Apelsiner...

Köpte de goaste apelsinerna ja någonsin ätit på Ica igår. jätte saftiga med mycke smak och lätta att skala! För finns det nått värre med apelsiner som går sönder och rinner i hela handen när man skalar..?

Alexander hostar utav bara den stackaren och snorar... Men pigg ändå så vi ska försöka få mycke frisk luft idag så kanske det botar hans förkylning! Han sov bra inatt, hörde han var vaken några gånger men inte så ja behövde gå upp.. Har vart uppe med han 2 nätter i rad innan och han vill inte somna om, så det är bara att värma en flaska... Vilket ja är lite anti emot eftersom han har klarat sig utan flaska på natten hur länge som helst.. Men är man "sjuk" så är man..

Vi kratta på framsidan här hemma igår, lite sent men bättre sent än aldrig.. Såklart tog vi inte bort alla löven för det är ju bra för gräsmattan om det ligger lite kvar under vintern...

Åh va ja längtar tills min Madde får sin lilla bebis.. Pirrar i magen varje morron! Såååå spännande!

Ha en fin dag!!



Kommentarer
Maddy

Go du är gumman! <3

2011-12-05 @ 10:16:18
URL: http://blogg.alltforforaldrar.se/maddy/
Karin

saknar er... puss

2011-12-05 @ 10:17:21
URL: http://shoegalnogg.blogspot.com/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0