Precis....

gett hästarna lunch...idag var det riktigt skönt ute, solen kikar fram emellanåt:)


Alexander sitter i sin vagn på trappen ut från stallet...

Tävlingslydnads kursen gick super igår, så nu har jag en del som vi ska träna på under veckan tills nästa gång... men gud vad de lär sig fort... Jag har inte fått till fot ordentligt på Toya, hon lixom rundar ut i från mej... men igår fick vi till det med hjälp av kursledarna, så nu trippa hon riktigt fint bredvid.
Dock är hon helt vansinnig på de andra hundarna....:( var riktigt glad en stund, för hon har alltid skällt och slitit i kopplet när vi gått ur bilen, men inte igår... gick ett tag sen bara får hon sina utfall... ja vet att hon aldrig skulle göra nått för hon är så låg i rang, hon blir bara så uppspelt men låter som hon är hur farlig som helst.... nog om det... hon erbjöd mej en plats i en grupp som i och försig är full men hon kunde trycka in oss... där man ska träna bort sånt beteende Toya har.. Det jobbigaste är när ja är ute och går med barnvagn och allt å hon blir så;:( Så det ska bli skönt att få förhoppningsvis bort det med hjälp och trix!

Vi avslutar oxå spårkursen ikväll... sen är det bara att knata på själv!



Alexander gnäller konstant hela dagarna nu för tiden... inget som är bra.. men men är väl en period det oxå... får ju alltid höra att vi har det så lätt med ett sånt snällt barn så nu får ja smaka på den andra sidan!!! Men är man själv största delen av tiden så är det inte alltid jätte lätt även om han är snäll för man kan inte byta av med nån som kommer hem från jobbet osv... nu har ja tur att Andreas jobbar i Arvika, fast i och försig Alexander har ju lagt sig när han kommer hem... nog om det som ni hör är ja trött idag;)

Ha en fin dag!

Puss!


Kommentarer
Karin

Jag tycker att du är världens bästa mamma och tjej som klarar av så mycket som du ändå gör med djur o hus o älskade Botti!! <3

2011-08-16 @ 21:00:37
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0