❤Myspys helg❤

Haft en skön helg i Lidköping! Hoppas er påsk vart bra:)

Kram!

Glad Påsk!!!

På er alla! Här ska vi åka till Lidköping efter ja slutar vid 15 imorn:):) Mys!!

Kram på er!!

Lite luft..

Är aldrig fel trots att man är sjuk.. Satt ute i solen en stund men han var så sleten så han bara låg i min famn. Solen värmde riktigt skönt och helt otroligt det blåste inget idag...

Pratade med Andreas förut och han skulle komma hem å sova idag:):) skönt, har man nått att se fram emot när man går hemma å inte gör ett dugg! Blir nog att dammtorka här hemma sen, passa på när man ändå ska vara hemna hela dagen.

Till helgen åker vi till stugan allihop! Chris m. familj, Mamma & pappa, Dick och Marcus.. Synd inte Louise kunde följa med, då hade vi vart fulländade!
Tänkte att vi skulle åka in till Lidköping på påskafton för tror säkert de har nån påskparad för barnen. Kunde vara mys!

Annars blir det att leka på bergen och gå i skogen, inga fel det heller:)

Hoppas ni får en fin dag!

Kram!



Sliten hjälte!

Kom in till mej imorse med sin nalle.. ❤Älskade❤

Bricanyl & Molipec!

Var till vårdcentralen med Alexander vid 10 imorse. Träffade en kvinnlig läkare som lyssnade på lungorna på honom och frågade lite allmänt hur det var med han. Han fick dricka massa tabletter som skulle göra att hostan släppte.. Var inte det lättaste att få i han men med lite övertalning att han skulle få glass efter gick det bra! Läkaren lyssnade på han efter ett tag igen och hörde att det lät bättre i lungorna. Skönt!

Så vi fick flytande bricanyl och molipec utskrivet. Han sov i 3 timmar på eftermiddagen, helt slut lillen. Sen hade vi släkten här och märkte direkt att han blev sleten så att åka till dagis imorn var inte på tal. Hoppas bara att dagen imorn med vila gör han bättre, vilket ja tror. Kan inte släpa iväg han när han inte orkar med sig själv.

Har fått massa fint, tack ni fina<3
Ulrika i stallet skrev nu på kvällskvisten att de blev osäkra om de stängt dörren till deras häst och att ja var tvungen gå ut å kolla.. Men så var ju inte fallet utan stod ett paket till mej på stallgolvet med en jätte fin påskblomma i:) Tack Ulrika, Linnea, Emma & Gunnar!!

Nu blir det att sova för mej om det kanske blir en vaken natt igen!

Kram på er!!



Underbart Väder!

Ser det ut att bli på min födelsedag! Klarblå himmel & sol, dock -10 grader var det nu vid 05.30.. Men kommer nog bli riktigt gött framåt f.m i solväggen.

Har legat hos Alexander största delen av natten då han har svårt att andas på grund av krupp.. Hostar, hes och blir tät så fort han ligger ner. Satt å vagga han i sängen inatt och han somnade med en gång. Ville inte lämna han själv så ja låg kvar inne hos han. Ska ringa vårdcentralen idag för orkar inte sitta uppe med han i kylan och han får nästan ingen sömn så han måste få nån medicin. Pratade med en ambulanssjuksköterska igår på jobbet som ja " känner " och hon tyckte ja skulle ringa å få utskrivet när det ändå finns hjälp så det underlättar. Stackaren tycker så synd om han.

Min jobbhelg är gjord så det är riktigt skönt! Jobbade 12-21.30 igår så nu är det passet avklarat! Vi ska bara mysa idag och vara ute mycket så det blir bättre i Alexanders andning och hoppas vi får komma till vårdcentralen och få medicin!

Ha det gött idag!

Kram!

❤Softar Med Troll❤

Slutade 12 idag och vi har grejat med en hel del! När ja kom hem tränade ja lite med Toya. Gick riktigt bra! Alexander blev hämtad på dagis vid 13.30 eftersom han sover när ja slutar så vill de att ja hämtar han då i stället.

Efter dagis Mockade och gjorde vi i ordning hela stallet, blåser ju storm så det var skönt att vara inne. Alexander tycker det är så kul och är med och fixar!

Vi gjorde oss efter mos och korv till middag, gött var det! Sen har vi städat så slipper vi det imorn innan jobbet.

Nu bär det av på lydnadskurs om en halvtimme och Alexander får vara hos mormor och morfar sålänge. Vi ska även se hockeyn där så det blir mysigt ikväll! Andreas är i Hagfors och blir kvar där tills imorn.

Ha en fin kväll!

Kram!

Skön dag!

Fast blåsigt värre, svinkallt rent utsagt! Vi trotsade det å var i solen ändå fann lite lä sida hos mamma å pappa på f.m

Min mage gör ont om vartannat, men hoppas det släpper snart! Nu är det hockey på tv:n:) Modo-Färjestad... står för tillfället 2-3 inför sista perioden!

Avslutade kvällen med ett pass på spinningcykeln, känns gött att va igång!

Kram på er!

Mys i solvägga!

Blåser en hel del men i lä är det underbart!

Helgen som vart!

Kanske kunde misstolkas lite mitt förra inlägg, och nej ja är inte gravid om nån trodde det:):) Ja kände bara ett sånt lyckorus just för tillfället när ja logga in på bloggen, så skrev ja bara rakt ut va ja kände!! tråkiga jag;) Var sjuk men ändå var det nått i mej som gjorde att ja ändå mådde så jädra bra!

Fredag natt till lördag var ja hur dålig som helst igen, visste inte hur ja skulle ligga utan att magen värkte och illamåendet flög på.. usch.. Ja har inte haft lika otur som min bror Marcus som spytt m.m... Men samma symptom... utsprängd i magen, illamående och ont i magen...

Men nu är ja fit for fight igen! Var på 50 årskalas för pappas kusin Ted igår, vi står varanndra väldigt när, inte kanske senaste åren men har alltid setts mycket! Jätte trevlig kväll och fick skjuts av Kippen så ja oxå kunde ta mej ett vinglas.. Sliten var ja så det kändes att ja inte var helt ok. Alexander härjade runt och hade jätte kul. Deras 4 månaders bebis Natalie var Alexander överförtjust i.. När hon grät skulle han ge henne nappen hela tiden.. sååå söt. Åkte hemöver vid 22 tiden då Alexander blev trött... å ja med;)

Har även hunnit med 2 långturer på Hobbe, vilket resulterat i träningsvärk.. Har inte vart alls mycket ridning för mej eftersom jag inte velat rida när ja gjort ägginsättning m.m + att får inte ihop det när Andreas ligger borta.. Nu börjar det bli ljusare ute så han får säkert vara hos mamma å pappa en timme om ja ger mej ut.

Tränat en del med Toya och på onsdag börjar tävlingslydnadskursen. Snart är vi redo för tävling! eller Toya är väl det egentligen redan det är nog ja som är lite feg:) Så ja nöter igenom en fortsättningskurs är nyttigt! Spårar varje söndag nen denna blev inställd för A-M var sjuk.

Även denna söndag i ära har vi firat världens underbaraste Tilda<3 Hela 9 år blev hon idag förstår ni! Massa gött har hon fått unnat sig idag, vi avslutade kvällen med en leverpastej/blodpudding tårta med grädde på:) Mums!!!

Nu sover Alexander efter vi duschat å läst bok.. och vi slänger oss på soffan och ser på nått bra!

Kram!

Weeeee

Säger bara det;)

en sjukling...

efter att mått dåligt i flera dar, eller rättare sagt vart sliten å obeskrivligt trött så flög illamåendet över mej.. Det gjorde det redan igår men härdade en dag på jobbet i tron att det skulle släppa, men inte! Usch! Tur det är ledig helg + Måndag efter detta och att det inte håller i sig!

Veckorna går fort framåt tycker jag och ja mår superbra efter beslutet att lägga ner allt som har med ivf att göra! Visst kan det komma över mej ibland, men inget som inte släpper fort.

Nog pratat om det! Helgen som var tillbringade Alexander hos farmor och farfar och vi hade fest här på fredagen! Mycket trevligt kändes som förr i tiden:):) Och vad en sån helg gör att man får mer energi! Tur Sofie att vi planerade in!!! Lördagen var ja riktigt pigg, men en del andra var mer slöa! Malin & Adam var kvar till 17.30 och sen kom Dick och såg melodifestivalen med oss!

Min mormor gick även bort på lördagen, vilket var jätte jobbigt<3 Hon var mycket sjuk så det var skönt för henne såklart. Men tungt för alla runt om. Kommer sakna henne... och tur vi hann dit förra helgen så jag fick träffa henne. Hon bor i Lidköping så det är en bra bit att åka dit annars kunde ja hälsat på henne massvis med ggr men det går ju inte när man jobbar som man gör.

Alexander är en stor pojk nu ( fast en bebis i mina ögon:). Pratar precis hela tiden, meningarna är långa och sammanhängande och han är inte tyst en minut. Vem kan han ärvt det av?!?! Jo både morfar & farfar:) Men bättre det än att han är tyst! Älskar den där lille krabten!

Nu blir det soffläge å tycka synd om sig själv;) Ska även göra en sak idag som ja hoppas kommer bli bra!

Trevlig helg alla!!

kram!

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0