Sent...

Idag blev det ett senare inlägg, har hittat på massa idag så ja har inte vart inne så mycke..
Natten gick bra med Alexander, så jag var utvilad och pigg när morronen kom... skönt att det är ljusare nu på mornarna:)

Vi började dagen med en liten tur i kärran för att sova lite innan babyrytmiken som började vid 10.00, men han låg bara och tittade på de fina träden och njöt...



En riktigt pigg kille ändå när vi väl var på rytmiken, och det är ju sååå kul att sjunga och dansa.. Märks att han börjar känna igen sångerna nu:)

Innan vi satte igång;




Några av kläderna vi fick av min kusin Linda... allt var super fint:)

Efter rytmiken somnade han skönt i bilbarnstolen efter en sväng in på ica oxå såklart... Inhandlade thaisoppa som ska ätas imorn med fisk och grönsaker i! Mycket gott!

Var med pappa till stan där vi mötte upp Tommy och Ni och åt lunch på rådhuscafèt, en kycklingsallad blev det, supergod!


Alexander gillar Ni jätte mycke, hon är så go:)

Sen var vi ju tvungna att gå till Waynes såklart, där köpte ja mej en jordgubbssmoothi... jätte billig;) och en lattè till pappa... Alexander ville vara med och mysa vid bordet och smoothin var jätte intressant, även hans nya leksak!


mums, allt ska i munnen..



När vi kom hem gick vi ut och tog en promenad i det fina vädret, dock är inte vägen den bästa än men gick bättre att gå idag.. Toya fick även leka med Benjamin, sååå kul. Fixade stallet, trodde inte det skulle gå så bra för han var vaken när ja ställde han utanför, men han låg bara där och tittade.. blev så full i skratt för ja trodde såklart att han hade somnat när han var så lugn, men han låg där och stirra med de bruna ögonen, tror han tycker det är roligt att titta på träden när det blåser i dem..

Han har börjat göra ljud med tungan nu, blåser med den så det fräser som bara den.. Fick för sig att det var kul för 2 dar sen, sen dess håller han på så för jämnan.. härmar om man gör så mot han:)

Fick thaimat hos mamma och pappa förut för Chris, Zandra och Lovelia var där. Sen följde mamma och pappa med mej hem och såg på hockeyn som slutade med vinst för oss:) 6-3 mot Brynäs:)

Nu ska ja titta på tv:n.

Sov gott!

Kramar!


Kommentarer
Sara

Man ser riktigt på bilderna hur mycket han gillar rytmiken, jag får dåligt samvete då jag ser det. Måste verkligen ta mig i kragen och gå på babysången med Cornelia.



Har Alexander haft bruna ögon länge? Cornelia föddes ju med blåa ögon men de blir bara mörkare och mörkare för varje dag. Jag har bruna ögon så jag tror att hon också kommer att få det, men frågan är hur länge det kan ta tills barn ändrar ögonfärg?



Kram

2011-03-09 @ 18:33:51
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0