Soffan på plats:)

Nu är soffan på plats... blev väldig skillnad måste ja säga, dels är den lite kortare i ena änden så vi har inte riktigt vant oss än... Men hundarna har fått fyllt ut med sina bäddar:)


elementet ska sprayas svart bara.. eftersom allt annat går i mörk stil...

Tyvärr har ja inte tagit några bra bilder på soffan så det får komma senare... Alexander ligger och sover lite middag.. har bytt till de nya sängkläderna i hans vagn, blev jätte fint...

Snart ska vi åka upp och hälsa på hundarnas uppfödare är det tänk...  hon har inte fått sett Alexander än så det måste hon ju få göra, har ju ändå gått 4 månader nu, och han börjar ju bli en stor pojk;)



I torsdags var Karin här och hälsade på... så fin var hon med sin stora mage och bebisen hade placerat sig på sidan så hon var lite sne;) Alexander fick en jätte fin barbapappa handduk, så fin och även en tulpanbukett... Nu väntar jag med spänning på att bebisen ska komma:) Sköt om dej sålänge...

Nu har min farbror vart här och fikat... blev citronkaka med kaffe, mycke gott!


Botti....

Ha en skön dag!!

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0