Underbara vecka!

Ja det har varit helt underbart i Binz. Soliga varma dagar hela veckan. Första dagen började med att vi inskaffade ett solskyddstält till Alexander.. Såg förra året när vi var i Binz att alla hade ett sånt som barna kunde krypa in i och få skugga, även skönt för oss oxå!


Stränder med vit sand...

Alexander, jag och mamma åkte en tågtur en dag... typisk turistsak att göra, men so what var jätte mysigt:)


Mormor och Alexander uppe i nationalparken Granitz..

Tåget stannade visst en stund uppe i en nationalpark, vilket vi inte hade en aning om att det skulle göra... men det var jätte fint där med lekplats och ett litet slott man kunde gå in och kolla i..


Alexander gjorde sin favorit syssla- gå!


Gunga var jätte kul det!

All mat vi åt var underbar och även skapligt billigt samma med vin, öl och dricka! Vi var även till ett fiskrökeri och åt jätte go smörgås med lax på och beställde även in en bit rökt ål å gissa om den var go!! Det tyckte även Alexander oxå efter andra provsmakningen!

Hotellrummet var fint, dock saknade vi en ballkong.. fanns om man hade sagt till när man beställde men det tänkte vi inte på... Hyrde även en barnsäng till lillen, den trivdes han super i:)


Lek på morronen...


och sov på natten...


Trivdes ju även jätte bra i mamma och pappas säng:)

Om nån skulle vilja åka till Binz så bodde vi på Smarthotel Binz, vilket vi rekommenderar, bra pris men ändå hög standard! Vi åkte Trelleborg-Sassnitz vilket tar 4 timmar med båt, sen ligger Binz 1 mil från färjan, perfekt!

Jag saknade ju mina hundar något fruktansvärt mycke, men Marcus bodde hos dem så de hade det nog jätte bra ändå! Nu ska vi ut i regnet med vovvisarna jag och Alexander... imorn blir det hököring så ett släp måste bokas!

Hoppas alla mår fint, vi säger hejdå med bilden på älsklingen när han borstar tänderna, det är höjdpunkten på dagen, så gott tycker han!




Puss från oss!!


Kommentarer
Anna

Hej!



Ni ser ut att ha haft det toppen!!!



Kram Anna

2011-08-05 @ 20:53:21
URL: http://www.familjenragnarsson.blogspot.com
Sara

Ni verkar haft en underbar semester. Härliga bilder ni har tagit, den sista är riktigt fin!

2011-08-05 @ 22:01:04
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0