Mot Lidköping!

Idag bär det av till älskade stugan och fira påsk med de käraste! Vi ska stanna å fika i sjötorp som är standard, och kika på båtarna i Göta Kanal!

Sen tar mamma jag och Botti en egen bil och åker till mormor en stund innan vi åker ut till stugan. Hon bor inne i Lidköping i lägenhet sen morfar gick bort för det blir så mycket att fixa själv för henne därute. Så nu ska det fixas i helgen, ett träd har blåst ner som vi ska klyva upp och elda grenar ute på berget... Mys det!

Igår var det jobb 9-16 en jätte rolig dag på jobbet! Alla var så glada och vi klädde ut oss, mycket uppskattat av kunderna! Trots förkylning å helt tjock i huvudet gick allt galant!

Nu har vi ledigt ihop i 3 dar och ska bara njuta! Gosa med mina bröder å fasters tussar oxå!

Hoppas alla får en fin påsk!!

Kram kram!

Härliga morron!!

Eller inte.... Vaknar av att Alexander hostar nått fruktansvärt och jag är helt tjock i huvudet... Härligt Nope..... Tur Andreas är ledig idag så jag kan baxa mej iväg i alla fall! Det är bara att köra som en säger!

Ha en fin dag!

Kramar!!

Första teckningen:)

Idag var det påskpyssel å fika på dagis när jag hämta Alexander... Och premiären för första teckningen:)
Nu pryder den kylskåpsdörren men tror faktiskt jag ska rama in konstverket:)

Hoppas alla har det bra:)

Kram!!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0