Bråkig mamma...

Innan föräldraträffen idag somnade tussen precis 15 minuter innan vi var tvungna att åka så det var bara att väcka stackaren... jätte trött..

På föräldraträffen var det information om säkerhet i hemmet och Alexander tyckte inte det var alls kul för han var sååå trött, så ja fick gå runt och vagga han största delen av tiden... och efter ett tag värmde ja mat till honom och då somna han som en stock... såklart precis innan det skulle sluta så då vakna han ju igen när ja skulle klä på han, ingen sova här idag...

Såhär nöjd var han i bilen på hemresan...


Mössan kana ner..


men så sjöng mamma lite, så flina jag:)

Imorn kommer Martina på förmiddagen och vid 13 tiden kommer min gravida bardomsvän Karin på besök.. Hon har bf den 18 mars, så ja anar att hon bara går och väntar nu... ska bli sååå kul att träffa henne. Vi har inte träffats på flera år och det är första gången hon får komma hit och se mitt ostädade hus;).. Ser fram emot hennes besök;:)

Imorn är det torsdag och om ja längtar tills Andreas kommer hem.. går ju såklart bra att vara själv oxå.. men ja saknar hans närvaro här hemma.. Älskar han såå!

Botti och ja säger godnatt...



Puss!


Kommentarer
Sara

Alexander är också så fin, synd att vi inte bor nära varandra för tänk vilket fint par de skulle bli ;-)



Det ska bli spännande att se om Cornelia blir brunögd sen. Min syrra är också brunögd men deras son har jätte blåa ögon.

2011-03-09 @ 21:53:33
URL: http://lillaunderbarn.blogg.se/
Karin

Men han är väl bara för söt! =) Puss

2011-03-09 @ 21:58:33
URL: http://a-piece-of-k.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0