Igår...

Var en dag med massa besök här... Först på morronen kom vår kompis Marcus på motorcykeln... skulle lämpa av ett par grejor till vår nyköpta toa som såklart inte bara gick att sätta dit....

Gissa om det var en som var impad av motorcykeln:)


Här med farfar, de kom oxå på besök..


Sån ska jag ha när jag blir stor....


För just nu är den lite för stor:)

Farmor och farfar kom oxå på besök, de hade köpt Alexander en laban-gåvagn, jätte fin... får väntas ett tag med den för är lite krångligt att stå så än.. men det kommer.... igår hasade han sig framåt för första gången... i sidledd har han grejat med länge men inte framåt.... kan det vara så att kattmaten var så lockande så det var därför!?:)

Han fick även en bodie med kalle anka på, en tröja med musse pigg , ett par blå mysbyxor... Stickade sockor och en pippikofta, sååå fin, blir perfekt under hösten när det inte är allt för kallt!

Även våra djur blir alltid bortskämda, och det vet de alltid när de kommer....


mums tycker Toya som alltid går och gömmer sitt ben...

Även katterna och Hobbe får godis!
Andreas kompis Fredrik kom och hälsade på från Hagfors.. första gången han såg Alexander för antingen har han sovit när han vart förbi eller så har vi inte vart hemma... och kvällen avlutades med att min bror Marcus kom... så gissa om det blev ett par kannor med kaffe igår!

Men guuud så trevligt!

Ha en skön lördag...

Puss!!


Kommentarer
Anna

Hej! Vilken tuffing på motorcykel!!! Söt! Hoppas helgen varit bra, ses på onsdag! Kram Anna

2011-08-14 @ 20:07:39
URL: http://www.familjenragnarsson.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0