Tack!

För hälsningar ja får... krånglar en del när ja ska svara tillbaka tyvärr.. Men de är guld värda<3

Vart till bergvik en sväng å hämtat ut Matildas medicin hon ska ha dagligen... Måste komma ihåg att ringa å beställa mer då detta var det sista uttaget.. oj va fort ett år går!

Alexander är som vanligt med å charmar alla han kommer över... Jätte kul att hälsa på alla som kommer i närheten av vagnen.. Heeeeej skriker han och speciellt i kön där har han skoj:)

Gick långpromenad med vovvarna efter att köpt dem en varsin reflexväst på Pets.. är ju mörkt konstant här ute nu så då får man förflytta sig till skåre och gå där... Tragiskt egentligen att man står ut i detta mörker som typ håller i sig fram till Mars... Man skulle bo på ett ställe under dessa månader som man kunde få ut nått av livet... Där det är ljust å varmt... Vore inte det livet tro?

jaja, känner mej mer ensam nu när det är mörkt så tidigt.... konstigt hur det är.,.. Men snart är det torsdag igen,, weee;)

Nu blir det tv:n också får vi se om Alexander somnar nån gång ,,, alltid krångel första kvällen efter ledighet, då man verkligen vill att han ska somna så han får sova en stund, går fort tills klockan är 05.45 och jag måste väcka han! Fast han nästan alltid lägger sig samma tid...

Gonatt!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0