Apelsiner är kul...

Lovelia tycker det är jätte kul med vår fruktskål när hon är här:)



Hon sorterar dem så fint och hundarna brukar få en varsin bredvid sig..

Alexander är jätte facinerad av henne och tittar och gör sina läten när hon springer runt och grejar.. antagligen ser han att hon oxå är liten...


mums risifrutti är gott..


godingar:)



Denna måndag känns faktiskt inte lika jobbbig.. alltid värst när han ger sig iväg för första gången.. Men längtar såklart till torsdagen redan...

Idag kommer Karin, Gisela och Emilia hit:) och jag blir sååå trött på mej själv för när ja skulle ta upp daimtårtan ja köpt ur frysen, så står det ju mandeltårta... jag VET ju att Gisela inte tål nötter.... och igår höll ja på att glömma köpa kaffebröd när vi handla, men blev så gla att ja kom på det precis innan vi skulle gå ut... så går ja å tar en mandeltårta!!!!!! Muffins har ja men va roligt är det att bara bjuda på det, så det får bli en sväng till ica innan! Som ni förstår så är bakning inget för mej!! Jo, drömmar är ja bra på;) speciellt i sällskap med mamma:)

Vet inte om ja skrev och berätta att ja hade vägt tussen...!? Han väger i alla fall 7580 gram nu och vi är inne på sista blöjpaket som är upp till 8 kilo så det gjorde de bra mamma och pappa när de var iväg till Norge!

Ja använder storlek 62 flitigt på han nu, har vart å nallat lite i 68.. men har sååå mycke fint i 62 så ja måste använda klart det först, 68 hinner ja ju med.. vill inte att han växer ur kläderna, tycker det är så synd att packa ner dem i en kartong:( men han växer ju så det knakar lillen!

Här får ni ett kort på en nybadad bebis, var inte så kul att bada denna gången för han var så trött..



Hoppas alla får en bra dag!

Nu ska ja steka mej ett par ägg och klä på Alexander för att gå ut till hästarna... och ja är sååå lycklig för uppfödaren sa att Matilda är min nu att ja får henne... Min lilla ögonsten!

Pussar & Kramar från oss!



Kommentarer
Louise

Alltid lika kul att läsa bloggen och få en update hemmifrån :) ska bli så kul att träffa er när vi kommer hem!! det verkar som om soffan passar strålande i vardagsrummet ser jättefint ut på korten. Skulle vilja önska om du kan lägga ut lite bilder på Alexanders rum har säkert fått dit en del saker sen vi åkte ..Massa kramar Louise

2011-03-14 @ 22:53:10


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0