Föräldraträff..

Idag var det föräldraträff på schemat, mycket trevligt faktiskt att träffa alla nu när vi fått våra små bebisar.. Vi är 7par och fördelningen blev som sådan, 2 tjejer och 5 pojkar! Föds mycke pojkar nu sa barnmorskan, speciellt här vi bor... tycker alltid att alla fått tjejer som ja pratat med uder året, men det har väl vänt! Kommer även fortsätta med träffar framöver, så vi kommer ses en hel del, trevligt!

Igår hade vi Kristian och Gustav här, såg hockeyn och de drack några öl, mycke trevligt! Känner mej lite sliten idag men det är väl för det blev lite sent.. Ja hade lagt Alexander i spjälsängen inatt, men det blir inte samma sak för han sover mycke oroligare  där fast ja bäddat runt han så det inte känns så stort i sängen, så han vaknade vid 02.34 och fick lite mat... La han faktiskt i vagnen sen, och där sov han till strax efter 7, då gick vi ut till soffan och la oss... Är pågång att köpa Vyssan Lull tassar till spjälsängen så ja kan vagga han när han vaknar till, så de får jag hem snart och då tror ja det blir lite lättare...

Imorn är det dags att titta efter soffa och bestämma sig, blir spännande!

Ha en skön helg!

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0