Mys helg!

Trots dret väder bortsett från idag som solen lyser å inte ett moln på himmelen! På fredagen blev det grill å mys i uterummet med Adam Malin och Marcus! Andreas hade installerat tv:n så vi kunde sitta där å se på hockeyn! Klockan blev 01.30 innan vi la oss, kändes som ja kunde sitta uppe hela natten men det är ingen Hit dagen efter när man ska upp tidigt.

Lördagen ringde Andreas föräldrar å sa att de var på Bergvik så vi åkte dit och åt lunch med dem. Sen hem till oss å drack kaffe. Mysigt. Alexander fick en ny verktygslåda och massa sommarkläder:)

Var ut å red med Emma en sväng på gärdet i stormen. Jädrar va det blåste och det resulterade i att Hobbe blev skitskrämd av nått som rörde sig i gräskanten å ja flög av. Jädrar va styggt, men ja landade sådär perfekt så det kändes knappt. Känns ju i och försig idag som det var ett rejält fall då ja är gör stel å blåmärken:)

Idag blir det att åka till Emma å Gunnar i stugan och även inhandla fler blommor!

Ha en fin dag!

Kram!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0