Usch......

Åt lite lite mat hos mamma å pappa igår, vilket resulterade i att ja blev jätte dålig, var tvungen att gå hem... när ja kom hem fick ja halvligga i soffan på ett märkligt sätt för ja höll på att dö kändes det som... lyckades somna till i 1 timme å vaknar av att det vattnas i munnen, å ja då vet ni va det är dags för... bara att springa till toan och spy, inge lite heller... hur det nu kunde komma upp nåt alls av fastan hela veckan.. Fy fan va äckligt... värsta kvällen på länge... bättre att det kommer åt andra hållet, trodde hela bebisen skulle komma upp..

Idag är ja helt färdig, har åkt med älskling i bilen när han köpt gräsklippare, var tvungen att se nåt annat än väggarna i huset.. låg i morse och klappa magen som bara den för att se att bebisen överlevt denna pärs, och det hade den... klart man blir orolig, man blir ju så svag..

Hoppas alla får en skön fredag, själv så ligger man i soffan, jätte skönt!

Kram



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0