Måndag...

Alltid töligt med måndagar måste ja säga.... Imorse åkte Andreas till Stockholm igen... helgerna går bedrövligt fort... hinner inte riktigt med känner vi...

Alexander sover skönt i sitt rum med uppsikt av kameran/babyvakten.. Grejade en del inatt, men sov till 05.00 innan han ville ha mat. Passade bra för då gick Andreas oxå upp:)

Idag har vi umgåtts med pappa och Lovelia hela dagen, även vart på stan tillsammans och ätit lunch.. inga fel! Zandra har influensa så de var tvungna åka in till akuten idag för hon hade så hög sänka om ja förstod rätt... hoppas du mår bättre, vet hur det känns, hade ju influensa veckan innan Alexander kom, ingen Hit när man har en bebis i magen:( Krya på dej...

Lovelia har myst med Alexander idag...




sååå goa...

Och myst med faster oxå:)



Farfars glasögon är oxå jätte roliga, även om de inte blir åt rätt håll;)




goding...

När vi kom till stan köpte pappa ett par jeans på Kapphal till Lovelia som var jätte fina, gud så mycke fint de har där, men ja höll mej faktiskt från att köpa nåt.. Behöver visserligen nya pyamaser, han har 3 stycken ja byter mellan nu... men såg att de hade star wars, polisuniform m.m m.m som pyamaser så jag får nog köpa det nån dag!

Imorn var tyvärr babyrytmiken inställd för hon var sjuk, så vi ska träffa Martina och Benjamin:) De kommer nog ut hit vid lunchtid... sen på torsdag kommer Sofie hit som ja inte sett på ett tag... Och längtar tills ja får träffa Karin och Julia:)

Nu säger Alexander och ja godnatt, idag somna han 18.20, fårse hur denna natt blir...



PUSS!



Kommentarer
Cissi

Världens finaste är ni <3

2011-03-22 @ 17:01:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0