Gomorron lördag..

Ser ut att bli en grådassig dag idag oxå... Ska ner om en stund och titta på min farbror med kompisar som har sin årliga " tenniscup " i skåre.. De spelar 2 och 2 mot varanndra och har det festligt runt omkring sig:)

Idag kommer även svärföräldrarna och hälsar på framåt eftermiddagen, ska bli så roligt att träffa dem igen, var ett tag sen... och Alexander blir nog jätte gla att få träffa farmor och farfar igen:)

Ikväll blir det Alexander och mamma mys för Andreas ska på 30 årskalas... vi var oxå medbjudna men Alexander är så trött vid den tiden så det är ingen idè att släpa dit han, så vi får vara hemma och ta det lugnt!

Just nu springer det lilla yrvädret runt i sin gåstol och drar ner allt som kommer i hans väg... han har även börjat ta sats och kör allt vad han har in i grejor så det blir tvärstopp... jätte kul förstår ni!

Hoppas alla får en fin dag!

Kram Kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0