Present till Mormor & vårblommor!

Haft en fullspäckad dag! Fixade i stallet på möran och sen bar det iväg till b.la Plantagen där vi köpte lite blommor och en kruka till trappen! Mammas present inhandlades även blev mycket nöjd:)

Grejat på baksidan och i uterummet så nu behövs det bara sopas och plocka fram utemöbeln vi köpte förra året!

Härligt i solväggen med en kaffekopp och träning av Toya!

Ha en fin dag!

Kram!

Morron å sola lyser!

Välling precis intagen och snossen har kommit in till mej i min säng<3 Så gött att börja 16 idag så man kan vakna utan att klockan ringer. 05.20 är ingen vidare Hit!

Ska ta oss lite frukost & kaffe sen går vi ut å fixar stallet!

Träningen med Toya igår gick skapligt. tuggar som en idiot emellanåt på apportbocken vilket hon inte får, så det är lite trixit att få till det rätt med belöning osv!

Hoppas på en fin dag!

Kram!

Kikar in å säger Hej!

Här knallar det på. Blivit van att Andreas inte är hemma längre, vilken vane människa man är! Såklart är det tomt men vi kommer in i våra egna rutiner.

Vart å ätit mat hos mamma å pappa ikväll, mycket gott som vanligt! Louise, Marcus å Dick var där, trevligt att träffa dem! Tränar en hel del med Toya, nöter på med apportbocken å börjar få till ingångar med den! Imorn är det kurs på Lundagårds Hundskola som gäller, så jädra sköj!

Har otroligt trevligt ute i stallet nu, med massa kaffe å töl med mina fina vänner Gunnar, Emma, Ulrika & Linnea! Tänk vad mycke människor kan göra för en när man inte är på humör eller tycker det är segt å tråkigt när man är själv. Då får man sms att kaffet är på bara att komma ut! Det gillas!

Saknar Madde och Sofie som ja inte träffat på.... Ja alldeles för längesen:( Nu får vi ta och ses nån dag!

Ha det fint!

Puss å Kram!!


usch...

Nu är ja själv igen på kvällarna:( Andreas har åkt i väg och börjat jobba i Norge igen, vilket såklart är super men så jädra tomt.... Vart van att han vart nära och jobbat och kommit hem de flesta av kvällarna... Så nu ska man komma in i vanan att vara själv igen... Inget att se fram emot på kvällarna som för det mesta blir vääääldigt långa känns det som när vi är själva.

Kommer såklart in i detta snart men ikväll har ja känt nej ledsen och ensam:( Olustig känsla i kroppen efter Alexander gick och la sig vid 19.15, då blev det alldeles tyst. Blev ingen middagslur för han idag då han var jätte pigg och låg bara och prata och ropade på mej emellanåt så då fick han komma upp i stället:)

Haft en skön dag med morronkaffe hos pappa och sedan vidare till Börje där vovvarna fick rusa av sig. Var ner till affären en sväng och sen hem och grejade hos hästarna. Alexander har väntat hela dagen på att vi skulle åka upp till kusinerna Lovelia och Tristan för pappa skulle passa dem en liten stund. Lyckan var totalt när vi klev ur bilen och han fick se dem<3 De fick leka i skogen en sväng. Hade vart i skogen med hundarna innan i 40 minuter så det blev mycke frisk luft!

Han har hostat en hel del sen igår men hoppas inte det blir nått värre av det. Är ju förkylningar och magsjuka överallt känns det som.

I helgen var Cissi och hennes man Andreas och jag och tog farväl av Lindas pappa som dog alldeles för tidigt. Var den finaste begravningen ja vart på någonsin av många anledningar. De hade valt egen musik och är en låt som spelas mycke på radion nu som ja inte längre kan lyssna på utan att bli ledsen. Så jädra fint<3 Lider enormt med dem och det känns så bra att vi var där och jag tror det upskattades mycket. <3Vila i frid nu kära du<3

Hoppas alla haft en fin dag.

Många Kramar!

Avslutning i spårkursen!

Då var denna gång avslutad och oj va kul vi haft.!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0