Tröttisen..

Idag har jag vart en riktigt segis... Vaknade aldrig riktigt till utan var dåsig å tung i huvvet hela dagen.. Det beror inte på gårdagen för den var lugn, så ja får väl skylla på nått annat;)

Alexander är fortfarande snorig och inte allt för matfrisk heller,, har ju vart såhär i ett par dar men ser att det går åt rätt håll i alla fall, vill ju att han ska vara pigg på måndag när han ska tillbaka till dagis som han inte vart på lite över 9 veckor...

Tror han kommer tycka det är roligt att komma tillbaka och få leka med alla kompisar.. Mamma och pappa är nog inte alltid roliga, fast vi ändå försöker hitta på mycket under dagarna så tror ja han behöver den stimulansen han får på dagis! Nyttigt för han!

Igår åts det kräftor.. jätte mums.. Hade gjort en fetaostsallad till det.. Blev även lite grillat till då Adam inte äter kräftor.. Även Gustav var med så det var trevligt.. Vi åt mat och sen såg på tv:n,, Gustav var den första att somna och sen jag:) så är det när vi träffas;) Sliten på fredagarna!

När ja kom hem efter 17-tiden tog ja vovvarna och Alexander på promenad, gött att få luft när man vart inne hela dagen.. Vi gick även förbi Börje så de fick springa av sig ordentligt..

När vi kom hem fick Alexander lördagsgodis och pyamas på. Satte på bondgården och myste, han är så gullig när han sitter där och skrattar när de härjar på filmen.. Mammas Prins<3

Hoppas alla får en fin söndag!

Kram Kram!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0