Tjohej....

Blev som ni märkte igår inget skrivet.... var fullt upp precis hela dagen och kvällen!
Jobbade endast till 13.00 igår, men efter att inte sovit mer än säkert högst 3 timmar på natten så var ja oerhört sliten precis hela dagen... Direkt efter att ja slutade åkte ja hem och bytte om och hämtade älskling för det var ju dags för föräldraträffen! Denna gång handla det om förlossningen, intressant men ändå mycke man läst själv på internet, så ja fick väl inte så mycke mer kött på benen... men trevligt att ändå va med:)

Efter föräldraträffen bar det av hem till mamma och pappa för att hälsa på deras bekanta som fick sin bebis för 2 månader sen.... Gud va söt hon var Amanda:) Ja kan inte förstå att dom är så "med" när de endast är 2 månader... Hon log och "pratade" som bara den med oss... ja höll henne en liten liten stund.. tycker det är så svårt att hålla i dem när de är så små, men visst blir det väl en vane sak sen såklart! De hade även med bilder de hade tagit på magen sista veckorna och även kort på Amanda i början... åh va fina de var, ja måste se till att vi tar bilder nu så snart som möjligt!

På kvällen när vi gick hem så kom Gustav och Jan och tog sig ett par öl och så såg vi på hockeyn, Timrå-Frölunda, men vi somna alla 4 innan sista perioden var slut... Standard på fredagar!
Lovade en bild på Poppan hur hon alltid ligger hos mamma när ja sitter vid datorn.. så söt!



Lite otymligt att använda datorn men va gör man inte;)
Vi planterade ju även lite häromdagen oxå.. de är ju så fina dessa växter!



Lilltussen var ju med också såklart...



Idag ska vi åka och hämta bebistapeten och få upp den på väggen också:) vi ska bara låta brasan brinna ut... sen bär det iväg!

Karin ha det såååå underbart på din semester nu... bara du kommer ut så ofta du vill när du e ledig:)
Ja ska gå in på ullareds hemsida och kika på haklapparna... så om du vill kan du få köpa med ett par så får du pengar så fort vi ses! Sköt om dej nu... Pussar i massor!

Och alla ni andra ha en underbar lördag!

Puss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Älskade Alexander, Toya & Tilda!

Välkommen att läsa om vårt liv efter ett lyckat IVF i Falun! 5 misslyckade efter försök att få syskon så gav upp efter det! Skriver mycket om mina 2 schäfrar Beer-sebas Toya och Beer-sebas Odana och såklart våran skatt och efterlängtade ALEXANDER!

RSS 2.0