Vecka 17+4!

Då har man kommit hem från jobbet och mammas älsklingar blev överlyckliga:) Så skönt att komma hem och bli bemött av världens gladaste och som tycker man är bäst i världen.. Slängde mej i soffan nu en stund och vad var det inte på tv:n, jo unga mödrar:) det är ju såå roligt att se, så nu har ja 2 avsnitt framför mej sen blir det långtur med vovvarna i skogen. Ska även få mat hos mamma och pappa vid 19.00 skulle bli nåt med kyckling, han lagar väl ihop nåt gott som vanligt!

Nu får ja inte träffa älskling förrens på torsdag:( tråkigt tycker ja! Blir så tomt när han inte är hemma.. blir så olustig i kroppen första dagen när han åkt iväg, men tur att man har mobilen:)

Ha det så gott sålänge.

Kramar!

Mors dag!

Idag har det firats morsdag.. gick bort till mamma å pappa vid 12.30 och satte oss på baksidan i solen, jätte härligt. Sen blev det pizza och kebab och till efterrätt hade Zandra gjort en chokladpaj med jordnötscreme och allbran runt:) jätte gött! Sen var ja, mamma, Zandra och Lovelia till ikea där spendera ja 576:- på blommor och blomkrukor, värmeljus doft, ljuslyktor m.m....

Älskling å ja har vart till frykenbadens hundbad nu ikväll så Toya fick bada, Matilda är inte så sugen på att bada hon blöter bara benen, men hon går runt å nosar och mår gött ändå... Här kommer lite bilder...




Efter ett par kast med pinnen som är sååååå kul!


Å nu ligger ja å värmer mej hos mamma i soffan och är jätte trött!

Kan man bli sötare eller?

Blev så gla Karin när ja såg att du oxå ska få en poppis då kan de ju leka ihop:)
Hoppas alla haft en lika härlig dag som jag imorn blir det jobb 7-16! Endast 4 dar kvar till ultraljudet:)

Sov gött!
Kram!

Bröllopskalas!

Då har man precis kommit hem från bröllopskalas... det serverades paj,sallad med fetaost, rostbiff och potatissallad och coca cola för min del och ett badkar med öl och cider för de som kunde... öh typ alla utom jag men det gjorde mej inte ett enda dugg. Kände mej svullen som aldrig förr ikväll, visserligen är magen stenhård men jag känner mej som en fet gris... finnig å ful! Det är det väl värt i slutändan så inte för den delen. Trevligt kalas, vi satt ute så vi höll på att frysa ihjäl för det är rått som bara den ikväll, så Gustav, jag och Andreas åkte hem å hämta vinterjackorna.. Ja stanna väl 1 timme efter att vi hämtade dem sen kände ja att det räckte för mej... så nu ligger ja här med mina poppisar i sängen och värmer mej! Rambo ligger jätte tätt intill sin mamma å spinner så mysigt!

Imorn är det morsdag så då ska vi hem till mamma å pappa och äta mat, höll på att få en chock när mamma sa att det skulle bli pizza och kebab, sen kom ja på att de skulle bort till ett par ikväll och där brukar det bli väldigt sent så hon ana nog att hon skulle vara för dålig imorn för att stå med mat.. så det ska bli jätte gott gör inget för min del:)

Hoppas alla haft en trevlig kväll nu blir det tv:n!
Sweet dreams!
Kram

Sovgunga!

Nu har ja för första gången funderat på vad ja ska ha till bebisen, inte för att jag ska köpa nu för det är jag lite anti att göra, vill vänta så länge som möjligt...
Jag såg ett program och där använde de en sovgunga till bebisen såg jätte mysigt ut.


Lånad från sovgunga.se

En sådan får det bli, kan både hängas på dörren och i taket:)
Idag ska vi antagligen kolla på Andreas arbetskompis som kör rally, beror på om vädret håller i sig. sen ikväll ska vi på bröllopsfest för ett par som gifte sig tidigare i år ska bli trevligt, jag blir väl inte så långvarig för ja e inte tip top än tyvärr!

Ha en underbar dag.
Kram!

Grilla!

Nu blir det grillat med Gustav... han ringde å fråga om vi inte kunde grilla, å ja som inte är så pigg hade hoppat över å handla idag så han åkte ner å gjorde det... Ska bli såå gott!
Idag var svärmor och svärfar här och hälsa på.. fick en jätte fin blomma och Andreas fick en t-shirt, vi fikade och satt å töla det var mysigt! Idag har min bror och hans tjej åkt till Mallorca är så avundsjuk på dem skulle gärna byta med en gång, är så kyligt här hemma tycker ja.

Nej nu blir det grillat, mums.

Pöss!

Vissa får lida!

Japp så är det när man e sjuk, mina små poppisar får inte lika mycke motion.. tur att man bor på landet så de kan springa lösa ute i alla fall. Ja har även tur att det är en granne som har en schäferhane i Toyas ålder, så ja har låtit henne springa med honom så hon blev trött. Måste komma på ideér när man har djur och blir liggandes,,

Nu ser ja på "Kvinnor som mördar", finns inte så mycke att se på tyvärr och ja är egentligen jätte trött på tv:n men det är ju det man tar till på kvällen!

Sov gött!
(Japp Karin, det är samma vi tänker på.. längtar sååå när du kommer med den nyheten skulle bli överlycklig , får ta ett prat med din man jag;)

Pussar å Kramar!

Såååå gla!

Jag har fått en underbar nyhet som ja gått å väntat på en tid!!!! Är sååå gla för hennes skull så ja vet inte vart ja ska ta vägen:)
Blev genast piggare... för stunden i alla fall! I min mage känner jag som en "fisk" och bubbel, så nu börjar ja ana att något är där:) Snart kommer min älskling hem, har vart borta hela veckan, så nu får han komma hem å ta hand om sin sjukling! Karin, hoppas det löste sig på jobbet idag och imorn,, ledsen om ja ringde i morse men trodde ja skulle orka... Hoppas du förlåter mej;)

Hoppas alla haft en skön dag!

Pöss!

Ikea!

Ikväll var ja å mamma till ikea för att strosa runt, kom dit 19.20 så vi hade inte all tid i världen, så det var bara att knalla på! Köpte oss en varsin mjukglass innan vi gick in för det var ja orolig att ja inte skulle hinna med annars.... ja e besatt av mjukglass, så gött!
Sprang på massa nödvändiga saker, en ny badrumsmatta till lilla toan( passa perfekt), ny toaring, har haft sönder ett x antal sen vi flytta in och då kan man undra hur det går till, jo fest! senast var min bror för full så den lyckades fara i backen, ett nytt överdrag till en fotölj som står ute i garaget, är nästan 100 på att det är rätt fotölj som skulle vara till överdraget.. hade kostat 500 och nu endast 99:- och det var exakt ett sådant ja tänkt mej! Klädvårdsrullar, dotljus, plastbunkar m.m
Det var en trevlig kväll fast ja inte mådde bra.

Nu har ja precis gått å lagt mej men tror ja måste gå upp och ta en smörgås är jätte hungrig!
Sov gött!
Kramar!

.........

Mår fortfarande som ett as... jädrar va dålig ja känner mej..
Ska med pappa en tur in till stan, orkar inte ligga här mer.. får se om ja blir ännu tröttare efteråt..
Ha en skön dag!

Kram

Trött..

Här håller förkylningen i sig, har sovit 3 timmar nu på förmiddagen oxå, helt igengrodd!
Men det går nog snart bort är ju ledig i morn oxå. Mamma å ja ska nog till ikea en sväng imorn kväll har inte vart där på år å dar, Andreas tycker inte det är nån höjdare att åka dit, så då får ja ta en sväng med mamma...



Jag är sugen på att köpa nåt hem var sålängesen, dukar är ett måste så det ska ja inhandla!
Måste in på h&m oxå för ja behöver inhandla bh:ar, märkligt de har blivit för små! Undra om brösten kommer förändras mycke efter graviditeten, för 7 år sedan la ja in koksalt i dem för mådde så dåligt för ja hade noll till bröst. Istället för silikon så är det koksalt i inläggen, behöver aldrig byta ut dem och skulle de gå sönder så är det helt ofarligt. Inläggen anpassar sig efter kroppen och syns knappt att ja har det... med kläder på syns det defenetivt inte. Undra hur de kommer se ut efteråt, det vet man ju aldrig, kanske blir gör knas.. jaja inte hela världen jag får ju nåt jag väntat på hur länge som helst.. För första gången på 7år har ja haft känsel i hela bröstet, försvann tyvärr en del när ja gjorde ingreppet, kom åt nån nerv, men nu när ja e gravid har ja fått tillbaka känseln och det är ju positivt!

Jag har inte vågat ställa mej på vågen igen, ja hade nåt min maxvikt innan ja blev gravid, mycket bra! Ska försöka att hålla igång så mycke som möjligt så jag kanske inte går upp så många onödiga kilon. Ja går ju ändå en hel del med hundarna, hoppas ja orkar hålla igång mycke fram tills det är dags.

Nej nu ska ja se lite på tv:n.

Ha det bra.
Kramar!

Fann en dikt som stämmer bra!

Vänner! Ni frågar mig och karl'n:
"När ska ni skaffa barn?"
Som att det bara är att skaffa?
Ni vet inte hur mycket som måste klaffa!

Råden som haglar är många:
"Din mans kalsonger är nog för trånga!"
"Kanske han duschar för varmt eller kallt?"
Detta har vi fått höra tusenfalt.

"Drick inte kaffe, drick inte sprit!"
(Vi har det redan slopat, men det hör inte hit!)
"Ät vitaminer, mineraler och folsyra!"
Vet ni att piller är jävligt dyra?

"Åk på semester, skaffa en hund!"
"Tänk inte på det, koppla bort det en stund!"
Ni vet inget om vår trånad!
Ni som blev gravida efter er första månad!

Det vi går igenom är en stor prövning, ett test.
Förstå om vi inte känner för att gå på er fest.
Det är inte för att vara oartig eller asocial,
men för att orka så måste vi göra våra val.

Nära och kära, vänta ut oss, bry er om.
Om vi så ringer mitt i natten, så kom, bara kom!
Vi kan inte vänta oss att ni ska förstå,
men stötta oss i kampen för att bli fler än två!


Dötråkigt!

Gud va ja hatar att va sjuk.. finns ju så otroligt mycke bra på tv:n mitt på dagen! Datorn börjar ja oxå tröttna på... positiv ja e just nu! Min kära mamma å pappa var här med mat till stackars mej:), potatis gjorda i ugnen med skal på, (nyttigt enligt mamma så då ska det va så:) grillat kött å massa grillade grönsaker, orkade tyvärr inte äta så mycke så ja spara tills imorn!

När mamma och pappa kom hem från Kanarieöarna fick jag en gravid bola av mamma som hon hade beställt.. ska börja använda den när ja e i vecka 20 för det är då bebisen kan uppfatta det svaga ljudet den utger och känna sig trygg när den hör det när den har kommit till världen, så det måste ja ju ha. Fick denna med svart halsband till:

Söt med små bäbifötter på:) Tack min mamma!

Undra om ja kommer somna nåt inatt när ja bara legat på soffan hela dagen ( undantag: morronmat hästar, lunch hästar och hundarna rastar sig på gräsmattan). Djuren tycker ja e så rolig just nu, men tycker de finner sig väldigt bra ändå, förvånad att Toya håller sig så lugn, bortsett från ett par stölle- ryck då hon far runt i hela vardagsrummet och försöker få igång Matilda. Märks att hon börjar bli större.. Nu ligger vi i sängen, eller vi, Toya på golvet för det är sååå varmt tycker hon och Matilda på en filt bredvid mamma i sängen, syndar lite när pappa är borta, det bästa hon vet! Hon önska nog att han låg borta på jobb hela veckorna så hon kunde ha hans plats jämt.. men det vill ju inte hennes mamma, då skulle ja bli ledsen, räcker som det är!

Hoppas ni andra haft det bra!
Sov gött!

Pöss!

Unga Mödrar!

Åh, ja älskar att se på unga mödrar.. har börjat sett på det igen, hade ett uppehåll ett tag. Började med att ja såg det jämt när vi bestämde oss för att skaffa barn, men när ja insåg att det inte tog sig var det bara jobbigt att se på det.. alla lyckliga, å ja klarade inte ens av att bli gravid, värdelös kände ja mej rent utsagt! Men nu är det trevligt igen, för nu behöver ja inte sitta och oroa mej att jag aldrig kommer få uppleva det.

Jag blir hemma från jobbet oxå, är inte alls tipp topp, kanske är bättre imorn men kan ju inte chansa börjar ju 07.00, vill inte ringa och sjukskriva mej då när ja ändå vart hemma 2 dar. Jag är ledig onsdag oxå så då får ja vila upp mej ordentligt lika bra dä! Nu är det mindre än 2 veckor kvar till rul, åh va ja längtar, vill bara att det ska vara den 4 juni nuuuu!

Hoppas alla haft en skön dag, själv så har man legat i soffan..

Kramar!

Sjukling..

Då blev man hemma från jobbet ändå, helt kass känner ja mej så det är soffläge för hela slanten... hoppas det släpper snart.... Idag är det lite svalare ute, skönt tycker ja, ligger här med altandörren öppen, härligt med frisk luft.

Imorn ska min älskling iväg och jobba igen.. kommer inte hem förrens torsdagen:( jag ska försöka åka till han en natt så får man lite minisemester... bara ja blir bättre!

Sköt om er! Kramar

Dålig....

Vaknade imorse av halsont och tryckande huvudvärk... känns som ja ska bli jätte sjuk å det hoppas ja verkligen inte.. jobbigt vad ja än gör, å ja har ett par saker som ja MÅSTE uträtta idag, så det blir soffan senare igen.. Jädra skit, ja som tyckte att alla andra vart sjuka på jobbet men att ja klarat mej... mmm säkert att man ska göra:(

Inatt fick hästarna va inne för det regnade så brutalt mycke igår, tror de tyckte det va lite skönt, för det har börjat bli massa mygg oxå. Sprutade på Hobbe myggmedel imorse innan han fick gå ut, hjälpe en del i alla fall!

Hoppas ni år en bra dag, ja ska försöka att friskna till..

Pöss!

Massvis av regn!

Äntligen fredag och underbara Karin släppte hem mej tidigare från jobbet, i stället för att sluta 16.00 fick ja sluta 14.00, Tack sååå mycke:) hoppas du också tog dej hem då!
Var och gjorde efterbesiktning på min bil och det gick bra, hade blivit väldigt besviken om det inte gjort det när man var tvungen att laga grejor för 5500:- på den och samma sak på saaben vi har, jätte trevlig kostnad!

Ikväll var vi till mamma och pappa och fick wook, jätte gott, satt å töla ett tag efteråt sen gick vi hemöver.. Nu sitter ja här och ser på tv:n, animal planet som ja e besatt av... djurpolisen. Toya är oxå med och tittar hon är såå intresserad, släpper nästan inte blicken från tv:n en enda gång! Åh va ja älskar mina djur, det bästa som hänt mej, förutom Andreas och bebisen såklart... men ja tycker det är sååå kul! Skulle ja vinna massa pengar skulle ja flytta dit ja inte stör nån och ha massvis av hundar jag blir så gla av dem... tror det är svårt för folk som inte är glada i djur att förstå va mycke de ger en..

Nu har ja precis tryckt i mej en piggelin och en bullbit, smaka bra i min tjocka kropp!
Hoppas alla haft en trevlig fredagskväll.. nu ska ja lägga ner mej ett tag har en sån tryckande huvudvärk, får det när det är sånt här väder tyvärr, slår aldrig fel!

Kramar i massor//Louise

Wehoo Vecka 16 avklarad!

Jaha då har man gått 16 veckor i sin graviditet, känns som det har gått skapligt fort ändå nu de sista veckorna.. Om ca 2 veckor är det dags för ultraljudet, gud så spännande! Lite nervös är ja oxå, hoppas allt ser bra ut!

Nu har ja precis vart på långpromenad med hundarna i skogen, gör varmt var det, kvavt på ett sätt så ja va dyngsvett när ja kom fram till bilen.. Andreas jobbar antagligen idag oxå, han brukar ju alltid ta helgen på torsdagar men ser ut som han får jobba imorn oxå:(, visserligen spelar det ingen större roll idag när ja ändå slutar 21.30 men ändå skönt att ha nån att komma hem till förutom hundar å katterna..

Ha en underbar dag, här lyser solen känns som sommar:)

Kramar!

Ensam och tomt!

Så känns det faktiskt ikväll.. ingen hemma i närheten, alldeles ensam känner ja mej, synd det är om mej:( Slutade vid 18.00 idag och åkte direkt hem.. Brorsan var här han hade tagit in poppisarna åt mej, så go. Han blev kvar en liten stund, sen bar det av till karaten där han skulle hålla i en grupp.

Tog mej en promenad, Toya fick leka med sin bäste vän Benjamin som är en schäferhane på 11 månader, de är så goa ihop! Nu ligger ja här i min säng och har precis sett på Hollywoodfruar sista avsnittet, skit bra.. Ska försöka att somna snart men vet att det kommer dröja en stund till..

Sov gött!!!

Kramar

Ledighet slut:(



Gud va fort det går när man är ledig, känns som ingenting! Men har haft en underbar ledig tid... hunnit med mycke tycker jag,, skulle egentligen behövt storhandlat, men orkade ärligt talat inte! Lat som ja e! Inatt sov min älskade bror Chris här... efter att vi hade skjutsat hem han och familjen ringde han oss innan vi hann hem och frågade om han inte kunde få följa med oss hem och ta några öl med Andreas å sova över, såklart fick han det!!! Andreas och Chris var bort till granngården här för att ta ett par öl,,, där fick de vara med om att en häst föla:) inte varje dag! Min bror tål inte hö så Andreas ringde efter ett tag så ja fick åka bort med astmainhalatorn, då försvann tätheten med en gång...
Men annars var det en skön kväll med underbart väder, var ut sista gången vid 01.00 när älskling rökte och även då var det underbart!

Idag har vi haft massa folk här på fika från och till hela dagen har det känts som.. Chris kom förbi med fasters älskling som var jätte facinerad av hundarna, såå go! Marcus och Louise var här, även en killkompis som heter Marcus och min kompis Malin. Malin skulle egentligen ridit Hobbe åt mej idag, men var sånt dret väder så vi hoppa över det,, kanske imorn för då slutar ja 18.00 och hon med..

Tycker även ja blivit bättre med min trötthet.. sover i alla fall inte lika länge mitt på dagen, och ibland inget alls men då är ja ju såklart desto tröttare på kvällen. Har även känt ett konstigt bubbel i sidan i magen vid flera tillfällen i helgen, tror att ja känner av bebisen, känns som svagt sprattel:).
Vill att det ska gå fort tills 4juni, är såååå spänd.. Tänk att bara sett som en liten böna och nu ska man förhoppningsvis se en pyttemänniska, gud va märkligt.. Nej nu är det tv:n som gäller!!

Pöss Pöss!

Vecka 16(15+2)

Dagen började som vanligt med att ja tog ut hästarna... jätte kvavt var det ute idag redan vid 08.00.
Efter stallet gick ja in och gjorde frukost till Andreas.. stekte ett par ägg var:) gissa om ja äter ägg Karin;) Satt å myste ett tag sen gick vi in å la oss i soffan och såg på en av de bättre filmerna ja sett på länge Law abiding citiziens (tror ja skrev rätt nu)... Jamie Foxx och Gerard Butler var med i den... skiit bra film..Se den!

Hoppas alla haft en trevlig kväll... skriver mer i möra!

Kramar!

Vecka 15 avklarad!:)

Jaha då har man avklarat åter en vecka och det känns skönt, vill bara att det ska bli den 4 juni så ja får se att det verkligen är sant att ja har en bäbis i magen, just för tillfället har ja svårt att tro på det, men det är väl i och försig inte så konstigt när det tog 2 1/2 år att få till det!

En av mina kompisar fick en son i förrgår natt, en Benjamin.. gud va gla ja blev,, kan inte tro att det är sant händer så mycke runt mej nu känns det som.. Längtar tills ja träffar dem, och denna gången kan ja sitta där på bb utan att ha en klump i halsen för att ja själv inte lyckas bli gravid, nu kan ja va gla på riktigt!

Igår gjorde ja tacogratäng med fetaostsallad till min bror och hans tjej, min farbror, älskling och ja, det blev gör gött och höll på att spricka efteråt. Senare på kvällen blev det kladdkaka och grädde inga fel det heller! Älskling och Dick(min farbror) drack litegrann, själv så drack man vatten från sodastreamern. Vi såg på "This is it" jädrar va bra... mycke dans å musik, älskar sånt, ja höll på med dans i flera år när ja va yngre, hip-hop och jazzdiscorytmik var nog bland det roligaste ja visste, men kom märkligt nog massa annat i mellan... Det var en mysig kväll, de somna innan mej i soffan, kan det berott på vinet å maten tro?

Idag har det mestadels spenderats i soffan, hyrde en film "The Box", väldigt speciell film men bra! Min andra bror var här en sväng (Chris), han skulle egentligen haft med hela familjen men de hade vart på stan hela dagen så Lovelia var så trött så hon å Zandra åkte hem. Kanske kan träffa henne till helgen... Älskling å ja har vart ute och gått, vi går runt 2 sjöar som inte ligger allt för långt ifrån oss, perfekt tur.. Toya har även badat idag, hon är otroligt intresserad av vattnet, så hon tog sig ett par dopp!

Nej nu ska ja se på tv:n!

Ha det så bra... Kramar!

14+5!

Idag är ja noll sugen på att jobba, , mår sisådär! Inge roligt... är såååå jädra orolig i kroppen när ja är själv har blivit så sista tiden.. känner mej ledsen å jätte ensam och älskling kommer inte hem förrens imorn.. Kanske släpper när ja kommer till jobbet..

Blev inga slingor igår, hon tyckte inte att det växt ut såpass mycke så det gick att göra några, så det blev endast klippning å det var behövligt för det gjorde ja inte sist när ja var där. Hoppas denna dag går fort så ja får komma hem å lägga mej på soffan!

Ha en skön dag!

kram!

Idag blir det slingor och klippning!

Idag har ja fått tid hos min kompis Malin för att göra slingor och klippa mej:) KLockan 11.00 ska ja dit, ska bli sååå skönt att bara slå sig ner i stolen!
Igår kväll hade ja ont i magen även en del i morse... tarmarna spökar och det är så töligt, blir ju orolig vad det kan vara. Kände även som ett "flimmer" nere i magen under en tid igår kväll.. kanske kände ja av bebisen, lite tidigt än men har läst om en del som känt liknande symptom.. Känner mej nästan precis som förut innan ja blev gravid, enda skillnaden är att ja e väldigt trött och ganska virrig, men annars har ja klarat mej utan spyor och det är ja gla för!

Efter 14.00 idag ska ja upp och hälsa på min uppfödares dotter till mina hundar.. ska bli trevligt att se hur hon bor. Hon har även kvar en valp som e 9 veckor hemma.. ska bli så mysigt att gosa med den, har nästan glömt hur det va när Toya va liten! Sen blir det väl stallet som vanligt, det är standard, finns alltid nåt att göra här! Ska försöka att klämma in en fika med min vän Sofie också, hon skrev att hon hade så töligt för hennes kille är borta å jobbar å självklart vill ja ses men känns som dagen är fullspäckad idag, har planerat in så mycke.

Nu ska ja sminka mej och snart e det dags att fara!

Pöss!

Hej min goa Karin!!!

Nu har du fått min blogg:)
Är inte så duktig på detta än!
Ha en skön ledighet.

Puss å kram Lollo

Lördag med tacos!

Japp, tacos fick det bli idag, dä va mumsigt! Det gick ganska bra att jobba idag, segt i slutet bara för då var det såå lugnt. Stackars Karin som kom med ägg till mej så hade ja gått.. gud va dum ja kände mej, Förlåt Karin! Hoppas du inte tyckte ja va allt för dum!

Snart ska vi åka ner till en fest som min farbror är på.. ja ska ta med hundarna och gå ut och gå med dem, det blir gött dä! Känner att ja inte är så sugen på att sitta och töla, så ja blir bara där en stund.. men kul att göra nåt i alla fall!

Nu ska ja gå ut till hästarna,, Ha dä gött!

Kramar!

Fredag kväll,, myspys med min lilla familj!

Efter jobbet åkte ja direkt till min uppfödare till vovvisarna för att köpa en säck med hundmat. Där blev ja bjuden på kaffe (som ja har lite svårt för nu när ja e gravid) smakade riktigt bra för första gången sen ja blev gravid och en liten bit wienerbröd, jätte mumsigt! Hälsade på Toyas systrar innan ja åkte därifrån, såå goa!

När ja kom hem gjorde ja pasta med chili och paprika creme fraiche och kräftstjärtar ( Goa Cissis recept;).. Blev lite lättlagat mat ikväll för ja va så hungrig så det gick inte att lägga ner mer energi på det, men det är ju så gott oxå!
Sen har ja vart ute med poppisarna och tagit in hästarna för kvällen,, pratade precis med mamma och pappa som sitter på hotellet i Stockholm å tog sig en öl och ett vinglas, avundsjuk ja blir!

Nej nu blir det soffläge och televisionen...

Pöss!

Gått in i vecka 15 (14+1)

Idag blåser det storm, låg till halv 9 innan vi gick ut till hästarna.. usch vilket väder! Efter att vi tagit ut hästarna gick vi bort till pappa för att låna en toarulle för det var tvärslut upptäckte vi i gårkväll, jättebra! Fick säga hejdå en gång till för idag åker de till Stockholm för att sova på hotell en natt för imorn åker de till Kanarieöarna. De ska träffa kompisar där nere, det blir nog trevligt för dem, tycker det är roligt att de gör nåt nu när vi inte bor hemma längre, härligt att kunna resa runt!

Idag jobbar jag 12-18.30, lagom tid inte för tidigt också kommer man hem i skaplig tid.
I förrgår var jag med Toya till veterinären för hon har fått som en böld under sin haka, var en blödning konstatera dom, antagligen har hundarna bråkat för hårt. Tog en bild på lillnosen när hon hade fått lugnande:



Nej nu ska ja göra i ordning mej.

Kram

I Löööv!

Mos och Korv!

Japp det blev dagens mat, gör gött!
Ska alldeles snart gå ut och gå med älsklingarna.. men är sååå bedrövligt trött, brukar i och försig släppa när ja gått en stund.


Mammas minsta tuss Toya.

Och mammas äldsta tuss Tilda!

Just för tillfället är Toya otroligt nyfiken på poolen som tinats upp efter vintern och satts igång, väldigt spännande vad det kan vara... får bara se till att hon inte trillar i för då kommer hon inte upp.
När vi får en liten bebis får vi se till att sätta upp galler runt poolen, för det går inte riskera att hon/han trillar i. I början av april var vi på utställning med Toya, jätte kul men gud va nervös ja var innan eftersom det var första gången, men det gick bra hon fick medalj med HP (hederspris). Här kommer lite bilder:



Pia hjälper mej att ställa upp Toya.

Springer och visar upp henne, såklart hade skosnöret gått upp precis innan!

I helgen jobbar ja, gud va roligt....:( jodå det går bra, har väldigt bra tider. 9-18 på lördagen och 10-15 på söndagen, så det funkar! Nej nu ska ja ut å röra på dököttet!

Pöss!

Vecka 14 avklarad!!

Skriver mitt första inlägg med min nya super fina ROSA hp mini som jag fick av älskling idag,, gud va go! Han sa inget så när ja kom hem satt han å greja med den... luring!'

Idag har ja vart med pappa till stan och ätit lunch.. pastasallad blev det.. smakade inge bra helt plötsligt när ja satt där och åt så ja gav den till brorsan... blir så in emellan för mej nu sen ja blevit gravid.. helt plötsligt smakar det inte alls bra även om ja va sugen på det innan! Könstigt!
Köpte mej 4 solcellslampor som ja ska ha längs gången till entrèn, blir nog mysigt. Köpte även blommor som ja ska plantera i vår nya välkommen skylt som vi fick av svärmor och svärfar!

Nu är det torsdag och älskling har kommit hem för veckan, härligt. Han är i Hellefors och jobbar nu ska nog bli där ett tag så på måndag drar han med sig husvagnen så han för lite yta att va på själv! Perfekt att ha med den, för därihar han både tv med boxer och internet så det är nog gött för han!
I morse var ja och poppisarna uppe vid 8.00, brorsan sov här inatt så det var lika bra att gå upp när han ändå skulle iväg.. så då fixade vi alla boxarna i stallet och slängde ner hö från höloftet, så allt va klart så slipper ja ta det på eftermiddagen.

Nej nu ska ja dammsuga sen blir det plantering.

See you! Kram

Dålig uppdatering här... vecka 14 (13+3)

Japps så e det,, dålig på att skriva... är såååå jädra trött precis hela tiden, gör töligt, känner mej osocial i bött! Efter inventering å jobb i fredags, med ingen eftermiddagsvila, jo 15-20 minuter men va e det... lika med 0, så kändes det som ja va bakfull på lördagen när ja vakna.

Hade ställt klockan 1 timme senare för att ta ut hästarna alltså klockan 09.00 istället, kändes som nån hade kört över mej när ja vakna... stönade mej ut i stallet och halvsov hela utsläppet kändes det som.. hundarna gjorde sitt och vi gick in igen. Tog mitt täcke med mej ut i soffan och somnade direkt... Vaknade typ vid 12.30 lika trött fortfarande men där kunde ja ju inte ligga å sova bort hela dagen. Älskling å ja åkte till sommarlagret och beställde rottingmöbler till uterummet, köpte även till ett större bord för det var så litet det som hörde till. 1190:- gick allt på, lagomt dä!

Blev nöjd!

Jag ska även ÄNTLIGEN få en ny mobil efter 1000 vändor in och ut på onoff..
Det var som så att ja lyckades att få vatten i min mobil i november 2009, flöt i hela mobilen.
Lämnade i den (fullförsäkrad var den) men fick tillbaka den och de sa att det inte fanns nåt fel... så var det 5 vändor ända tills ja blev riktigt trött på dem.
Menigen var väl att trööta ut mej så ja skulle ge upp, de sa att det inte finns några fel på mobilen, medans jag visste att det inte gick och använda den normalt.. Då helt plötsligt upptäckte de att den var full med vatten i skärmen... öh.. vart e felet! Detta var en nokia xpress 5300 touch mobil. Jag sa att ja vägra få tillb aka en likadan modell eftersom ja blev avskräckt, mådde dåligt när ja såg den till och med.. så nu ska jag äntligen få en ny mobil med KNAPPAR inte en touchmobil igen för min del, så det blir en nokia 6600i:

Tror den blir toppen, bra kamera i alla fall 5 megapixel och liten å smidig!


Nu är jag i vecka 14, känns som det går såå sakta. Tänk om det inte finns nåt därinne.. får den känslan ibland, skitjobbigt. Tror det blir mer verkligt när man väl vart på första ultraljudet och fått sett en liten krabat i stället för en liten böna som vi såg sist. Vi har fått tid den 4 juni för ultraljudet en fredag då jag gått in i vecka 18.. gud va spännande!
Nej nu ska ja gå och göra nåt så enkelt som makaroner och köttbullar, beställning från min man!

Puss å kram!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0