Slött...

Ligger just för tillfället å slöar i soffan... Fötterna högt upp, värmen i bött & en liten tuss som sover så skönt i sin säng!

Ja är oxå sliten känner jag, men tror säkerligen att det beror på detta väder, för man får ingen energi alls... Trots att vi ser till att vara ute mycket hjälper inte det ett dugg.

Jag är spänd,, sååå spänd över onsdagen och livrädd att de ska ringa å säga att ägget inte klarade upptiningen... Det får bara inte hända, orkar inte med denna väntan, besvikelsen och att starta om igen och igen,, nej nu får det banne mej fungera denna gången!

Har dock världens underbaraste tuss som tur är,, och om ja tänker på vad lycligt lottad man är som har han.. Den lille envise, pratsamma och skrattande "bebisen"... Kan bli så full i skratt av han då han pratar och pratar och skrattar nästintill hela dagarna.. Tror fasen inte han är tyst en enda gång förutom när han sover:) Men hellre det än att han inte skulle prata nått:)

Idag har vi haft Martina & Benjamin här, jätte mys... Sen ikväll kommer Karin med underbara kakor hon bakat till Alexanders födelsedag, jätte gulligt av henne... Och tror även Marcus och Louise skulle kika ut... Emellan detta ska ja hinna iväg på utvecklingssamtal på dagis och till affären:) Fullspäckat med andra ord! Men gla för alla som kommer hit! Ni är såååå välkomna!

Ha en fortsatt bra dag!!

kramar!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0