Hallåj!

Här är ja.... något besviken fortfarande men återigen glad för min mens kom igår.... Det vill säga vi hinner med det sista ägget innan jul om allt går som det ska... kontroll hos doktorn 6 december, därefter ägglossningstest som ska visa omslag, rätt datum så det hinns med innan de stänger 21 december i Falun och att det sista ägget klarar upptining... Så JA det är litte som snurrar i huvudet när det inte bara är att ligga med varann som man normalt ska lyckas med!;)

Har en känsla i kroppen som inte går att beskriva,,, den har kommit över mej flera gånger sen i tisdags... ja blir ledsen, skit tung i axlarna precis som nån står å trycker ner mej, känner mej otillräcklig å som att allt är mitt fel... usch... Alexander är ju såklart min hjälp i allt detta då ja blir så gla av allt han gör , säger och allt han pratar om hela tiden:)

Nu hoppas vi på sista ägget för ja vill inte börja om med alla sprutor igen,, känns som ja gjort klart det nu!

Ursäkta klagoinlägget men måste få skriva av mej .. och TACK för alla fina hälsningar ja fått<3 de värmer!!

kram

Ännu en dag...

man kan radera ur livet.... fan hur ja mår... Har gråtit så mycket att det inte finns nått kvar att få ur mej... Sån besvikelse denna gång att det inte går att beskriva i ord.. Så jävla orättvist att behöva stå ut med denna tortyr som det psykist är!

Jag vill så gärna att Alexander ska få ett syskon ju.....:( usch orkar inte skriva mer...

Botti & Jag!

Fick bli hemma idag med lillen då han vaknade igårkväll vid 23.45 och hade symptomen av krupp.. Svårt att andas, en skällande hosta och hes som bara den...:( Har hänt 2 ggr innan och har samband med när han börjar bli förkyld...

En av hans fröknar på dagis har haft 2 barn med detta och det var hon som berätta för mej vad det var, hon kände igen den speciella hostan de får... Det som hjälper är när han är sittandes och får friskluft då släpper det ett tag... Men såklart är han inte alls i form, stackaren... Släpper efter ett par dar,,:(

imorn är min testdag... vilket ja inte alls tror kommer gå bra... Är alldeles för körig i magen för att tro det ska ha gått bra... men men vi får se...

Ha en fin dag....

Kramar

Batman!

Har vi sett ikväll:) dock somna jag till och från hela tiden även Dick:):) Heeeelt färdig är jag..

Härligt med hälja finns Inge bättre än när man är ledig!

Ha en fin helg!!

Kramar!!

Morgonmys..

Precis tagit ut hästarna och det ser ut att bli riktigt fint väder idag:) Skönt för ja börjar inte förrens 16.00!! Härligt att börja sent när man går upp mitt i natten i början av veckan!

Vad ska vi göra idag då? Blir nog att spåra med Ulle, mocka stallet och ligga på söffan när Alexander sover lunch! Härligt med torsdag för då kommer Andreas hem:):)

Ha en fin dag!

Kram!

Övernattning!

Ikväll sover vi över hos Mommo & Moffa!! Jätte mys då både Dick, Lenne Adam & Malin vart här hela kvällen<3
Har sett på Sverige-England matchen, oj oj oj säger ja bara, vilken match!!!:):)

Jobbade 7-16 idag, fullt ös heeeela dagen nästintill, plockade i allt, tog slut på saker, hade sönder en glasskiva på disken då ja dunkade kvittorullen till svenska spel maskinen på den.. Mycket klyftigt, men i all stress + ombudet i telefonen tänkte ja mej inte för:(:) haha jaha sånt kan hända..

Min jävla mage spökar, det värker, bubblar, krampar, ja menssymptom så det skriker om det... Vart jädrigt deppig emellanåt på jobbet idag, då det cirkulerar i hjärnan heela tiden... Det är onsdag idag, förmodligen kommer mensen till helgen om inte det gått vägen då ja fick ägglossning tidigare denna gång.. Testdag har ja till tisdagen, en oändligt lång tid dit.. Förra omgången fick ja mensen en dag innan testdagen.,, så nu väntar att se...

Alexander blev firad av Lenne idag, fick sig en polishatt och en leksakspistol som hade ett jätte härligt ljud ;) Åå ni skulle se lyckan i hans ögon när han fick ett paket idag oxå:)

Nope nu ska ja försöka sova lite!

Kramar!!

Usch...

För att ständigt vara orolig... Sådan jädra dret att det kör i magen precis som ja ska få mens... Känns som det ska skita sig å ja vill verkligen inte det!!!!

Snälla gör så att det håller sig där det är! Fy vilken jädra pers, önskar ingen detta!!:(

Min prins<3

Gomöra!!

Idag var det -4grader på termometern.. Har inte vart så många dar med "kallt" väder här..

Snart ska ja väcka lillen så han får sin morronvälling innan dagis:)

Ha en fin dag!!

Toya myser<3

Tack!

För hälsningar ja får... krånglar en del när ja ska svara tillbaka tyvärr.. Men de är guld värda<3

Vart till bergvik en sväng å hämtat ut Matildas medicin hon ska ha dagligen... Måste komma ihåg att ringa å beställa mer då detta var det sista uttaget.. oj va fort ett år går!

Alexander är som vanligt med å charmar alla han kommer över... Jätte kul att hälsa på alla som kommer i närheten av vagnen.. Heeeeej skriker han och speciellt i kön där har han skoj:)

Gick långpromenad med vovvarna efter att köpt dem en varsin reflexväst på Pets.. är ju mörkt konstant här ute nu så då får man förflytta sig till skåre och gå där... Tragiskt egentligen att man står ut i detta mörker som typ håller i sig fram till Mars... Man skulle bo på ett ställe under dessa månader som man kunde få ut nått av livet... Där det är ljust å varmt... Vore inte det livet tro?

jaja, känner mej mer ensam nu när det är mörkt så tidigt.... konstigt hur det är.,.. Men snart är det torsdag igen,, weee;)

Nu blir det tv:n också får vi se om Alexander somnar nån gång ,,, alltid krångel första kvällen efter ledighet, då man verkligen vill att han ska somna så han får sova en stund, går fort tills klockan är 05.45 och jag måste väcka han! Fast han nästan alltid lägger sig samma tid...

Gonatt!!!

<3

Farsdags Present...

För min pappa fick bli lunch på stan och kaffe efteråt... Vi åt en varsin cesarsallad med pasta på Vero, alltid lika gött:) Alexander åt kyckling å pasta av min sallad, och smörgås jätte gött det ..,,

Var till Waynes efteråt å drack kaffe, Alexander fick sig en blåbärsglass, lagomt söligt om man får säga:)

Själv så känns det som ja ska bli sjuk... ont i kroppen, tjock i huvudet, allmänt sleten, dryyyygt säger jag då jag inte tänker vara hemma från jobbet. Får försöka kurera mej tills imorn.

Hela förmiddagen var vi ute i stallet och grejade:) Mockade, krattade massa hö och bara mådde gött i solen! Alexander tycker att det såååå kul att bösa runt i spånet och höet.. Desto svårare när vi ska gå in, då gallskriker han:)

Vet inte hur ja känner mej angående ägget i magen... känns som ja ska få mens som det alltid gjort... orkar inte tänka på det !

ha en fin dag !

Den gladaste....

Lille bibisen<3 Han får en att må är så jädra gla att vi har han!!

Spöka ut han litte i morse.. Mammas lille Brat;)

Hoppas alla får en fin helg<3

Kram!

....

Kanske inte den mysigaste utsikten när man väntar på läkaren i Falun... oj va ja har suttit å stirrat rakt ut där...

Tummar & Tår...

får vi hålla åter igen... I går var vi till Falun igen och jag har nog aldrig vart såå nervös som ja var igår... Mycket pga ja var rädd att ägget inte skulle klara upptiningen...

Ägget klara sig fint och den kvinnliga läkaren i Falun tog hand om oss... Otroligt nöjd med henne.. jätte duktig. Det var hon som satte in ägget när ja fick missfallet.. hon gick nu igenom mina papper och sa att jag ska få 2 mediciner till med mer hormoner och blodförtunnande...

Som hon sa så är det ju faktiskt så att ja har haft massa mer hormoner i mej när ja väl blivit gravid pga alla sprutor, så hon tyckte jag skulle köra med dessa... Trombylen till gravtest och OM jag blir gravid skulle jag fortsätta med både Progynon och progesteron fram till UL...

Tycker dock det är litte märkligt att de bedömmer så olika... Hade Staffan sist men då var det inget tal om tillskott!?! Känner mej mycket nöjd och allt känns skitbra så ja hoppas innerligt att detta går vägen annars kommer ja bli såå jädra ledsen...

Älskade tussen min har fyllt 2 år han... gosingen.... tur Mommo å Moffa fixade mys åt han igår<3

Nu ska ja fortsätta se på tv:n.....

kram!

Myser...

Haft en underbar dag med massa Goa människor runt oss<3

Tack Karin för de underbara kakorna & presenterna Alexander fick! Kram på dej!!

Imorn är det jobb, ska upp i ottan så det blir ensam mamma söker sen bär det i säng!

Hoppas alla haft en fin dag!

Slött...

Ligger just för tillfället å slöar i soffan... Fötterna högt upp, värmen i bött & en liten tuss som sover så skönt i sin säng!

Ja är oxå sliten känner jag, men tror säkerligen att det beror på detta väder, för man får ingen energi alls... Trots att vi ser till att vara ute mycket hjälper inte det ett dugg.

Jag är spänd,, sååå spänd över onsdagen och livrädd att de ska ringa å säga att ägget inte klarade upptiningen... Det får bara inte hända, orkar inte med denna väntan, besvikelsen och att starta om igen och igen,, nej nu får det banne mej fungera denna gången!

Har dock världens underbaraste tuss som tur är,, och om ja tänker på vad lycligt lottad man är som har han.. Den lille envise, pratsamma och skrattande "bebisen"... Kan bli så full i skratt av han då han pratar och pratar och skrattar nästintill hela dagarna.. Tror fasen inte han är tyst en enda gång förutom när han sover:) Men hellre det än att han inte skulle prata nått:)

Idag har vi haft Martina & Benjamin här, jätte mys... Sen ikväll kommer Karin med underbara kakor hon bakat till Alexanders födelsedag, jätte gulligt av henne... Och tror även Marcus och Louise skulle kika ut... Emellan detta ska ja hinna iväg på utvecklingssamtal på dagis och till affären:) Fullspäckat med andra ord! Men gla för alla som kommer hit! Ni är såååå välkomna!

Ha en fortsatt bra dag!!

kramar!!

Pumpafest!

Hos Lovelia å Tristan var skoj det!!

Idag är dagen...

Som vi hade bf för Alexander... Tänk att det är 2 år sen redan... Tiden går så fort att man nästan inte hinner med... Kommer så väl ihåg att mamma och jag var på kyrkogården å kollade på alla ljus som brann för just när det var dags för det planerade kejsarsnittet föll alla helgona in just då..

Nu är det inte förrens på onsdagen den 7:e han fyller år, men den 7:e var en söndag när han kom, allahelgonahelgen:):) Och nu håller vi även tummarna för att den 7:e är ett datum som kommer göra oss gravida igen, för det är så helt otroligt att just denna omgång föll som så att det är dagen då det är dags för frysåterföring...:)

Idag ska den lille tussen till kusinerna på pumpafest:):) å va passar inte bättre än att klä ut sig till spindelmannen som är det bästa han vet:):) Fick låna en dräkt av en tjej på jobbet, skitfrän! men igår när ja kom hem hade farmor och farfar köpt en alldeles egen till honom:) Jätte lycklig var han såklart! Så det blir roligt för de små:)

Vart på bergvik å shoppat lite... jag själv skulle haft en jacka å skor men ja orka bara inte... Ja hittar ingenting när ja måste ha, så ja får väl åka ut på måndag igen! Alexander fick sig ett fleeceset ifrån Lindex i turkost.. Jätte fint och skönt att ha på dagis när han ska ligga ute i vagnen å sova, bättre än en stor jacka.

Hoppas alla får en fin helg!

Många kramar!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0