Ljuvlig Dag....

Igår var det grilldag och om det var gött, solen sken och innan fixade Andreas det sista med poolen, så nu ska den bara bli varm, vilket lär dröja då termometern visade + 6,5 grad:)

Tror inte det blir nåt dopp för han den 1 maj, men ja ska töla och se om han gör det då;)



Denna soliga dag startade vi med att gå bort till mamma och pappa! Jag och mamma tog kaffe och gick ut och sätte oss i solen, ljuvligt:) Jag har hostat och vart tät nu hela helgen, förstår inte varför det alltid ska bli värre när man ska sova, håller på att hosta ihjäl mej.

Alexander var med mej och mamma ute hela dagen, det gilla han... lukta på vinbärsbuskarna fick han göra oxå, så lekte vi med Toya!


Babysittern var bra ute i gräset.


Toya gav inte upp utan la pinnen på mammas ben hela tiden...


Matilda kör den mer avslappnade stilen:)

Efter vi hade vart en sväng till biltema och köpt nåt så roligt som en ny framdel till dammsugaren (eller vad man nu säger) och vattenhink till stallet köpte vi oss en varsin kycklingsallad och tog med hem mycket gott! Följde sen med mamma ut och gick långpromenaden och ja vet inte vad som hände för ja blev knallröd i ansiktet och höll på att brinna upp.... tyckte mamma var roligt och filma mej en snutt! Tror nog det var mitt runda ansikte hon skratta mest åt efteråt när det spelades upp:)

Sen har Botti fått vara i sin gåstol en stund, jätte kul och blicken var hela tiden på babygymmet, som han fick se ur en annan vinkel!


Gick några steg baklänges i alla fall:)

Sen har vi provat hoppgungan åter igen:) Gick lite bättre idag, fick några stålle ryck!


Tussongen:)

Annars mår vi fint, Alexander har visat att han fått mer egen vilja och blir arg om man tar bort saker i från han... Han visar även mer intresse för allt, vill gärna känna på allt. Hundarna och katterna är så roliga och han vill gärna komma åt öronen på dem och dra... tror inte de uppskattar det lika mycke som han! Men jätte kul att de kommer så bra överens, vilket ja i och försig aldrig tvekade på innan, men säkert många andra...

Frågar man Toya vart Alexander är så går hon direkt till han, så söt, vad de lär sig fort:)

Hoppas alla mår fint!

Cissi: Ja hör av mej i veckan, Pussar!

Puss och kram!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0