Trötter...

Idag har vi vart och köpt en byrå till Alexander... vi fynda lite..... Såhär trött blev tussen efteråt när vi var in på Maxi!




goingen...

Igår var Alexanders farmor och farfar här.. Han fick en jätte fin jacka från HM och ett par passande byxor till.. bortskämd han... men förstår att de tycker det är kul att köpa grejor.. Han var jätte trött när de kom hit för jag hade vart på lunch med tjejerna i föräldragruppen, vilket var jätte trevligt:) så han somna efter ett tag...

Men direkt de hade åkt, så vakna han till den lille busen...



Mamma och pappa var här igår kväll och såg Let`s dance... Vi hade köpt oss en varsin räksmörgås från Drott i stan som jag varmt kan rekommendera.. Vi använde resturanghäftet och betalde endast 149:- för 2 stycken i stället för styck... och eftersom häftet kostar 200:- så är det nästan intjänat redan! Perfekt! Det var rejäla smörgåsar med gör goa räkor på!

Idag skulle brorsan ha kommit hit, men ringde vid 19.30 och berätta att han inte kommer för Zandra är dålig, så det var ju synd, hade sett fram emot att skämma bort han lite:) men men kommer fler gånger!

Såhär mysigt hade älskling och Alexander häromdan hemma hos mormor och morfar...




hjälper pappa att tända brasan:)

Nej, ni får ha en fin helg... längtar inte tills den är slut för nu ska Andreas börja ligga borta hela veckorna igen, och det har han inte gjort sen i okrober så det kommer bli konstigt:(

Puss på er!


Kommentarer
Sara

En söt trött kille på affärn :-)



Måste vara jobbigt när din kille sover borta, då ses ni bara på helgerna eller?



Kram

2011-03-05 @ 21:48:42
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0