En helg i Stockholm!

På fredagen kom farmor och farfar och hämtade lille tussen för att sen åka med han hem till sig i Hagfors... För första gången skulle vi vara barnfria i 2 hela dar eller nätter i alla fall, kändes både konstigt och skönt på samma gång... Vi vet ju att han har det underbart bra i Hagfors och blir bortskämd så inget att oroa sig för! På fredagen la han sig vid 20.00 och vakna och smågnydde vid halv 4, räckte att bara ge han nappen så somna han om och sov till halv nio!!!! Imorse fick vi mess om att han la sig 19.45 på lördag kväll och vaknade inte en enda gång på natten... inte förrens 08.45 vakna han... Helt otroligt! Med andra ord han trivdes väldigt bra i Hagfors och de blev inte förskräckta!!! ( vilket ja inte trodde heller)

Vi har haft det underbart i självaste huvudstaden... Mycket go mat och dryck! Under lördagen var vi ute och gick HELA dagen med vissa vätskestopp såklart! Bara sååå mys att gå och strosa och titta på folk och bara va.... Det var rea överallt i Stockholm, även på NK men där var ju priserna betydligt högre trots rean än här hemma... Fyndade faktiskt en Mini Rodini tröja till Alexander som hade kostat 400:- och var nedatt till halva priset... får lägga ut bilder imorn för över mobilen går det inte och i min dator blir det kortslutning i skärmen när ja sätter i kabeln!????
Det var faktiskt det enda vi handlade med oss hem... men det gjorde inget alls finner man inget så gör man inte! Mamma och pappa tog med oss till krogen/resurangen som de vart till förut... låg jätte centralt och trots det var det halva priset på typ allt... en öl kosta 35:- där i stället för 79:- som det var under de andra stoppen på dagen... då är det inga fel! På lördagkväll var vi så slitna efter vi hade ätit mat runt 20.00 så vi knalla hem till lägenheten som vi hade lånat på Östermalm av Jason och Helena, jag somnade ca 21.30 vilket var väldigt skönt!!

Det var jätte nyttigt att åka bort en helg själva och jag har som ett lugn i kroppen nu... Jag stressar väldigt mycke annars utan nån anledning, så nu ska jag försöka bevara detta!

Kaffe intas här just för tillfället och hälsoresan är på tv:n, tycker den är sådär, lättsam att bara sitta å slötitta på... Har försökt göra inlägg ifrån telefonen under helgen men har vart omöjligt står bara error när ja ska ladda upp bilder... dret med andra ord!

Ha det fint!

Kram!



Kommentarer
Sara

Det låter som en underbar helg!

2012-01-23 @ 08:12:57
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0