Fullspäckad dag!

Igår var det en sådan dag, hade folk här precis hela dagen, jätte trevligt... Den sista åkte hem vid 22.00 så det var full rulle... Brorsan kom förbi med Lovelia alltid lika trevligt!


myser med morbror...


intresserade de var av varanndra;)

Lovelia tycker det är roligar med Toya!



Men lite gosig kan vi vara oxå...




Lite kass kvalite..

Idag starta ja dagen med att ha ersättning i kaffebryggaren, hjälp blir rädd för mej själv... jätte vimsig... Ska till jobbet nu snart var tvungen att elda lite först för det var så kallt här inne när vi vakna imorse, skulle egentligen vart där vid 12-tiden men vill att det brinner ner först, annars kan det hända en olycka! Ska bli så roligt att träffa dem!!

♥Inatt sov min älskade son från 21.45-06.00♥... så utvilad är man, han somna även om bredvid mej och sov till klockan 09.00 sen gick vi upp.. kommer säkerligen en period då han inte sover såhär bra, så det är därför ja skriver varje dag hur han sover så ja kan titta tillbaka... lite roligt att se!

Hoppas alla får en fin dag, här lyser solen, jätte skönt ute!

Puss!






Kommentarer
Jessica

Hej gumman. Va fin han är eran lilla pojk! Tänkte om vi skulle försöka ses till veckan? Jag är ledig tis, ons, lör och sön. Någon dag som passar dej/er? Kramar!

2011-01-20 @ 13:15:13
URL: http://cariisma.blogg.se/
AnnaMalin

Kul att du var med och gissade!



Hoppas allt är bra med er :-) Kram

2011-01-20 @ 23:19:17
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0