Promenad...

Idag "starta" vi dagen med att gå ut och gå med mamma och pappa...'
Vädret var ju så skönt, endast -4 grader och solen riktigt värmde när den låg på... Ja blev svett nästan direkt, gud vilken urusel kondition man fått när man inte rört på sig... annars är ja ju ändå ute och går med hundarna mycke så då får man ju ändå lite grund, men det har ju tyvärr blivit lite lidande när ja var som störst, ute var de ju mycke, men fick inga direkt långpromenader... men nu trivs vi förstår ni....


♥Poppan♥


♥Tunis♥

Alexander mår prima idag, mer vaken och pigg än de andra dagarna och mer matglad.. Kläder med storlek 56 börjar kännas små nu, går ju sååå fort, så vi använder faktiskt storlek 62 på bodies för det mesta nu, även om de är lite för stora så känns det bättre än storlek 56..
På tisdag är det dags för vägning och mätning igen, blir spännande och se vad som skett på dessa 2 veckor..

Idag blir det hockey hos mamma och pappa, också tänkte vi bli miljonärer på travet, typiskt att ja inte såg tidigare för idag går V75 på Färjestad, hade ju vart kul..

Hur har ni haft det under jul och nyår?

Puss♥



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0