Helgen som vart!

Kanske kunde misstolkas lite mitt förra inlägg, och nej ja är inte gravid om nån trodde det:):) Ja kände bara ett sånt lyckorus just för tillfället när ja logga in på bloggen, så skrev ja bara rakt ut va ja kände!! tråkiga jag;) Var sjuk men ändå var det nått i mej som gjorde att ja ändå mådde så jädra bra!

Fredag natt till lördag var ja hur dålig som helst igen, visste inte hur ja skulle ligga utan att magen värkte och illamåendet flög på.. usch.. Ja har inte haft lika otur som min bror Marcus som spytt m.m... Men samma symptom... utsprängd i magen, illamående och ont i magen...

Men nu är ja fit for fight igen! Var på 50 årskalas för pappas kusin Ted igår, vi står varanndra väldigt när, inte kanske senaste åren men har alltid setts mycket! Jätte trevlig kväll och fick skjuts av Kippen så ja oxå kunde ta mej ett vinglas.. Sliten var ja så det kändes att ja inte var helt ok. Alexander härjade runt och hade jätte kul. Deras 4 månaders bebis Natalie var Alexander överförtjust i.. När hon grät skulle han ge henne nappen hela tiden.. sååå söt. Åkte hemöver vid 22 tiden då Alexander blev trött... å ja med;)

Har även hunnit med 2 långturer på Hobbe, vilket resulterat i träningsvärk.. Har inte vart alls mycket ridning för mej eftersom jag inte velat rida när ja gjort ägginsättning m.m + att får inte ihop det när Andreas ligger borta.. Nu börjar det bli ljusare ute så han får säkert vara hos mamma å pappa en timme om ja ger mej ut.

Tränat en del med Toya och på onsdag börjar tävlingslydnadskursen. Snart är vi redo för tävling! eller Toya är väl det egentligen redan det är nog ja som är lite feg:) Så ja nöter igenom en fortsättningskurs är nyttigt! Spårar varje söndag nen denna blev inställd för A-M var sjuk.

Även denna söndag i ära har vi firat världens underbaraste Tilda<3 Hela 9 år blev hon idag förstår ni! Massa gött har hon fått unnat sig idag, vi avslutade kvällen med en leverpastej/blodpudding tårta med grädde på:) Mums!!!

Nu sover Alexander efter vi duschat å läst bok.. och vi slänger oss på soffan och ser på nått bra!

Kram!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0