Träff med föräldragruppen:)

Idag ska vi och fika hemma hos en i föräldragruppen... Alexander och jag har inte kunnat vara med på 3 ggr så det ska bli kul att träffa alla igen! Tänkte att nästa vecka ska de få komma hem till mej, ska höra vilken dag som passar dem bäst!

Alexander provade studsmattan hemma hos Janne och Katta när vi var där med vovvarna...


Det var fantastiskt kul, fick till en filmsnutt oxå när han gapskratta!

I eftermiddag är det dags för spårkursen... sista gången oxå:( men missa förra gången så vi ska få följa med henne ut när hon spårar med sin hund... Perfekt! Nästa måndag sätter även tävlingslydnadskursen igång.. klockan 19.15-21.00, ska bli roligt... måste finslipa på sakerna jag lärde mej på allmänlydnaden bara, så vi kan det mest grundläggande ordentligt!


Såhär satt han och fixa när vi grilla hos mamma och pappa sist!

Alexander somna för en liten stund sen ute i kärran... Han har förvandlats från att alltid vara gla till största del gnällig, jätte omställning när man inte är van... har vart såhär i 5 veckor nu, men anar att det är tänderna som spökar. Han kan även vara hysteriskt ledsen när han ska sova fast han är så trött så han inte står ut med sig själv... Igår kväll somna han 20.30 ( väldigt sent med tanke på en halvtimmes sovstund på hela dagen) vaknade sen 04.50 och var jätte ledsen, fick lyfta upp han och sitta och vagga ett tag, men direkt ja la ner han när han blivit lugn satte han igång igen... Vällingen hjälpte och somna om till 07.30, skönt!

Men älskar denna krabat hur ledsen, arg och gnällig han än är... det är ju min skatt♥



Ha en fin dag!

Puss!


Kommentarer
Sara

Det låter precis som Cornelia. Sista tiden har hon varit mer gnällig och velat vara i famnen men jag tror också att det är tänderna som spökar. När jag tittar in i C:s mun så är det jätte svällt och många tänder på gång, så det är inte konstigt att det är jobbigt för de små.



Kram

2011-08-09 @ 15:15:34
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0