Alexander orolig..

hör att lilla älsklingen ligger och grejar massvis, låter inte som han sover så bra,, undrar hur den här natten kommer bli.. han kanske kände att ja inte var så avslappnad som ja brukar...

Det lär märkas framöver.. tycker ja haft en skön kväll fast ja vart själv... har precis sett "en unge i minuten" på 4:an, det var bra det... och nu är det big brother:)

Fick en hel kartong med massa kläder av min kusin från Lidköping idag, mamma och pappa hade med det sen de hälsa på mormor i helgen.. har inte tittat på alla kläder än men de ja såg var sååå fina och en del var helt nytt.. det var storlekar från 68 och uppåt, kan inte bli mer perfekt!

Så fick vi även massa leksaker och en babysitter med tillhörande lekställning till.. passar perfekt eftersom han brukar sitta i den ja lånat av brorsan och hans tjej, men den har ingen lekställning till så han brukar ha leksaker i knät som åker ner hela tiden.. annars är den oxå jätte bra såklart men underlättar en del eftersom ja är så mycke själv så då behöver han inte riva ner grejerna hela tiden!

Hoppas det blir skönt väder imorn på självaste semmeldagen:) det måste man ja bara ha! Kanske åker in till stan med pappa efter babyrytmiken om ja inte hittar på nåt annat!

En liten tröttnos för några veckor sen..


med sin t-shirt från morbror Chris...

En Poppa...



En Tuni...


favorit platsen bredvid mamma vid soffan:)

På fredag ska ja besiktiga Matilda för att få försäkra henne.. man måste skicka med ett veterinärbesiktningsbevis som inte är äldre än 30 dar när man ska ha en försäkring, så då blir det ett besök hos farbror doktorn för hennes del... Löper gör hon oxå så hon ser inte allt för rolig ut i pälsen, den tappar alltid sin glans då, men det vet dom ju om att den kan göra ( bilden är vid ett tidigare tillfälle så här är ja jätte fin i pälsen) .. Annars är hon en pigg snart 7 årig schäfer, fyller ju år den 17 mars nu, stora damen:)

Och farfar och farmorbesök...


dreggel är standard på kläderna nu...



Fint med alla sladdar tycker jag... Andreas har sin laptop väldigt bra placerad;)

Må gott alla!

Sweet Dreams,,,,

Puss!



Kommentarer
AnnaMalin

Hej tjejen! Såg också En unge i minuten och blev verkligen känslomässigt engagerad... satt och grinade jag :P Så stort när de små kommer till världen och speciellt när man nyss var där sj.



Hoppas ni har en fin dag i solen!! KRAM

2011-03-08 @ 12:15:49
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0