Idag är dagen...

Som vi hade bf för Alexander... Tänk att det är 2 år sen redan... Tiden går så fort att man nästan inte hinner med... Kommer så väl ihåg att mamma och jag var på kyrkogården å kollade på alla ljus som brann för just när det var dags för det planerade kejsarsnittet föll alla helgona in just då..

Nu är det inte förrens på onsdagen den 7:e han fyller år, men den 7:e var en söndag när han kom, allahelgonahelgen:):) Och nu håller vi även tummarna för att den 7:e är ett datum som kommer göra oss gravida igen, för det är så helt otroligt att just denna omgång föll som så att det är dagen då det är dags för frysåterföring...:)

Idag ska den lille tussen till kusinerna på pumpafest:):) å va passar inte bättre än att klä ut sig till spindelmannen som är det bästa han vet:):) Fick låna en dräkt av en tjej på jobbet, skitfrän! men igår när ja kom hem hade farmor och farfar köpt en alldeles egen till honom:) Jätte lycklig var han såklart! Så det blir roligt för de små:)

Vart på bergvik å shoppat lite... jag själv skulle haft en jacka å skor men ja orka bara inte... Ja hittar ingenting när ja måste ha, så ja får väl åka ut på måndag igen! Alexander fick sig ett fleeceset ifrån Lindex i turkost.. Jätte fint och skönt att ha på dagis när han ska ligga ute i vagnen å sova, bättre än en stor jacka.

Hoppas alla får en fin helg!

Många kramar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0