tilda efter mycke spring och go luft...


Trattkantareller växer i drivor...

Det som är bra med "trattisar" är att de växer i massor när man finner dem, skit bra! Ja kollade av ett större område så ja kan åka dit flera dar, sparade de minsta;) Och det bästa av allt är att de är lättrensade! Så nu ska ja avnjuta kvällen med att rensa!

Ja håller tummar å tår att det inte blir elavbrott för det blåser helt klart storm!

Pöss!

Mysdag med mammas bästis Klemens:)

Vart hos världens goaste och finaste Klemens- Madde! Och slut i huvudet som jag är så tog ja inte kort på hennes fina mage:( glömdes helt bort! Alexander och jag fick kaffe och kärleksmums, hur gott som helst!!
Som vanligt blev Alexander trött efter ett tag, så ja fick åka hem för att lägga han... tror ni att han somnade... nope, vi stod upp i sängen och ville inte sova..


Morronmys med vovvarna..

Jag fick en form med massa svamp av mamma och pappa häromdagen som ja satt å rensa i typ 2 timmar, men oj så gott att ha i frysen...


Blir ju inte så mycke när man förvällt...

Alexander och jag ska upp till skogen där vi brukar vara med vovvarna och gå och plocka trattisar nån dag... idag blåser det storm här, men inget regn än så vi kanske går dit å kikar sen:)

I och försig skiter han i regnet för då är det roligast att vara ute:)


♥snosen min♥

Häromdagen åt vi gurka hos mormor och morfar... mums!


grönsaker ska man ha!

Snart ska vi ta oss lite mat, det ska bli gott det!

Kram på er!

Idag har vi vart på torsbymarknaden och hä...

img_1626 (MMS)

Idag har vi vart på torsbymarknaden och hälsat på gammelfarmor:) Där fick vi kålsoppa som även lillen älskade:) Mamma & pappa spökade ut mej såhär & stod och skrattade sig tårögda med morbror Jimmy & Jessica! Fick även massa andra saker, pyamas, höstjacka, strumpor, heliumballong, mössa och halsduk.. Inte ett dugg bortskämd!

fin höstdag:)

Åh, va underbart det är ute idag... riktigt skönt höstväder med frisk luft... Alexander har precis somnat i sin vagn och träff med föräldragruppen väntar vid 13... Även Karin & Julia ska komma hit och Martina och Benjamin kommer lite senare:) Med andra ord en trevlig dag:)


nya leksaken från mammas kusin Linda i Lidköping..

Det var mot denna han ställde sig upp på fötterna för första gången igårkväll:) Oj va gla och förvånad mamma blev:) Även mormor, morfar, Jason och Helena fick vara med och se:)

Sen imorse reste han sig en gång ute i hallen mot hallmöbeln och 2 ggr vid lekbordet igen..

Det är även massa spring i gåstolen som är såååå kul och om inte tv-bänken skulle vara det oxå med alla saker man kan dra ut..... pust....


HULIGAN....

Igår var vi på bergvik en sväng... Andreas köpte nya skor och vi handlade... delade även på en smörgås på subway... syndat!! Men ja gav faktiskt Andreas sista biten av min...

Alexander var så facinerad av Andreas när han tanka bilen, satt blixtstilla såhär hela tiden:)


oj va spännande... tänk om man kunde vara lika lättroad själv..

Hoppas alla får en fin dag ut i höstvädret med er:)

Kramar!!

Vissa tillfällen...

På dagen smakar MYCKE bättre än andra!

nyss...

hemkommen från rytmiken, mycke trevligt:) Alexander stirrade lyriskt på gitarren och plinggrejen hon hade... så var han även när han var pytte å vi gick där:) Träffade mina kära vänner i föräldragruppen:) jätte trevligt och vi ska även ses på fredag klockan 13.. Karin och ja får klämma in fikat före eller efter, finns ju massa timmar över:)

Andreas ringde och sa att han kommer hem så det blir mysigt det:) vi alla saknar han:)


Tilda....


Toya...

Och minstingen:)




Kan göra han lite frän i håret nu:)

Ha en fortsatt fin dag!

regn, regn, regn....

Hela natten och hela förmiddagen har det sett ut såhär.. Vi har vart ute en sväng och även vart till morfar på morronkaffe, även Lovelia var där!

Fantastiskt trött är jag idag, helt färdig... konstigt hur det är... vissa dagar vaknar man lixom inte till.. Men ska ju på rytmiken sen och svänga loss så då lär vi vakna...


Rocky och Alexander myser i soffan...

Alexander somna efter ett par varv ute på gräsmattan, mycke bättre när det guppar och far runt i vagnen, då somnar han med en gång.. asfalten är inte lika mysig..

När Andreas ringde igårkväll trodde han att han kanske skulle komma hem sent ikväll i stället för på torsdag, men han visste inte berodde lite på om de kunde fortsätta med det de höll på med eller i fall de var tvungen vänta till nästa vecka! Vore ju mysigt att få hem han så man får lite sällskap på kvällarna...

Imorn kommer Jason med familj till Karlstad så då ska vi få träffa dem, ska bli trevligt det, var bra längesen nu.. sen på fredag kommer Karin och Julia hit och fikar på förmiddagen... får försöka slänga ihop nått hembakat, Karin är ju suverän på det så ja får försöka jag med kanske.... eller inte, vi fårse:)

Alexander ÄLSKAR ju som sagt att duscha, bada ja allt som har med vatten att göra så imorse när ja satte han på badrumsgolvet för att göra i ordning mej så ställde han sig på knäna och greppade duschslangen som låg inne i kabinen, sååå rolig den:)


Även plattången lyckades han dra ner..

Nu ska ja göra i ordning mej för dagen... hörs sen..

Pöss!

Bvc kontroll & Börje!

Japp, vid 13.00 idag infann vi oss på vårdcentralen för 10 månaderskontroll..
Hon tittade hur han rörde sig på golvet och även hörselkontroll, vilket gick utmärkt!
Vi vägde tussen och vågen stannade på 9,9kilo och längden var nu 74,5cm.... hela 7 cm hade han växt sedan 6 månaderskontrollen...


Morfars iphone är mumsig den:)

Vart en fullspäckad dag, blev ingen öppna förskola för ja orka inte hade så mycke att göra idag, ska ju på barnrytmik imorn med han, det ska bli sköj det!
Hunnit med en långpromenad i stormen men skönt ändå...

Vi har vart och träffat Toyas blivande man, efterträdaren efter Benjamin.... BÖRJE!
Men duuuud ja blir stollig vad söt han var, Alexander och han fann varanndra direkt och lekte runt på golvet... JAG VILL OXÅ HA!!!!!


Desto svårare att få med på bild då han röjde runt...


Fick en liten leksak av oss, den var kul den...

♥Finns inge finare i världen än dessa små varelser....♥

Nu har ja precis tänt en brasa var lite kyligt härinne å guud så mysigt ja och vovvarna fick det, ser på idol oxå såklart och sen ska jag se på Ensam mamma söker som ja spelade in igår!

Ha en fin kväll alla!

Pöss!!

Seeeeg dator!

Min dator verkar gett upp hoppet eller så behöver den rensas m.m för jag tar mej nästan ingenstans när jag sitter vid den... den bara står och söker och låser sig hela tiden! Dret!

Om en timme ska vi vara på 10 månaders kontroll... blir spännande att se vad som hänt sen 6 månaders kontrollen. Har inte vart där sen då, er ju att han växer och verkar må prima så då orkar jag inte springa därnere!


Morronmys i soffan har blivit standard...

Vi var till oxhälja i helgen som var och där blev han bortskämd av farmor och farfar...


Heliumballongen vi knöt på barnvagnen var en hit:)


Bävernylonmössa! Otroligt goa kinder får han i den:)

Vi greja lite här hemma i söndags bland annat storstäda Andreas husvagnen som vi hämta hem i lördags från Hällefors... Det var en som tyckte det var otroligt roligt att rulla runt bak i vagnen...


Toddelooooo:)

Jag satte även upp en hage till Hobbe mellan stallen och garaget så han får tugga i sig lite gräs.



mums dä!

Även mina andra 2 barn var med och vakta huset:) medans vi greja!


Matilda & Toya...

Lite ont i halsen har jag men tycker det kommer och går...många som vart dåliga nu,, men sämst är det ju alltid på möran innan man kommit igång.. Jag och Alexander klev upp 06.00 och då är man väl i och försig inte värst alert nån gång;) Prata med Andreas en snabbis och han verkar ha det bra i Kongsvinger... bor i nån liten stuga, men han tog med datorn och hårddisken med filmer på så han klarar sig nog... Veckan går fort snart är det torsdag igen.. det är hälja för oss det:)

Må fint!!

Kram!

Dålig update!

Vi har haft massa för oss så ja har helt glömt bort att skriva:( sorry! Idag hade vi besök av Karin, Gisela & Emilia, mycke trevligt med massa tjöt:) Nu ikväll har Toya & jag vart på tävlingslydnad skiiitkul!! Mamma å pappa har suttit hos Alexander eftersom Andreas är i kongsvinger å jobbar fram till på torsdag! Så nu är vi homealone... Men vi myser ändå, ligger här med mina "små" vovvar å ser på tv:n inga fel!! Lägger in bilder imörn!! Kramar!!!

Karin...

Igår var vi hem till Karin och tittade på deras underbara hus och fick nybakade bullar!
Otroligt stort palats:) har de införskaffat! Och jätte fint! Var sååå kul att ses igen var alldeles för längesen, men det får det bli ändring på! Tack för igår Karin!!


Karin myser med Alexander, skönt i höstsolen...


Gulligaste Julia i hennes vrålåk:)


Mums med mat!


Alexander fick låna en jätte fin leksak..


Testade även Julias gym...

Vi hade även besök av Sofie i förrgår...



Nu ska vi till hagfors på begravning, mindre kul!

Ha en bra dag!!

Kram

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0