usch...

Nu är ja själv igen på kvällarna:( Andreas har åkt i väg och börjat jobba i Norge igen, vilket såklart är super men så jädra tomt.... Vart van att han vart nära och jobbat och kommit hem de flesta av kvällarna... Så nu ska man komma in i vanan att vara själv igen... Inget att se fram emot på kvällarna som för det mesta blir vääääldigt långa känns det som när vi är själva.

Kommer såklart in i detta snart men ikväll har ja känt nej ledsen och ensam:( Olustig känsla i kroppen efter Alexander gick och la sig vid 19.15, då blev det alldeles tyst. Blev ingen middagslur för han idag då han var jätte pigg och låg bara och prata och ropade på mej emellanåt så då fick han komma upp i stället:)

Haft en skön dag med morronkaffe hos pappa och sedan vidare till Börje där vovvarna fick rusa av sig. Var ner till affären en sväng och sen hem och grejade hos hästarna. Alexander har väntat hela dagen på att vi skulle åka upp till kusinerna Lovelia och Tristan för pappa skulle passa dem en liten stund. Lyckan var totalt när vi klev ur bilen och han fick se dem<3 De fick leka i skogen en sväng. Hade vart i skogen med hundarna innan i 40 minuter så det blev mycke frisk luft!

Han har hostat en hel del sen igår men hoppas inte det blir nått värre av det. Är ju förkylningar och magsjuka överallt känns det som.

I helgen var Cissi och hennes man Andreas och jag och tog farväl av Lindas pappa som dog alldeles för tidigt. Var den finaste begravningen ja vart på någonsin av många anledningar. De hade valt egen musik och är en låt som spelas mycke på radion nu som ja inte längre kan lyssna på utan att bli ledsen. Så jädra fint<3 Lider enormt med dem och det känns så bra att vi var där och jag tror det upskattades mycket. <3Vila i frid nu kära du<3

Hoppas alla haft en fin dag.

Många Kramar!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0