Alexanders 1årsdag i Hagfors!

Ja som sag hade han en underbar dag... Vi kom upp på fredagen för jag tycke vi kunde sova över där en natt så han fick vara lite längre hos farmor och farfar...och vi med för den delen...
När vi kom upp åkte vi till kaffestugan och fikade med bullar och kaffe, sååå mysigt och Alexander fick träffa Maud som är gift med farfars bror! Hon visade han köket inne i kaffestugan och svängdörren var hur rolig som helst!

Sen åkte vi hem och gick ut med vovvarna en sväng och efter det myste vi bara... Alexander fick bada i bubbelbadet och det var nått som var uppskattat kan ja lova:)...
På kvällen åt vi pizza på hönökaka, jätte gott och Alexander ville inte alls sova... Så han fick komma upp och digga till idol fram till 21.00 och sen var det natta! Sov ända till halv 9 dagen efter!


Den fina ängeln inne på toaletten...


Farmor, Pappa & Jag...


plask, plask...

Lördag morron var det dags för presentöppning från farmor och farfar...


spännande...


wehooo en Bobby Car:)


Nu ska den sättas ihop...

Efter presentöppningen var jag och Andreas ute och gick med vovvarna i skogen i ca 1 timme, huuur härligt som helst och vilka fina stigar att gå runt på, fanns hur många som helst.. Alexander var ute med farfar och småvovvarna och när vi kom tillbaka var det endast småhundarna som var tillbaka, Alexander och farfar hade tagit sig en runda till för han hade inte somnat...

Kalaset var jätte lyckat och massa fina presenter fick han, blandannat dessa fina kläder av farmor och farfar, sååå sött.. lille gubben:)



Sen var det presentöppning för fulla muggar...


snörena i munnen såklart;)

Och tårta...


en prinsess och en budapesttårta, mums var det♥


tittaaaa...


mums..

Hoppas alla får en fin höstdag... Här skiner solen. Vid 13.20 bär det av till BVC då är det 1 års kontroll!

See YOU!


Kommentarer
Maddy

En bortskämd liten krabat det där. ;) Men så underbart att ha så många som skämmer bort dom ändå! Misstänker att våran lille också blir´t. ;)

Lycka till med sprutan min lilla prins <3

2011-11-09 @ 12:08:27
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/maddy/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0